sveikos,
noriu jūsų pagalbos,gal kuri galite įdėti nuorodas, kaip prinerti prie kepurės ta tamprią atnarą, kitaip merginos vadino "gumyte",radau schemų temoje, bet ten man neatsidaro,gal kuri turite, būčiau be galo dėkinga.
QUOTE(irmucė @ 2014 09 22, 21:04)
sveikos,
noriu jūsų pagalbos,gal kuri galite įdėti nuorodas, kaip prinerti prie kepurės ta tamprią atnarą, kitaip merginos vadino "gumyte",radau schemų temoje, bet ten man neatsidaro,gal kuri turite, būčiau be galo dėkinga.
Apie šitą kalbate?
kepuryte
QUOTE(loretinskis @ 2014 09 22, 21:54)
taip, taip apie šitą, ačiū jums už pagalbą.
QUOTE(loretinskis @ 2014 09 22, 18:26)
Carollina, jūsų darbeliai visada žavūs
Rodausi su nedideliu užsakymuku- komplektuku iš merino medvilnės ( 52 proc. merino vilna, 48 proc. medvilnė)
Rodausi su nedideliu užsakymuku- komplektuku iš merino medvilnės ( 52 proc. merino vilna, 48 proc. medvilnė)
Kaip sita kepure numegzti, ar su 2 ar su 5 virbalais gal galetumet schemute, jlabai noreciau savo mazei nunarplioti. Dekoju
QUOTE(Narvile @ 2014 09 25, 13:06)
Kaip sita kepure numegzti, ar su 2 ar su 5 virbalais gal galetumet schemute, jlabai noreciau savo mazei nunarplioti. Dekoju
2 virbalais, mezgama ripsu. Visas aprašymas Kepurytė- šalmas temutėje pačiame pirmame psl. 1 žinutės apačioje APRAŠYMAS ČIA
QUOTE(loretinskis @ 2014 09 25, 13:18)
2 virbalais, mezgama ripsu. Visas aprašymas Kepurytė- šalmas temutėje pačiame pirmame psl. 1 žinutės apačioje APRAŠYMAS ČIA
Ačiū
loretinskis, gal galit parašyt kaip šalikėlį mezgat ir kokio maždaug ilgio?
Ačiū iš anksto
Ačiū iš anksto
QUOTE(vilbur @ 2014 09 25, 14:46)
loretinskis, gal galit parašyt kaip šalikėlį mezgat ir kokio maždaug ilgio?
Ačiū iš anksto
Ačiū iš anksto
Pradėjau nuo 4 akių, mezgiau ripsu, viename šone platinau kas 5 eilė, pasiekus reikiamą plotį, tame pačiame šone siaurinau sumegzdama 3 ir 4 akis kartu kas 5 eilę. Bendras ilgis apie 105 cm. Komplektukas skirtas apie 1,5 metukų mergytei.
QUOTE(Ievuxe @ 2014 09 24, 23:35)
Eksperimentas - Noro vąšeliu
Žaviuosi Jūsų darbais.... kaip visada - nerealu...
QUOTE(Abelo @ 2014 09 25, 17:18)
Žaviuosi Jūsų darbais.... kaip visada - nerealu...
Ačiū