Katinas79 jau kaip greitai mezga Čia patarimų klausia, čia jau bac ir yra darbeliai. Šaunuolė, matosi, kad bus mezgėja (dailu, kantrybės ardymams yra ir noro išmokti naujovių) taip ir toliau
QUOTE(vija zemaite @ 2014 03 19, 01:49)
Katinas79 jau kaip greitai mezga Čia patarimų klausia, čia jau bac ir yra darbeliai. Šaunuolė, matosi, kad bus mezgėja (dailu, kantrybės ardymams yra ir noro išmokti naujovių) taip ir toliau
Aš cholerike - tai viskas pas mane greit
QUOTE(Katinas79 @ 2014 03 19, 00:55)
Aš cholerike - tai viskas pas mane greit
svarbu, kad ir gaunasi viskas greitai ir gerai!
QUOTE(Puokste~ @ 2014 03 19, 12:56)
svarbu, kad ir gaunasi viskas greitai ir gerai!
tik per ardimo praktiką
kol atradau kaip apnerti baktusą - 4 kartus ardžiau
labai džiaugiuosi SM forumais - tikrai padeda kai pasiklysti
draugiškos ir padėti pasiruošusios dalyvės - labai labai joms ačiū !!!
QUOTE(Ievuxe @ 2014 03 19, 14:50)
Laukiam pavasario, bet kovojam su žiema
Ievuxe, kad esat kūrybinga ir praktiška amenybė - aiškiai matyti iš darbų. O tas pavadinimas "geltonas kliackas" labai pralinksmino
QUOTE(vivilitta @ 2014 03 19, 16:00)
Ievuxe, kad esat kūrybinga ir praktiška amenybė - aiškiai matyti iš darbų. O tas pavadinimas "geltonas kliackas" labai pralinksmino
Ačiū, vivilitta
QUOTE(Ievuxe @ 2014 03 19, 16:50)
Koks grožis
QUOTE(vienas zmogus @ 2014 03 19, 15:52)
As cia biskuti paveluotai pamaciau diskusija,kaip apmegzti baktusiuka,tai pasirodau kaip as apmezgiau panasiai megztą.
ojej koks fantastiskas rinkinukas
Ievuxe, labai smagi kepurytė. Viskas smagu: ir modelis, ir spalvų derinys, ir pavadinimas Ir nuorodą į aprašymą išsisaugojau!
QUOTE(Mitutok @ 2014 03 20, 07:40)
Ievuxe, labai smagi kepurytė. Viskas smagu: ir modelis, ir spalvų derinys, ir pavadinimas Ir nuorodą į aprašymą išsisaugojau!
Ačiū