Jei taip bus tai labai gerai, tada galima atgal nusipirkt vietas, pirmą kartą viską pati darysiu, tai man pati rezervacija baisi, o dar vietas pirkt
o galima prisijungus prie savo užsakymo sistemoje pažiūrėti kainas, ar jas pamatysiu tik pradėjus registraciją online? Ir jei aš noriu pirkt vietas tik atgal tai man reikia registruotis likus sav iki skrydžio ir tada vienu metu viską sutvarkyt? ir man leis atsispausdint visus įlaipinimo talonus?
ir jei mūsų atvykimo iš išvykimo viešbučiai skiriasi? suprantu kad reikia pirkt pervežimą atskirai kai atskrisim ir atskirai išvažiuojant? ar yra galimybė nurodyt skirtingus viešbučius vienu užsakymu?
Papildyta:ir jei tarkim užsisakysiu pervežimą į priekį, man leis dar kartą pirkt pervežimą atgal? kuo daugiau galvoju tuo sudėtingiau viskas atrodo
Radau kainas, tai jei dabar nusiperku vietas atgaliniam skrydžiui, galėsiu namuose registruojantis skrydžiui į priekį vienu metu atspausdinti talonus ir atgaliniam skrydžiui ?
Papildyta:kam aktualus pervežimas, resorthoppa pasirinkus ru kalbą išmeta labai gerą kainą, kame čia reikalas nžn, bet kitom kalbom kainos didesnes . Norėčiau susigundytm bet bijau kad nebūtų kokių nesklandumų paskui