Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

QUOTE(natuliona @ 2014 03 17, 16:15)
pailginta nesigavo?

Gautusi, bet jau kantrybės neužteko - du kartus ardžiau, tai nusprendžiau, kad "pirmam blynui" pakaks doh.gif blush2.gif

QUOTE(kristinalm @ 2014 03 17, 16:24)

Papildyta:
Katinas79, visai neblogai gavosi 4u.gif

Ačiū labai blush2.gif

QUOTE(Miriam @ 2014 03 17, 16:35)
Aš lygiai tokiu pačiu raštu mezgiau baktusą ir man nepatiko kraštelis, tai apnėriau su  vašeliu (padariau "burbuliukus", galvojau gal "vėžlio  žingsniu", bet nepatiko, storokas kraštas gaunasi, "burbuliukai pats tas.) Vaizdą tikrai pataisė. Galėsiu nufotografuoti ir pamatysite ar verta, ar ne.

Bučiau labai dėkinga, jei parodytumet nuotrauką drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 03 17, 12:09)
jau ta kur mazyliui  wub.gif
puikus margumelis  wub.gif tik bumbula kiek apkarpyciau  blush2.gif man krenta i akis kad siulai islenda  blush2.gif

Ačiū už komplimentus ir kritiką.. net nepastebėjau tų siūlgalių blush2.gif bet jau pasitaisiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miriam @ 2014 03 17, 15:35)
Aš lygiai tokiu pačiu raštu mezgiau baktusą ir man nepatiko kraštelis, tai apnėriau su  vašeliu (padariau "burbuliukus", galvojau gal "vėžlio  žingsniu", bet nepatiko, storokas kraštas gaunasi, "burbuliukai pats tas.) Vaizdą tikrai pataisė. Galėsiu nufotografuoti ir pamatysite ar verta, ar ne.

man tai lygus grazus krastelis isejo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 03 17, 17:57)
man tai lygus grazus krastelis isejo smile.gif
user posted image

Čia ne nerta, megzta?

O kaip jus išmezgate pirmąją ir paskutinę eilių akį? Gal tame esme... g.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 03 17, 15:15)

begonia su Nr.2, normalus tas salikas, pavasariui tiks  smile.gif

aciu 4u.gif neesu as nerus tu saliku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2014 03 17, 11:47)
Dar iškilo tokia problemą...  g.gif

Mezgu mažei baktusą, bet kažkaip negražiai man kraštai gaunasi... Nežinau kodėl  doh.gif

user posted image

Gal kas turite kokiu pvz. kaip galima tuos kraštus padailinti, apipavidalinti - vąšeliu ar kitaip?

Na, o čia žadėti "burbuliukai" nerti vašeliu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miriam @ 2014 03 18, 10:53)
Na, o čia žadėti "burbuliukai" nerti vašeliu.
user posted image

Ačiū jums labai! Labai gražiai atrodo bigsmile.gif

Bandysiu ir aš ieškotis išeities... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2014 03 17, 16:03)
Čia ne nerta, megzta?

O kaip jus išmezgate pirmąją ir paskutinę eilių akį? Gal tame esme...  g.gif

Mezgiau ne vieną baktusą. Mezgant ripsu "gražus" kraštas gaunasi. Niekada netenka galvoti kaip čia kraštelį apmegzti. O kai mezgiau raštu: 6 eilės geros, 6 blogos, man ir nepatiko kraštas, dėl to apnėriau "burbuliukais".
Aišku galima pažaisti su pirma ir paskutine akimi, gal tai kažkiek pagelbėtų. P.S. Išmegzti papildomai pirmą akį apsukus virbalą, paprastai apsukus mezginį- pirma akis nukeliama neišmezgant.

Bet kai jau tiek numegzta turbūt nesinorės ardyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miriam: 18 kovo 2014 - 09:04
QUOTE(Miriam @ 2014 03 18, 11:03)
Mezgiau ne vieną baktusą. Mezgant ripsu "gražus" kraštas gaunasi. Niekada netenka galvoti kaip čia kraštelį apmegzti. O kai mezgiau raštu: 6 eilės geros, 6 blogos, man ir nepatiko kraštas, dėl to apnėriau "burbuliukais".
Aišku galima pažaisti su pirma ir paskutine akimi, gal tai kažkiek pagelbėtų. P.S. Išmegzti papildomai pirmą akį apsukus virbalą, paprastai apsukus mezginį- pirma akis nukeliama neišmezgant.

Bet kai jau tiek numegzta turbūt nesinorės ardyti smile.gif

Na taip, ardyti gaila - jau pabaigiau. Bandysiu gelbėti wink.gif
bet jei nelabai išeis, tai niekur nedingsiu - teks ardyti... ne pirmą kartą blush2.gif doh.gif

Ačiū už patarimą - kitą kartą bandysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2014 03 17, 17:03)
Čia ne nerta, megzta?

O kaip jus išmezgate pirmąją ir paskutinę eilių akį? Gal tame esme...  g.gif

megzta smile.gif ismezgu, o ne nukeliu kaip iprastai, todel atrodo kaip krastas apnertas smile.gif bet esu ir paprastai mezgus, ta prasme kai pirma nukeliama, o paskutine ismezgama, bet tai rastas buvo vien ripsas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 18 kovo 2014 - 09:33
Pasirodau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na, pasirodau ir aš su savo pirmuoju baktusu ax.gif
...neidealus, bet su toookia meile numegztas - mažiukei su juo bus šilta ir miela wub.gif

user posted image
Atsakyti