Sveikos, mamytės!
Labai ieškome pigiau nei parduotuvėse įsigyti pridedamo trečio rato prie dviračio nuotrauka skolinga
Labai laukiu pasiūlymų į a.ž.
QUOTE(linkakalinka @ 2015 04 18, 10:37)
laba atsiprasau mamytes kad skolinuosi foto, bet musu tokia pat kedute skirta vaikui iki 22 kg pirkta senukuose, tik tvirtinama prie dviracio remo (ne bagazines). Visi tvirtinimo elementai yra, nera kojytems "priristi" skirtu dirzeliu.
parduodu uz 20 euru - nesiunciu.
Jonava - Kaunas.
jei sudomins - nufotografuosiu ir astiusiu I el.pasta.
parduodu uz 20 euru - nesiunciu.
Jonava - Kaunas.
jei sudomins - nufotografuosiu ir astiusiu I el.pasta.
Dabar 15 eur.
kreipiuosi į evelina83 [COLOR=red][B]
galbūt pamatysite mano žinutę čia. Jūsų pašto dėžutė pilna, tad mano žinutė negali išsisiųsti
galbūt pamatysite mano žinutę čia. Jūsų pašto dėžutė pilna, tad mano žinutė negali išsisiųsti
QUOTE(*bella* @ 2015 05 04, 08:56)
Parduodame savo kedute dviraciui, iki 20 kg. Kaina 20euru. Klaipeda. Tel 864691724
Foto skelbime ---> http://www.skelbiu.lt/21208653.html
Foto skelbime ---> http://www.skelbiu.lt/21208653.html
Prie kedutes pridesime salma
POLISPORT kėdutė (su laikikliu), skirta vaikams nuo 9 iki 22 kg.Lengvas kėdutės tvirtinimas prie rėmo 28-40 mm. 3 kėdutės atlenkimo pozicijos(gali vaikutis ir pamiegoti ).Reguliuojasi diržai,yra kojų apsaugos su prilaikančiais dirželiais(4 padėčių), plaunamas kėdutės paminkštinimas. Kaina 30 eur.
QUOTE(feme @ 2015 05 13, 14:31)
POLISPORT kėdutė (su laikikliu), skirta vaikams nuo 9 iki 22 kg.Lengvas kėdutės tvirtinimas prie rėmo 28-40 mm. 3 kėdutės atlenkimo pozicijos(gali vaikutis ir pamiegoti ).Reguliuojasi diržai,yra kojų apsaugos su prilaikančiais dirželiais(4 padėčių), plaunamas kėdutės paminkštinimas. Kaina 30 eur.
Rasiau privacia zinute,bet nesulaukiu jokio atsakymo.
Sveikutės,
Parduodu naują POLISPORT kėdutės laikiklį, tvirtinamą prie dviračio rėmo. Kaina - 16 eur. Pirkom antrą, kad galėtumėm su vyru pakaitom vaikutį vežiot, o grįžus namo paaiškėjo, kad pas mus Belleli kėdutė ir šis laikiklis netinka..
Jei domina rašykit až, atsiųsiu foto (čia nemoku įkelti )
Parduodu naują POLISPORT kėdutės laikiklį, tvirtinamą prie dviračio rėmo. Kaina - 16 eur. Pirkom antrą, kad galėtumėm su vyru pakaitom vaikutį vežiot, o grįžus namo paaiškėjo, kad pas mus Belleli kėdutė ir šis laikiklis netinka..
Jei domina rašykit až, atsiųsiu foto (čia nemoku įkelti )
Parduodu dėvėtas kėdutes ant dviračio. Dedasi ant bagažinės, padėtis tik sėdima. Itališka bellelli firmos, max 22 kg. Kita kėdutė polisport firmos. Taip pat iki 22 kg. Kėdutes naudojo tik po vieną vaiką (pirkom naujas), turi visus diržus, neturi jokių defektų išskyrus tai, kad dėvėtos. Norėčiau už kiekvieną kėdutę po 21 eurą.
Kėdutės Kaune, jei reikia galim tartis ir atvežti į Vilnių. Per AŽ.
Kėdutės Kaune, jei reikia galim tartis ir atvežti į Vilnių. Per AŽ.
Siulau labai geros bukles ( vazinejom vos kelis kartus ) patogia dviračio kėdute Bellelli Little Duck Standart , tvirtinasi ant bagazines , max. 22 kg
mažinu kainą 23 EUR
VILNIUS
PARDUOTA