Įkraunama...
Įkraunama...

Graži krūtinė

ei, mamytes, reikia patarimo... Pasportavau kelis menesiukus ir sumazejo mano krutine. Kadangi ji man atrode per didele tai dabar labai dziaugiuosi thumbup.gif . Bet pastebejau, kad ji nutiso, bent jau optiskai (pries tai irgi zemai kabaliuodavo blush2.gif ) . Be to, atsigulus ant sono matau kaip sukrenta oda ir susirauksleja. Akivaizdziai turis sumazejo, o oda liko tokia pati. kokiomis priemonemis galeciau ja sustangrinti? Ir draugas pastebi kad stangrumo truksta, o as dar jauna biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif mano taip pat nedidele krutinė, bet man buvo visai graži. beda ta kad pastojus laaaaabai sutrukinejo, be to ilgai maitinau iki 9 mėn.finale tiksliau būtent siuo momentu atrodo siaubingai.
jei taip galima išsireikšti kabancios skūrytės verysad.gif
gal kas taip pat su tokia problema susidūrėte ir turite kokių naudingu patarimų?
g.gif beje kol kas negaliu eiti i sporto klubus, nes dar gera menesi teks sedeti miestelyje, kuriame nera sporto klubų blink.gif
gal pratimuka kokį ?
Atsakyti
Sveikutes, labai fainai, kaad radau si forumuka. Nu dabar uzduosiu toki klausimuka, kuris manau, prajuokins ne viena jusu, bet nu neber kur man detis daugiau...... sulaukiau gerokai virs 20-ies pirmojo vaikelio, ir po maitinimo krutine, kuri buvo visai nieko, nors ir nedidele, bet jau dabar tai.... (nu kaip spanielio ausys tapo: belieka susivynioti oda, kuri turetu vadintis krutimis, i liemenele), nors ir darau koki pusmeti jau cia aprasytus pratimus namu salygom. nu o klausimas toksai: papasakokit kas nors isamiai ir detaliai apie liemeneliu (krutu) dydzius smile.gif nu juokinga, bet po to kai taip pasikeite krutine nebezinau kokio dydzio liemenuka pirkt, jau turiu keturis, kurie man netinka, noriu penkto, bet kad tiktu. Aciu, tikiuosi atsiras kas man pades blush2.gif
Atsakyti
normalu: riebalai nutirpo ir sumazejo, o oda dar nespejo susitraukti.
odai susitraukti reikia laiko. sportuok toliau.nedaryk nieko, kas kenkia odai, sausina ja ir pn.
o kad draugas pastebi, tai nieko cia tokio - zmogus, su kuriuo noresi nugyventi visa ar didesne dali savo gyvenimo, turi susitaikyti su tuo, kad kunas keisis - tai neisvengiama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 22 birželio 2006 - 12:21
QUOTE(Sonja @ 2006 06 21, 18:49)
Sveikutes, labai fainai, kaad radau si forumuka. Nu dabar uzduosiu toki klausimuka, kuris manau, prajuokins ne viena jusu, bet nu neber kur man detis daugiau...... sulaukiau gerokai virs 20-ies pirmojo vaikelio, ir po maitinimo krutine, kuri buvo visai nieko, nors ir nedidele, bet jau dabar tai.... (nu kaip spanielio ausys tapo: belieka susivynioti oda, kuri turetu vadintis krutimis, i liemenele), nors ir darau koki pusmeti jau cia aprasytus pratimus namu salygom. nu o klausimas toksai: papasakokit kas nors isamiai ir detaliai apie liemeneliu (krutu) dydzius smile.gif nu juokinga, bet po to kai taip pasikeite krutine nebezinau kokio dydzio liemenuka pirkt, jau turiu keturis, kurie man netinka, noriu penkto, bet kad tiktu. Aciu, tikiuosi atsiras kas man pades  blush2.gif

