Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(Kinroze @ 2007 07 18, 15:51)
Na aš irgi pradėjau sportuot, bet vis bijau kad mano ir taip maža krūtinė (A) išvis neišnyktų, nes taip norėtųsi nors šiek tiek ją padailinti smile.gif 
Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi kokius pratimus reikėtų daryt sporto salėj 4u.gif

Yra ir tikrai nemazai pratimu mirksiukas.gif turiu filmuka ,bet jei lankai sale LAUZK trenerius, kad parodytu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivis2005: 18 liepos 2007 - 19:22
O kas per filmukas (pavadinimas ar kažkas pan.)?
Gal būtų įmanomą jį rast internete ir parsisiųst g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kinroze @ 2007 07 18, 14:51)
Na aš irgi pradėjau sportuot, bet vis bijau kad mano ir taip maža krūtinė (A) išvis neišnyktų, nes taip norėtųsi nors šiek tiek ją padailinti smile.gif 
Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi kokius pratimus reikėtų daryt sporto salėj 4u.gif

tiesa sakant, darau visus tuos pacius kur cia aprasyti-nieko naujo ar cia neaprasyto negaleciau pasiulyti
Atsakyti
QUOTE(Kinroze @ 2007 07 19, 13:16)
O kas per filmukas (pavadinimas ar kažkas pan.)?
Gal būtų įmanomą jį rast internete ir parsisiųst g.gif

http://forum.myjane....pic.php?t=10266 bandyk atsisiust mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
negi jau nieks nebesigražina krūtinių? 4u.gif
Atsakyti
Nukarusią krūtinę pratimais pakelti beveik neįmanoma.Labai gaila, bet taip yra verysad.gif .Pačioje krūtyje nėra raumens.Tik pieno liaukos ir riebalai,kurie yra ant krūtines raumens.Sportuodamos tik šiaip stangrinam ir gražinam visą kūną,o pati krūtis gali net nukarti, jei pamažeja riebaliukų ir bendrai nukrinta svoris.Ypač maitinusioms mamytėms, kai yra išsitampiusios pieno liaukos ir krūties oda, jos pakelti tikrai neišeis cray.gif
Atsakyti
merginos paskaiciau zurnale yra kapsules padailinti ,padidinti krutine ka manot? eiline apgaule ?
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2007 10 11, 20:56)
merginos paskaiciau zurnale yra kapsules padailinti ,padidinti krutine ka manot? eiline apgaule ?

Kaip butu faina kad istikruju atsirastu tokia puikia priemone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 09 07, 19:15)
Nukarusią krūtinę pratimais pakelti beveik neįmanoma.Labai gaila, bet taip yra verysad.gif .Pačioje krūtyje nėra raumens.Tik pieno liaukos ir riebalai,kurie yra ant krūtines raumens.Sportuodamos tik šiaip stangrinam ir gražinam visą kūną,o pati krūtis gali net nukarti, jei pamažeja riebaliukų ir bendrai nukrinta svoris.Ypač maitinusioms mamytėms, kai yra išsitampiusios pieno liaukos ir krūties oda, jos pakelti tikrai neišeis  cray.gif

va va, po maitinimo suminkstejo krutine ir dabar visa laika atrodo, kad kaip is baliono oras butu isleistas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2007 10 11, 20:56)

manau kad tik apgaule,nes per gerai butu.
Mano nuomone tik operacija ir sportas gali pagelbeti tokiose situacijuose smile.gif
Atsakyti
O kad jus žinotumėt kaip aš pavydžiu toms kurių krūtys mažos. Pas mane tai tikra bėda : krūtys didelės , nukarusios. Mano lėmenuko dydis 85 F. Turbūt reikės ryžtis plastinei, nors labai bijau.
Atsakyti