Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

QUOTE(Puslyte @ 2006 06 28, 21:54)
nu pakalbejau as su tuo savo treneriu, tai jis paliepe darytis kontrastini dusa krutinei ir nusipirkti rozmarino aliejaus  g.gif  sake kad ji mate iki parduotuveje kazkada. Tipo cia neafisuojamas dalykas, nes plastines chirurgai netektu dalies pelno, bet tas aliejus atseit padeda akivaizdziai susangrinti krutine ir ja padidinti(?), bet tinka ir jei tik noriu sustangrinti. Nezinau, gal ir pabandysiu. Ji reikia sukamais judesiais itrinti. Skamba gal ir juokingai, bet kas ten zino  rolleyes.gif  kas keisciausia, tai jokiu pratimu taip ir neparekomendavo. Tiesa sakant, as, darydama savo iprasta pratimu serija keleta pratimu krutinei skirtu visada darydavau, tai gal del to..

Na čia tai geras bajeris dėl rozmarino aliejaus rolleyes.gif
Pirksi? Parašyk būtinai, ar matysis rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(r.r @ 2006 06 21, 14:58)
unsure.gif  mano taip pat nedidele krutinė, bet man buvo visai graži. beda ta kad pastojus laaaaabai sutrukinejo, be to ilgai maitinau iki 9 mėn.finale tiksliau būtent siuo momentu atrodo siaubingai.
jei taip galima išsireikšti kabancios skūrytės  verysad.gif
gal kas taip pat su tokia problema susidūrėte ir turite kokių naudingu patarimų?
g.gif  beje kol kas negaliu eiti i sporto klubus, nes dar gera menesi teks sedeti miestelyje, kuriame nera sporto klubų  blink.gif
gal pratimuka kokį ?

sveika,man panasiai kaip ir tau buvo,bet laikui begant viskas po biski tvarkosi,bet pradzioj kai nustojau maitint,o maitinau virs metu,tai neduok dieve kaip atrode,nes pries tai tai buvo normali grazi stangri,tai po visu maitinimu verkt norejosi, verysad.gif dabar jau nuo maitinimo praejo pora metu,tai atrodo normaliau,bet aisku vistiek jau netaip kad kaip senaiu verysad.gif be liemeneles jau negaliu varinet,ir kad ir su liemenele tai butinai su pakietinimais:(bet pati forma ir panasiai pasitvarke
labai gerai yra duso masazas,pradedant nuo siltos sroves ir baigiant drungnu vandenio srove,losjonai krutiniai,nors pati dar nieko nenaudojau smile.gif bet kad dusas gerai tai tikrai ir sporto pratimai specialus krutiniai,bet kartais irgi prisitingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2006 06 29, 10:04)
Na čia tai geras bajeris dėl rozmarino aliejaus  rolleyes.gif

nu joo bigsmile.gif varau ir as tada pirkti rozmarinu aliejaus - ale kokiam skyriuj ieskoti: prie maisto ar prie kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2006 06 29, 13:55)
nu joo bigsmile.gif varau ir as tada pirkti rozmarinu aliejaus - ale kokiam skyriuj ieskoti: prie maisto ar prie kosmetikos?

Šiaip visokiausių aliejų yra Maximose, ekologiškų produktų bei pirčių skyriuose. Bet aš pirmiausia laukiu Puslytės atsiliepimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2006 06 30, 10:39)
Bet aš pirmiausia laukiu Puslytės atsiliepimų  biggrin.gif

idomu, jei ant uzpakalio uztepti - jis irgi padides g.gif
Atsakyti
mano krutines labai mazos ir nukarusios.kaip as galeciau jas padidinti ir sustangrinti sedint namuose?aciu uz atsakyma.
Atsakyti
o kaip norėčiau, kad ir mano krūtinė sumažėtų. po antrojo gimimo dar labiau nutyso, oda susiraukšlėjo. Būtinai reikės pabandyti rozmariną. Tik kažin, ar oda nenusiners po jo tepliojimo tongue.gif ? Parašykit, kaip sekasi naudoti, ar matosi rezultatas?
Atsakyti
auksines tabletes ieskotoja? sededama namie nieko nepadarysi brangute.
nooors yra iseitis priaugi kg (kokius 10) o tada eiti sportuoti kad kunas sustangretu. nes dabar vargu ar pades sportas su nukarusiais... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2006 06 30, 13:08)
idomu, jei ant uzpakalio uztepti - jis irgi padides g.gif

O kam tau didesnis užpakalis? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai fainai, kaad radau si forumuka. Nu dabar uzduosiu toki klausimuka, kuris manau, prajuokins ne viena jusu, bet nu neber kur man detis daugiau...... sulaukiau gerokai virs 20-ies pirmojo vaikelio, ir po maitinimo krutine, kuri buvo visai nieko, nors ir nedidele, bet jau dabar tai.... (nu kaip spanielio ausys tapo: belieka susivynioti oda, kuri turetu vadintis krutimis, i liemenele), nors ir darau koki pusmeti jau cia aprasytus pratimus namu salygom. nu o klausimas toksai: papasakokit kas nors isamiai ir detaliai apie liemeneliu (krutu) dydzius nu juokinga, bet po to kai taip pasikeite krutine nebezinau kokio dydzio liemenuka pirkt, jau turiu keturis, kurie man netinka, noriu penkto, bet kad tiktu. Aciu, tikiuosi atsiras kas man pades

Ivesk per google raktiniuz zodzius "liemeneles dydis" ir pirma nuoroda. smile.gif
Atsakyti
kiek aš žinau - labai svarbu dar papildomai sustiprinti ir kai kuriuos nugaros raumenis fitness4.gif
1pratimas:
atsigulus ant pilvo rankas sulenktomis alkūnėmis padėt prieš save. Iškvėpiant traukti atgal, kol mentės stipriai sisiglaus ir tai taip 3/15
2pratimas:
gulint ant pilvo sunert rankas už galvos ir atsilenkinėt į viršų (nusileidžiant iškvėpiam) taip pat 3/15 thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -sandi-: 11 liepos 2006 - 19:27
O aš noriu tik pasigirt. Vakar per baliušką mano chebrikė pareiškė, kad pas mane jau labai padidėjo krūtinė, sako atėjo prieš porą metų pas mus dirbt ir buvo kaip "lenta", o dabar.... biggrin.gif Tas tai tikra tiesa. Masažų bei kremų pagalba aš tikrai kaip reikiant pastangrinau ir padidinau savo krūtinę, kad dabar net pati ja esu patenkinta. O svarbiausia tai pastebi ir kiti lotuliukas.gif
Atsakyti