Dydziai dar ne viska pasako, geriau nuejus i parduotuve issimatuok koki 10-20 liemenuku ir rasi sau tinkama, o pagal ji jau zinosi mazdaug ir savo dydi ir tinkama forma mirksiukas.gif
Atsakyti
Va va schmoll.gif , gerai dar,kad tau krūtinės per daug buvo biggrin.gif ,o vat pas man jos ir taip ne lobiai,taipogi pastebejau,kad ir sumažėjo ir stangrumas nebe tas g.gif ,man draugė vieną pratimuką pasiūlė:atsiguli lovoj(kryžium) ar ant kilimėlio ir i kiekvieną ranką paimi po svarelį-svoris priklauso nuo pačios,as imu po 1,5kg ir rankas iš gulsčios padėties keli į viršų-lėtai,palaikai porą sekundžių ir lėtai nuleidi,taip ir "darbuojies" pusvalanduką clap_1.gif Yra ir kitokių pratimų,kuriuos daryti tau patart galėtų treneris sunglasses2.gif
Atsakyti
Tai, reikia treniruoti krutines raumenukus, kad ji stangretu, be to, gali padeti ivairus stangrinamieji kremukai, kontrastinis dusas ir pan smile.gif
Atsakyti
Dar vienas pratimukas krūtinės raumenis stiprinti - sudedi rankas kaip maldai, alkūnės horizontalioj padėty, stipriai spaudi delnus vieną prie kito, palaikai ir atleidi. taip kartok pratimą kuo dažniau- pati jausi, kaip dirba rankų, krūtinės ir nugaros raumenys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mari4 @ 2004 12 29, 15:55)
noreciau suzinoti pratimus krutinei.

ir dar vienas klausimas iskilo. kodel sportininkem ar daug sportuojanciom nutisus krutine ? nejau ten ne raumuo, o pieno liauka kabo ?

pats geriausias ir veiksmingiausias pratimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
-rankas sudėk kaip maldai tarp krūtinės.delnai suglausti, alkūnės į šonus.
-spausk delnus vieną į kitą kas sekunde(pulsuojančiai) spausk-atleisk,spausk-atleisk.
-taip 10 kartų.
-paskui, taip pat tik ties kakta (kaip budistai biggrin.gif )
-ir gale su viena ranka suimk savo koja-šlaunį(stovint) ir su delnu taip pat pulsuojančiai spaudinėk.taip pat su kita ranka.

nu nežinau ar ką supratai schmoll.gif bet laabai sunku paaiškinti judesius doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, besigrazinancios krutines. As paauglysteje turejau grazia apvalia krutine. Sumoteriskejus, padidejo, sukudus, susmuko zemyn, dabar vel priaugau per paskutine ziema, krutine kiek padidejo, bet vis tiek zemiau nei kadaise buvo. Zinoma, paauglysteje ir po 30 prisipaudimu galdevau padaryti, tad nera ko stebetis, pradejus studijuoti nustojau reguliariai sportuoti. Prasidejus siu metu pavasriui uzsibreziau atgauti buvusius grazius apvalius papukus 4u.gif Pradejau ne siaip tonizuoti krutines raumenis, bet po truputi vis didinau svorius, taip, kad dabar jau kilnoju atsigulusi stangas, padarau po 30 atsispaudimu (kai pradzioje vos penkis isspausdavau, o jei ant keliu, tai gal ir 10). Dar pries gera menesi kiekviena karta prausdamasi po dusu, po kelis kartus atsuku salta vandeni ir "pakankinu" kruitne, taip kad kunas pasiurptu, kitaip, sako, jokio efekto. Ypatingai po siu kontrastrastiniu dusu pastebejau, kad krutine standesne ir kyla i virsu. O dabar saltas dusas tapo rutina ir labai atgaivinancia, ryte atbudinancia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-sandi- @ 2006 05 28, 09:28)
nu ir išradinga tu  bigsmile.gif

xixixi o kas belieka? biggrin.gif
Atsakyti
nu pakalbejau as su tuo savo treneriu, tai jis paliepe darytis kontrastini dusa krutinei ir nusipirkti rozmarino aliejaus g.gif sake kad ji mate iki parduotuveje kazkada. Tipo cia neafisuojamas dalykas, nes plastines chirurgai netektu dalies pelno, bet tas aliejus atseit padeda akivaizdziai susangrinti krutine ir ja padidinti(?), bet tinka ir jei tik noriu sustangrinti. Nezinau, gal ir pabandysiu. Ji reikia sukamais judesiais itrinti. Skamba gal ir juokingai, bet kas ten zino rolleyes.gif kas keisciausia, tai jokiu pratimu taip ir neparekomendavo. Tiesa sakant, as, darydama savo iprasta pratimu serija keleta pratimu krutinei skirtu visada darydavau, tai gal del to..
Atsakyti