Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

Šiltas merinosų vilnos žieminis komplektukas mažai mergytei, iškeliaujantis į Vilnių. Dydis 6-12 mėn. Sudėtis 100 proc. merinosų vilna.
http://images20.fotk..._Vilnius-vi.jpg
Atsakyti
Ne kepurių metai šiemet, taip sunkiai man jos gimdosi kažkodėl doh.gif Bet vieną prisiverčiau numezgti, vyriausia dukra pasiskundė, kad šalta. blush2.gif Pozuoja mažoji sesė... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 11 07, 16:30)
Ne kepurių metai šiemet, taip sunkiai man jos gimdosi kažkodėl doh.gif Bet vieną prisiverčiau numezgti, vyriausia dukra pasiskundė, kad šalta. blush2.gif Pozuoja mažoji sesė... smile.gif

apšalus kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Turėjo būt avytė, o gavos labiau vilkas biggrin.gif

https://scontent-b-c...amp;oe=54DF1187

https://fbcdn-sphoto...0d106bdd914c66d

Lace, fantastiška kepuraitė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2014 11 04, 22:40)
Pavartykite SM  temą KEPURYTĖ- ŠALMAS. Rasite lietuvišką aprašymą: ČIA

super, kaip išsamu viskas thumbup.gif
Atsakyti
Lace, man Jūsų kepurės pačios gražiausios. Gaila, kad paskutiniu metu jų vis mažiau pamatome.

Papildyta:
QUOTE(Inetux @ 2014 11 07, 19:28)
Turėjo būt avytė, o gavos labiau vilkas biggrin.gif

sutinku, į vilką labiau panašu biggrin.gif
bet jau kažkas mažiau matyto 4u.gif
Norėjau pasidalinti vienu patarimu, aš kai noriu, kad gražiai ir lygiai apsinertų, šiuo atveju Jūsų kepurės ausys, tai pirma žemu stulpeliu apnerčiau baltu siūlu, o tik po to juodu. Tuomet tas juodas apnėrimas būtų daug lygesnis. Nebent Jūsų pradinis užmanymas buvo, kad tas juodas apnėrimas būtų toks chaotiškai nelygus.
Atsakyti
Šalikėlis "Rojaus sodai". Megztas mašina biggrin.gif Abi pusės vienodos bigsmile.gif
Šiltas, minkštas ir švelnus bigsmile.gif 160x21cm (be kutų)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2014 11 08, 07:55)
sutinku, į vilką labiau panašu biggrin.gif
bet jau kažkas mažiau matyto 4u.gif
Norėjau pasidalinti vienu patarimu, aš kai noriu, kad gražiai ir lygiai apsinertų, šiuo atveju Jūsų kepurės ausys, tai pirma žemu stulpeliu apnerčiau baltu siūlu, o tik po to juodu. Tuomet tas juodas apnėrimas būtų daug lygesnis. Nebent Jūsų pradinis užmanymas buvo, kad tas juodas apnėrimas būtų toks chaotiškai nelygus.

Ačiū labai už patarimą. Būtinai pasinaudosiu. Šiaip realiai tai nėr taip šleivai kreivai, kaip foto smile.gif
Atsakyti

Labai grazi wub.gif
Gal isduosit,kokias cia tas margas siulas?
Atsakyti
Lace super, kaip visada originaliai 4u.gif
Atsakyti

Super wub.gif

Pasirodau su nykštuko kepuryte fotosesijai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Arklių mylėtojos kepurė smile.gif

user posted image

Atsakyti