Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

QUOTE(Narvile @ 2014 10 16, 21:31)
Labas mezgejeles, as vel pagalbos, bukit zmones paaiskinkit kaip sita kepure susiuti, numezgiau bet nesuprantu kaip siuti tuos snapeliu  blush2.gif

Čia yra vaizdinė medžiaga kaip susiūti tokią kepurytę: kepurės viršugalvio siuvimas
Bet aš siuvu paprasta eglute, ar kaip ten vadinasi ta siūlė, žodžiu kabinu kraštines akis, kad nebutų iškili siūlė. Mačiau internete yra pavyzdžių... 4u.gif
Atsakyti
stai taip devim kepurele rudeni
user posted image
user posted image
Atsakyti
Žieminis komplektukas žaviai mergytei iš Drops baby merino smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2014 10 20, 16:29)
Žieminis komplektukas žaviai mergytei iš Drops baby merino  smile.gif

O,wow, koks grozis bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Cia masina ar rankom megzta?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 10 20, 18:58)
O,wow, koks grozis  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif
Cia masina ar rankom megzta?

Ačiū labai 4u.gif O megzta tik rankytėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2014 10 20, 18:29)
Žieminis komplektukas žaviai mergytei iš Drops baby merino  smile.gif

wow wub.gif negalejau nepagirti wub.gif nuostabu tiesiog wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2014 10 20, 19:24)
wow  wub.gif negalejau nepagirti  wub.gif nuostabu tiesiog  wub.gif

Širdingas ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės. Sudomino Raverlyje Ekaterinos Blanchard šauni kepurytė, schemutė mokama, gal kas norėtų prisijungti ir nusipirkti ax.gif
user posted image

Yra ir šalikas
user posted image

Pirkčiau arba kepurytę (4,50 Eur), arba abu kartu (4,50+2,90-15%) jei atsirastų kompanija biggrin.gif
Aprašymas yra ir anglų, ir rusų kalba 4u.gif
Atsakyti
Tai kad cia viskas paprasta, tikrai neverta pinigu leisti schemai. Paieskokite kepuriu temoje (arba osinkoje)-daug primegzta kepuriu, megztuku, pirstiniu su tokiais peledziukais
Atsakyti
Pirštinės su pelėdom
Pelėdos kepurės

Gal išsirinksit ir pataupysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 10 22, 08:27)
Tai kad cia viskas paprasta, tikrai neverta pinigu leisti schemai. Paieskokite kepuriu temoje (arba osinkoje)-daug primegzta kepuriu, megztuku, pirstiniu su tokiais peledziukais

QUOTE(Tomienė @ 2014 10 22, 10:46)

Ačiū, mergaitės, pelėdžiukas man suprantamas, aš nesu pradedanti mezgėja. Man patiko pats kepurytės iš šalikučio modeliukas, daug paprasčiau yra megzti kai viskas paskaičiuota, nereikia eiti bandymų- klaidų-ardymu keliu, kad modeliukas išeitų toks kaip nuotraukoje. Taip greičiau ir paprasčiau. Gal prisijungs dar kas nors, paprastai kai pasidalinam išlaidas, būna visai nebrangu, vos keli litukai gaunasi. Mes jau lyg ir dviese, laukiam dar prisijungiančių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2014 10 22, 11:05)
Man patiko pats kepurytės iš šalikučio modeliukas, daug paprasčiau yra megzti kai viskas paskaičiuota, nereikia eiti bandymų- klaidų-ardymu keliu, kad modeliukas išeitų toks kaip nuotraukoje. Taip greičiau ir paprasčiau.

Bet tik tuo atveju, jei Jusu siulai ir vaikucio galvos apimtis identiska nuotraukoje (aprasyme) esancio. Kitu atveju vistiek teks skaiciuoti smile.gif
Atsakyti