Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(viliute @ 2008 01 17, 09:53)
sveikutės, o ką reikia daryti kad turėtum šiek tiek didesnę krūtinę g.gif , esu pati apvaloka. o krūtinės nėra nė matyti unsure.gif

Na yra ne vienas būdas:
- galima sportuoti, tik reiktų, kad profesionalas treneris sudarytų programą, antraip dar sumažėti gali, o jei pagal atitinkamą programą, tai raumuo didėja ir krūtinė pučiasi;
- galima nešioti atitinkamas liemenėles (žinoma tai bus tik optinis padidinimas kitų akims smile.gif );
- galima dėtis implantus;

Man mama, kai buvau mažytė, leisdavo valgyti bandelių, sausainių tešlą, tai dabar abi juokiamės, kad būtent todėl turiu pakankamai normalią krūtinę (nenorėčiau nei mažesnės, nei didesnės).
Atsakyti
QUOTE(viliute @ 2008 01 17, 09:53)
sveikutės, o ką reikia daryti kad turėtum šiek tiek didesnę krūtinę g.gif , esu pati apvaloka. o krūtinės nėra nė matyti unsure.gif

Man mama vaikystej neleisdavo valgyti bandeliu teslos, atseit bus didele krutine.. doh.gif lotuliukas.gif
Ech, megau as ta tesla... biggrin.gif Gal todel ta krutine ir normali C dydzio. g.gif
Atsakyti
Aš irgi valgiau, taip pat turiu 70 C tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(renata777 @ 2008 01 20, 00:27)
Aš irgi valgiau, taip pat turiu 70 C  tongue.gif

velnias štai kur paslaptis doh.gif reikėjo ir man tada valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet iš tikro ir vargo daug...
Pvz., nešioju S kartais net XS rūbus, bet kai tokie papuliai, o rūbelis nesitampo, tai nesueina, jei imi didesnę bliuskytę, tada ties pilvu kabo, rankovės plačios.... rolleyes.gif
Dar yra žmonių, kurie paklausia kiek už silikonus mokėjau, nes netiki, kad pas kūdą paną gali būti didesnė krūtinė... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renata777 @ 2008 01 20, 01:42)
Pvz., nešioju S kartais net XS rūbus, bet kai tokie papuliai, o rūbelis nesitampo, tai nesueina, jei imi didesnę bliuskytę, tada ties pilvu kabo, rankovės plačios....  rolleyes.gif
Dar yra žmonių, kurie paklausia kiek už silikonus mokėjau, nes netiki, kad pas kūdą paną gali būti didesnė krūtinė...  lotuliukas.gif

Geras thumbup.gif Svarbu kad netrugdo mirksiukas.gif
Atsakyti

Saldi tesla turbut daug kam pridejo grozio.kurio prazioje gedijausi.nors vaikinu demesi turbut trauke.Bet po triju maziu kazkur viskas dingo.Dabar bandysiu atitaisyti sportuodama.
Atsakyti
QUOTE(renata777 @ 2008 01 20, 01:42)
Pvz., nešioju S kartais net XS rūbus, bet kai tokie papuliai, o rūbelis nesitampo, tai nesueina, jei imi didesnę bliuskytę, tada ties pilvu kabo, rankovės plačios....  rolleyes.gif
Dar yra žmonių, kurie paklausia kiek už silikonus mokėjau, nes netiki, kad pas kūdą paną gali būti didesnė krūtinė...  lotuliukas.gif

Labai graziai atrodo smulkios merginos su tokiom krutinem.. bigsmile.gif 4u.gif gaila, kad ne visas gamta taip apdovanojo.. verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebriuke: 21 sausio 2008 - 18:35
Nors mano krutinė C dydzio, o ir mano ūgis nėra mažas (181 cm) visvien norėčiau mažesnės krūtinės. Man gražu kai krūtinė nedidelė, tada moteris atrodo žymiai jaunesnė... gal aš dar noriu grįžti į paauglystės laikus blush2.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Na manęs mano krūtinė tai tikrai nesendina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renata777 @ 2008 01 22, 15:15)
Na manęs mano krūtinė tai tikrai nesendina  lotuliukas.gif

Na su laiku zymes pasimatys, didele kr. nusvirs, nebebus tokia stangri ir pan.. lotuliukas.gif Deja, norim to ar ne.. verysad.gif
Atsakyti
Sutinku, ypač po vaikučių... doh.gif na nieko, tiesiog nereikia apsileisti, sportas, masažai ir viskas gerai išsilaiko...
Atsakyti