Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

QUOTE(vivilitta @ 2014 07 01, 23:01)
Viliausmama, pasijutau kaip kepurių parodoj. O gėlytės kartu išnertos - man čia atradimas! Ačiū už schemutę 4u.gif

Kazkada Natuliona buvo idejusi ir kepurytes elemenus siuos ir pacia schemute.
Is pradziu atrodo kebliai mezgasi tosm is karto isneriamos geles,bet paskui labai smagiai.Tiesa, as akiu skaiciu padidindavau tame ratuke,aplink kuri mezgasi lapeliai(padidinau ne uzmetimu skaiciu,bet akuciu skaiciu tarp stulpeliu).Nes kitu atveju man labai susigrusdavo lapeliai.o padidinus akiu skaiciuka-lapeliai man issideste jau daug graziau.Gal tai nuo siulo ar pacios mezgejos priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 01 liepos 2014 - 22:37
Prieš pat loretinskiui įmetant savo margutę wub.gif dar pagalvojau, kaip pasiilgau ryškių vasarinukių tongue.gif , kai už lango krapnoja įkyrus lietus, taip pakeltų nuotaiką biggrin.gif

Net išsižiojau Viliausmama kolekciją pamačius bigsmile.gif . Mane tai labai sudomino skarytės, mano bandymai pagal schemutes prasidėdavo nuo kampiuko ax.gif , o Jūsų - nuo plačiosios dalies, ir tos gėlytės (tokios "gilios") ant skarytės labai patiko, pati jas sugalvojote ar yra kokia schemutė? Mam pačiai dar "nesigalvoja", tai ir kaulyju gražesnę gėlytę pamačius blush2.gif .

kristinalm "vaivorykštę" wub.gif wub.gif wub.gif pamačius iš vis seilė nutįso biggrin.gif .

Na, meginos, Jūs tikros šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2014 07 01, 18:41)
susikaupiau parodyti savo turtą  4u.gif

Nuostabūs darbai wub.gif Labai patiko lininės wub.gif

QUOTE(kristinalm @ 2014 07 01, 23:37)
Pasirodau savo vaivorykštę 4u.gif

Labai daili, vasariška wub.gif
Atsakyti
elzeda dekoju Jums 4u.gif

v.vileva

Bandziau as megzti ir tuo kitu budu skaryte,su surisimu(is kampelio pradedavau),bet maniske tai nepatenkinta budavo,kad plaukuciai pakliuva i surisima,tai atsilaisvina surisimas.Pabandziau kitaip kazkada- kazkur matyta varianta.T.y.principas kepurytes ,bet pabaiga skarytes-labai patogu,kai kasytes buna sursitos auksciau.Pradedu nuo juostos.Matuoju ant dukros kada jau laikas pakilimui ir tada po viena is sonu motyveli mazinu.Kartais buna idealu mazinant po viena ,kartais suprantu,kad "per greitai" siaurinasi,tad tenka ardyt ir jau mazint po pusmotyvi(turbut cia ne lietuviskai kazkaip pavadinau,bet turbut supratot).
Gelyte radau siame puslapyje,kuri yra virsuje.Tik ten yra ir viduriukas,As jo neneriau,neriau tik ta pagrinda.Grazu dar ,kai ta gelyte apneri vezlio zingsniu.Arba net ji pasikeicia,kai krasta apneri paparstu stulpeliu be uzmetimo ,o virsuneleje dar spurgiuka is 3 akiu padarai.Zodziu visokios variacijos

user posted image
Atsakyti
Naujas komplektukas-kaklo šiltukas ir kepurė (beveik universali, tiktų 44-54 cm apimčiai)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2014 07 02, 00:09)
elzeda dekoju Jums  4u.gif
v.vileva

Bandziau as megzti ir tuo kitu budu skaryte,su surisimu(is kampelio pradedavau),bet maniske tai nepatenkinta budavo,kad plaukuciai pakliuva i surisima,tai atsilaisvina surisimas.Pabandziau kitaip kazkada- kazkur matyta varianta.T.y.principas kepurytes ,bet pabaiga skarytes-labai patogu,kai kasytes buna sursitos auksciau.Pradedu nuo juostos.Matuoju ant dukros kada jau laikas pakilimui ir tada po viena is sonu motyveli mazinu.Kartais buna idealu mazinant po viena ,kartais suprantu,kad "per greitai" siaurinasi,tad tenka ardyt ir jau mazint po pusmotyvi(turbut cia ne lietuviskai kazkaip pavadinau,bet turbut supratot).
Gelyte radau siame puslapyje,kuri yra virsuje.Tik ten yra ir viduriukas,As jo neneriau,neriau tik ta pagrinda.Grazu dar ,kai ta gelyte apneri vezlio zingsniu.Arba net ji pasikeicia,kai krasta apneri paparstu stulpeliu be uzmetimo ,o virsuneleje dar spurgiuka is 3 akiu padarai.Zodziu visokios variacijos

Ačiū už schemutę 4u.gif . Jūsų variantas man daug gražesnis nei originalas, tiesą pasakius, pro jį būčiau praėjus net nestabtelėjus smile.gif , o dabar pabandysiu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 07 02, 19:05)
Naujas komplektukas-kaklo šiltukas ir kepurė (beveik universali, tiktų 44-54 cm apimčiai)

Siulu spalvos labai grazios, kokie tai siulai?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2014 07 01, 15:27)
patinka man tokios margutes! ir gelyte labai grazi smile.gif gal pasidalintumet kaip neret?  ax.gif

Ačiū, įmesiu gėlytės schemutę, kai rasiu kompe 4u.gif

QUOTE(Viliausmama @ 2014 07 01, 17:41)
susikaupiau parodyti savo turtą  4u.gif

Jooo, čia tai neblogas turtas, super thumbup.gif

QUOTE(kristinalm @ 2014 07 01, 22:37)
Pasirodau savo vaivorykštę 4u.gif

Labai wub.gif

QUOTE(v.vileva @ 2014 07 02, 00:09)
Prieš pat loretinskiui įmetant savo margutę  wub.gif  dar pagalvojau, kaip pasiilgau ryškių vasarinukių tongue.gif , kai už lango krapnoja įkyrus lietus, taip pakeltų nuotaiką biggrin.gif

Jau ir man norisi ryškumos smile.gif
QUOTE(Viksė @ 2014 07 02, 19:05)

Gražu wub.gif
QUOTE(kristinalm @ 2014 07 02, 21:47)
Siulu spalvos labai grazios, kokie tai siulai?

Alize Missisipi, jei gerai pamenu esu mezgusi irgi iš jų, labai neblogai nešiojasi ir neblogai žiūrisi. Čia maniškis jau anksčiau rodytas variantas iš šių siūliukų:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 02 liepos 2014 - 21:11
Aciu Loretinskiui-atsake uz mane smile.gif
Dar toks komplektukas is situ siulu (gal jau rodziausi blush2.gif ). Tikrai smagiai mezgasi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 02 liepos 2014 - 21:22
O ką, vasaros sezonau jau užsidarė?
Atsakyti
Pora vasariniu...
nors manau, kad vasaros sezonas jau uzsidare. Kam reikejo, isigijo vasaros pradzioje. Kaip sako-roges ruosk vasara-pradedame ruostis rudeniui smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, tos kurios nėrėte berniukiškas vasarinukes, kur gale susiriša, kažkas panašaus į Viksės paskutinę berniukišką. Kaip darote tą surišimą gale? 4u.gif Nu nesu nėrusi berniukiškų doh.gif
Atsakyti