Įkraunama...
Įkraunama...

Alikantė

QUOTE(Saron @ 2014 03 21, 10:38)
Gal ne paslaptis? ax.gif Nors jei buvo ankstesnėse temose, tai tikriausiai jau skaičiau. Mes irgi traukiam gegužės pabaigoj. Kol kas daug neprisiplanavau. Lankysim Valensiją, žinoma aplinkinius miestelius (Calpe, Denia, Altea...), Gvadalestos pilį, ten dar kažkokie kriokliai netoli yra. Paskui dar kaktusų parkas. Gal į Benidormo vandens parką ... biggrin.gif

Jei skaitėte praeitą temą tikrai matėte. Aš ta beprotė, kur praeitos temos pradžioje planų foto reportažą kūrė biggrin.gif
Į Ispaniją trauksiu jau 4 kartą, tad apvažiuota ir pamatyta daug. Bet va iki Gvadalest taip ir nenusigavau, per arti buvo.
Į Benidormo zoo sodą ir tuos krioklius turbūt pakartotinai užsuksiu, bet į patį Benidorma ir su bizūnu nieks nenuvarytų. Ne mano skonio.

Tik mąstau ar zoo sodas ar rio 5 metų vaikui būtu įdomiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2014 03 21, 14:04)

Tik mąstau ar zoo sodas ar rio 5 metų vaikui būtu įdomiau  g.gif

supažindinkit kas yra rio?
Atsakyti
Jei skaitėte praeitą temą tikrai matėte. Aš ta beprotė, kur praeitos temos pradžioje planų foto reportažą kūrė biggrin.gif

Bet buvo tikrai įdomu skaityti ir info daug naudingos. thumbup.gif
Nenusivylėt aurigacrown nuoma? Imdavot su pilnu draudimu?

Benidormas mūsų irgi nevilioja, tik gali tekt dukrai papataikaut ir kokią pramogą paorganizuoti, kai atsibos, kad tėvai tik po pilis, parkus ir pan. vietas tampo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2014 03 21, 14:03)
supažindinkit kas yra rio?

Aš čia taip Safari ant greitųjų pavadinau blush2.gif

QUOTE(Saron @ 2014 03 21, 14:14)
Bet buvo tikrai įdomu skaityti ir info daug naudingos.  thumbup.gif
Nenusivylėt aurigacrown nuoma? Imdavot su pilnu draudimu?

Benidormas mūsų irgi nevilioja, tik gali tekt dukrai papataikaut ir kokią pramogą paorganizuoti, kai atsibos, kad tėvai tik po pilis, parkus ir pan. vietas tampo.  blink.gif

Mes su aurigacrown ilgai draugavom. Nusiskundimų neturėjom. Draudimą visur visad imu maksimaliai su pilnu draudimų.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2014 03 20, 18:51)
Sveikos keliautojos,

matau tema ne baisiai aktyvi.
Aš gegužės mėnesį vėl trauksiu į šiuos kraštus.

Shana mieloji  wub.gif  biggrin.gif Gera tave vis dar čia matyti. Kas ten pas jus lankytino nuo Torreviejos link Valencijos, ar aukštyn į sausumą. Tu juk ir praeitą kartą buvai mano akių šviesa.
Vyrui pažadėjau, kad šiemet daug nekeliausim, bet slaptą planelį kišenėje vistiek planuoju turėti  biggrin.gif
Tiesa man dar kur nors kokių 200 km spinduliu reikia geriausio zoologijos sodo. gal turi ką patarti?

P.S. Pasiūlymas lietuviškų gintarų ir lašiakų vis dar galioja  4u.gif  tongue.gif

Boze ty moj!!!! kokie zmones wub.gif wub.gif
Papasakok kiek laiko busit ir mzdg kur zadat judeti, tai pagalvosiu ka tau patarti ax.gif
Del Zoo tai labai man patiko Almerijos, prie MiniHolywoodo, bet ten tau ne i tema.... g.gif Pamastysiu...
Noriu lasiaku!!! Ir dar isgerti taure vyno!!! bigsmile.gif Butinai!!!
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2014 03 21, 23:48)
Boze ty moj!!!! kokie zmones wub.gif  wub.gif
Papasakok kiek laiko busit ir mzdg kur zadat judeti, tai pagalvosiu ka tau patarti ax.gif
Del Zoo tai labai man patiko Almerijos, prie MiniHolywoodo, bet ten tau ne i tema.... g.gif  Pamastysiu...
Noriu lasiaku!!! Ir dar isgerti taure vyno!!! bigsmile.gif Butinai!!!

