Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

QUOTE(Viksė @ 2014 10 22, 11:40)
Bet tik tuo atveju, jei Jusu siulai ir vaikucio galvos apimtis identiska nuotraukoje (aprasyme) esancio. Kitu atveju vistiek teks skaiciuoti smile.gif

Aprašyme yra keturių dydžių paskaičiavimai : 44-48, 49-52, 53-55 ir 56-58 cm galvos apimčiai mirksiukas.gif O siūlus renkuosi visad panašaus storio, tai vargo nebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2014 10 22, 11:55)
Aprašyme yra keturių dydžių paskaičiavimai : 44-48, 49-52, 53-55 ir 56-58 cm  galvos apimčiai mirksiukas.gif  O siūlus renkuosi visad panašaus storio, tai vargo nebūna  biggrin.gif

As sito ir seniai ieskau, kiek cia kainuotu, ir is kur gausite, neskaiciau gal anksciau rasete blush2.gif
Papildyta:
Merginos padekit issifruoti sios kepures mezgima, nesuprantu, ar pirma atnara megzti, ar megzti be atnaros ta skersa gabala ir tada atnara, o kaip susiuti, gal kas panasia mezgete ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 23 spalio 2014 - 20:14
Mano silpnybė - puošti mažylius. wub.gif Retro šalmas. Šis skirtas 6 mėn mažylei.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2014 10 23, 21:12)
Merginos padekit issifruoti sios kepures mezgima, nesuprantu, ar pirma atnara megzti, ar megzti be atnaros ta skersa gabala ir tada atnara, o kaip susiuti, gal kas panasia mezgete  ax.gif
user posted image

Jei megzčiau atnarą stulpeliu, surinkčiau akis skersom juostom megztos kepurės apačioj ir megzčiau norimo ilgio. Jei kitas variantas - pynutė, tada numegzčiau pynę pagal galvos apimtį ir dailiai prisiūčiau prie apatinio krašto 4u.gif
Atsakyti
Labukas visom, turiu laisva savaitele,orai atsalo ir galvoju uzsuksiu jusu paprasysiu pagalbos..ieskojau ieskojau su mergyte ir niekur neradau schemyciu sitos kepurytes..gal kuri galite pagelbeti...user posted image
Atsakyti
Siltas, minkstas snood'as
user posted image
user posted image
Atsakyti
Noriu nusimegzti batuksa. Ties kuria eilute uzmetate papildoma aki ?
Atsakyti
kas 4-oje
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 10 30, 22:49)

Jei siūlai ploni, užtenka platinti kas 6-oje eilėje. Visada atsižvelgiu į siūlų storumą ir kokio dydžio baktusą planuoju daryt.
Atsakyti
Loretinskis, sutinku drinks_cheers.gif Cia as is savo "patirties" parasiau. Pagal mano siulus vis 4-oje gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2014 10 30, 23:32)
Jei siūlai ploni, užtenka platinti kas 6-oje eilėje. Visada atsižvelgiu į siūlų storumą ir kokio dydžio baktusą planuoju daryt.

Oj, biški sumaliau netaip. schmoll.gif Atvirkščiai, jei siūlai storesni, platinti užtenka rečiau 4u.gif

QUOTE(Viksė @ 2014 10 31, 00:05)
Loretinskis, sutinku  drinks_cheers.gif  Cia as is savo "patirties" parasiau. Pagal mano siulus vis 4-oje gaunasi smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir dar vienas snood'as, anksciau nedalyvaves fotosesijoje, bei skirtingi jo devejimo budai. Tik mano manekenas, kaip visada, "nedavalges", krenta salis nuo peciu...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti