Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

Oho. gal geriau aš palauksiu jūsų aprašymo kaip sumegzti gražiai, man kažkaip arčiau širdies tas variantas. Nes prisiuvimas man ir nelabai patinka, dingsta man tas toks tamprumas. O sumezgus gal kitaip gaunasi. Tai jei dar turėsite jėgų gryžusi po darbelio per tokį karštį įdėkite tą paaiškinimą. Labai jums ačiū ploja.gif
Atsakyti
va aprasymas. Jis skirtas mezginio krastui. As tik pakoreguoju pagal save-1 punktas: kitos spalvos siulu uzsidedu tiek akiu, kiek reikia krasteliui (ne puse). Pagrindiniu siulu pirma eile ismezgu blogomis akimis, toliau mezgu stulpeliu tiek eiliu, kiek man reikia norimam krasto plociui. Toliau viskas pagal aprasyma
user posted image

Sekmes darbuojantis smile.gif
Atsakyti
user posted image
Merginos, jei jau kas planuojate pasiruošimus vėsesniems orams biggrin.gif
Reikės: mėgstamų siūlų 2-3 kamuoliukus (merino vilnos, alpacos ar mėgstamos pusvilnės), 2 vnt. virbalų su valu 3,5 ir 4,5 dydžio, 8 akių žymeklių.
Užmetame 104 akis ant 3,5 dydžio virbalų ir įsegame žymeklį rodantį eilės pradžią ir mezgame 14 eilių: pirmoji eilė gerosiomis akimis, antroji- blogosiomis ir taip kartojame kol turėsime viso 15 eilių, užbaigdami blogųjų akių eile. Toliau mezgame 4,5 dydžio virbalais lygiai tokiu pačiu principu kol pasieksite reikiamą kepurėlės ilgį apie 25-30 cm, užbaigiame blogųjų akių eile. Toliau formuojame kepurės pabaigą. Megzdami gerųjų akių eilę kas 13 akių įsegame po žymeklį. Sekančią eilę kaip įprasta mezgame blogosiomis akimis. Toliau mezgame vėl gerosiomis akimis ir kas 13 akių sumezgame dvi akis į vieną, t.y. kiekvienoje žymekliais pažymėtoje vietoje. Blogųjų akių eilė mezgama įprastai. Toks mezgimas tęsiamas kol numezgus blogųjų akių eilę lieka 32 akys. Paskutinėje eilėje sumezgame visas akis po 2, taip mums lieka 16 akių per kurias ištraukiamas nukirptas siūlas.
Lengva, greita ir svarbiausia madinga thumbup.gif
Atsakyti
Vasara tęsiasi, suknytė ir skrybėliukas dukriukui smile.gif Siūlai Yarnart Lily.
user posted image
Atsakyti
Boruzele astuontaske panasi i maza braske...
Apmtis 48-52 cm. Siulai 40% merino, 20% kasmyras, 40% poliakrilas.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2014 08 01, 14:56)
Vasara tęsiasi, suknytė ir skrybėliukas dukriukui smile.gif Siūlai Yarnart Lily.

Labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulemamule: 04 rugpjūčio 2014 - 10:58
QUOTE(loretinskis @ 2014 08 01, 14:56)
user posted image

Kokia faina !!! bigsmile.gif
O as jau kokias 3 savaites nemezgu/neneriu - per karsta. Ikvepimas krito... guli sone suknute pradeta ir nepabaigta. Laukiu vesesniu oru doh.gif
Atsakyti
Artėjant rudeniui, mano medvilniniai eksperimentai vąšeliu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos, gal galetumet patarti is kokiu siulu nerti kepuryte rudeniui, kad nesiburbuliuotu ir butu silta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 08 rugpjūčio 2014 - 00:27
Kepureliu rinkinukas
user posted image
Atsakyti
Ausciukas08, prie Jūsų dailaus šaliko - minkštutė merino kepurė mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Vaikiukui - klasika tapusi pelėdytė:
user posted image
Atsakyti