Atskrendam gegužės 8 išskrendam 18 d. Tai būsim pilnas 9 dienas. Keliauti daug neplanuojam, bet aš dar tuo netikiu biggrin.gif
MiniHolywood'o zoo mes buvę, tik bėda kad mažoji dar maža buvo, nepamena. Todėl būtinai turiu nuvešti ją į normalų zoologijos sodą. Galvoju apie ta prie Benidormo Tera Natura, bet gal kas geresnio yra?
O toliau kaip visada norim gamtos stebuklų, pilių (įpatingai jas pamėgus mano princesė) ir urvų per toli nenutolusių nuo Alicantes.
Šiemet pirmą kartą nuomojam vienus apartamentus visam buvimo laikui, tai lankytini objektai turi būti tik protingai nutolę nuo Torreviejos.
Tiesa net Alicantėje nesu normaliai pasivaiksčiojus, todėl kas ten įdomiausi irgi domina. 4u.gif
Tu vis dar Torrevejoj gyveni? Jei taip, tuomet būtinai susitiksim pasivyniniti 4u.gif

Kadangi žinau, kaip planuotojos tingi daug temų skaityti biggrin.gif , pakilnosiu paveiksliukų iš Alicantės ir jos apylinkių, gal kam pravers.

Alicantės Palmių parkas, įtrauktas i UNESCO saugomų objektų sąrašą.

user posted image
user posted image
user posted image
Rekomenduoju, kaip smagią vietą pora valandžiukių pasivaiksčioti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 22 kovo 2014 - 10:10
QUOTE(Loxxy @ 2014 03 22, 11:08)

O toliau kaip visada norim gamtos stebuklų, pilių (įpatingai jas pamėgus mano princesė) ir urvų per toli nenutolusių nuo Alicantes.

urvai - Cueva de Canalobre, pilis - Xativa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2014 03 22, 15:52)
urvai - Cueva de Canalobre, pilis - Xativa  mirksiukas.gif

Dėkui,
Cueva de Canalobre jau buvę, o Xativa pasižymėjau.
Gal ir kitiems bus naudinga, Xativa pilis yra nutolusi nuo Alicantes pagal google žemėlapį 109 km. Kelionė trunka 1 val. 20 min. Pati pilis atrodo taip:
user posted image
user posted image
user posted image

Dirba Antradieniais - Sekmadieniais, nuo 10 val. ryto.
Kaina suaugusiam 2,1 eur. Vaikui 1 eur.

Tiesa už google pateikiamos informacijos tikslumą Loxxy atsakomybės neprisiima.
Atsakyti
Gal ir kitiems bus naudinga, Xativa pilis

Graži pilis. Ir tuo labiau mums ne taip ir toli bus. bigsmile.gif
Atsakyti
Benidormo Zoo sodas Terra natura.
Yra nutolęs nuo Alicantės 43 km. Kelionė trunka 30 min.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Iėjimo kaina 28 eur. suaugusiam, vaikui 22 eur. Radau, kad iki birželio sekmadieniais akcija suaugusiems 21 eur. vaikams 13.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 25 kovo 2014 - 09:52
Kriokliai greta Benidormo (Fuentes del Algar). Tai gražiai įrengtas perkelis pasivaikščioti greta krioklių.
Įėjimas 4 eur.
Atstumas nuo Alicantes 64 km.
Atrodo taip:
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2014 03 22, 10:08)
Atskrendam gegužės 8 išskrendam 18 d. Tai būsim pilnas 9 dienas. Keliauti daug neplanuojam, bet aš dar tuo netikiu  biggrin.gif
MiniHolywood'o zoo mes buvę, tik bėda kad mažoji dar maža buvo, nepamena. Todėl būtinai turiu nuvešti ją į normalų zoologijos sodą. Galvoju apie ta prie Benidormo Tera Natura, bet gal kas geresnio yra?
Šiemet pirmą kartą nuomojam vienus apartamentus visam buvimo laikui, tai lankytini objektai turi būti tik protingai nutolę nuo Torreviejos.
Tiesa net Alicantėje nesu normaliai pasivaiksčiojus, todėl kas ten įdomiausi irgi domina.  4u.gif
Tu vis dar Torrevejoj gyveni? Jei taip, tuomet būtinai susitiksim pasivyniniti  4u.gif

Supratau, trauksiu tave i darbotvarke biggrin.gif
As gyvenu 10 km nuo Torreviejos, bet dirbu pacioj Torreviejoj mirksiukas.gif
Manau is to kas arti Terra Natura geriausia yra...
Y Valencia nezadat vaziuoti? Ar tu buvai? Kazkaip netikiu, kad sedesi 10 dienu vietoj lotuliukas.gif
Pacioj Alc nera stebuklu, bet yra grazi pilis ir nedidelis fainas senamiestis mirksiukas.gif
O tu i drusku ezerus ir purva buvai nuvaziavus??? ax.gif
Atsakyti