O kazin maitinant galima pratimus daryt?
QUOTE(simoneta1111 @ 2006 12 05, 20:20)
O kazin maitinant galima pratimus daryt?
Galima tik nepersistengiant Pati maitinu ir sportuoju jau 4 men.
Hmm.. sakot kad reikia sportuot vardinant pratimus...bet nuo daugelio ju krutine stangredama sumazeja Ar tik nereiktu atkreipti demesio i svorius? pratimu kieki?
Norint suploninti rankas geriau imti lengvesnius svarelius 1-1,5kg...bet kaip su krutine, jei nenori kad ji mazetu?
Norint suploninti rankas geriau imti lengvesnius svarelius 1-1,5kg...bet kaip su krutine, jei nenori kad ji mazetu?
QUOTE(ingrise @ 2007 01 05, 12:46)
Hmm.. sakot kad reikia sportuot vardinant pratimus...bet nuo daugelio ju krutine stangredama sumazeja Ar tik nereiktu atkreipti demesio i svorius? pratimu kieki?
kiek atsimenu treneris aiškino man, kad norint turėti proporcingą figūrą, reikia didinti (plėsti) krūtinės ląstą, jos apimtį, atitinkamai ir krūtinė atrodo didesnė
QUOTE(nicorrette @ 2006 05 04, 19:02)
o koks svoris? paprastai viskas būna proporcinaga mažėjant svoriui, mažėja ir krūtinė,
visų pirma svoris ir krenta nuo pečių, krūtinės, kas daugumai labai nepatinka
mano dydis E va, čia tai tragedija ir santykinai liemuo plonas (na, tokia smėlio laikrodžio figūra), tai tas dar labiau išryškina krūtinės dydį
o kai buvai gerokai apkūdus buvo C, taip kad išeitis viena - mažint svorį
visų pirma svoris ir krenta nuo pečių, krūtinės, kas daugumai labai nepatinka
mano dydis E va, čia tai tragedija ir santykinai liemuo plonas (na, tokia smėlio laikrodžio figūra), tai tas dar labiau išryškina krūtinės dydį
o kai buvai gerokai apkūdus buvo C, taip kad išeitis viena - mažint svorį
as numeciau 11kg ir mano krutine nuo E sumazejo tik iki DD arba kai kurios liemeneles tinka ir D.Mano figura taip pat smelio laikrodzio ir man ji labai patinka, nes super moteriska.. manau, kad cia viskas individualu.
mano krutine laabai maza buvo pries nestuma , metu ir maitinant ji biski padidejo, kazi ji vel sumazes kai nustosiu maitint ? gal kokius pratimukus padaryt kad ji nesumazetu? gal galit ka patart?
o imanoma sustangrint krutine ir jos nesumazint?? man labai mano krutine dabar patinka, bet jau siek tiek nukarus, turbut maitinimo metu reikes pratimukus daryt kokius kad isvis nenukartu...
as jau anksiau rasaiu kad daraiu pratimus krutinei tai sumazejo krutine per puse, tada meciau tuos pratimus krutinei ir beveik pasidare tokia kokia buvo ,bet dabar sportuoju tik su treniruoklaisi nugarai, rankom, kojom ir pilvui, bet visvien krutine sumazejo 1ismiera, nes turbut nuo visur deginas truputi riebaliukas, o pirmiasiai krenta virsus, truputi susinervinau kad sumazejo, nes siaip 50kg sveriu ir sportuoju kad grazesnes linijos butu, o ne kad kristu nuo kazkur svoris o tuo labaiu nuo krutines
QUOTE(Ledi @ 2007 01 19, 21:19)
as jau anksiau rasaiu kad daraiu pratimus krutinei tai sumazejo krutine per puse, tada meciau tuos pratimus krutinei ir beveik pasidare tokia kokia buvo ,bet dabar sportuoju tik su treniruoklaisi nugarai, rankom, kojom ir pilvui, bet visvien krutine sumazejo 1ismiera, nes turbut nuo visur deginas truputi riebaliukas, o pirmiasiai krenta virsus, truputi susinervinau kad sumazejo, nes siaip 50kg sveriu ir sportuoju kad grazesnes linijos butu, o ne kad kristu nuo kazkur svoris o tuo labaiu nuo krutines
nu žinai
nori sverti 50 kg ir turėti C-D krūtinę?
QUOTE(Bajm @ 2007 01 19, 22:49)
as irgi taip noriu!! nu D nenoriu bet C noriu kad liktu...
pas mane visada buvo C krutine, ir visada, sveriau 50-52kg, bet kai nesprotavau tai ne tokia tvirta buvau, o kai sportuoju tai sveriu tiek pat tik kad rauemnukai isriskejo . ir krutine 1 dydziu sumazejo
Sako kontrastinis dusas labai gerai,tiek krutinei,tiek sedmenims.O blogiausia ,kad metant svori ,dazniausiai pirma nukencia krutine.