Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

As irgi risu tuo paciu siulu,tik risdama uzgriebiu daugiau "mesos" biggrin.gif ,na nezinau kaip issireiksti g.gif risu apimdama kelias mezgimo eilutes,kad placiau susiristu ir tada stabiliau laikosi.
Atsakyti
Aciu 4u.gif

As ne per viena aki risau g.gif , bet tikriausiai su kita kepure reikes pabandyti dar placiau apimti, nes man taip grazu tokie burbulai, bet nepatinka, kai makaluojasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxeliux @ 2014 03 12, 13:14)
Sveikos,

Gal kuri iš patirties galėtų parašyti, kaip pritvirtinti didelį burbulą kepurės viršuje? Aš pririšau su tuo pačiu siūlu, su kuriuo surišau patį burbulą, bet jis toks neprigludęs prie kepurės, o kai dukra eina, tai ir burbulas "kabalduojasi" smile.gif Gal yra kokių gudrybių, kaip jį gražiai pritvirtinti?  ax.gif

bumbula risti ne viengubu siulu, o keliais, ir tada keliose vietose, skirtingais atstumais risti prie kepures 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su naujais darbeliais

"Alyvos"
user posted image

user posted image

Pavasarinės ramunėlės mano merginai, ta spalva siūliukų mane nukryžiavo tiesiog biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Laura Online nu pasaka grožybės, ir mane nuskryžiuotų tokia spalva kokie siuliukai norim ir mes smile.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varlė5: 13 kovo 2014 - 09:57
QUOTE(Varlė5 @ 2014 03 13, 09:56)
Laura Online nu pasaka grožybės, ir mane nuskryžiuotų tokia spalva kokie siuliukai norim ir mes  smile.gif

4u.gif ačiū

dekui, praeitos temos gale kalbejome apie tuos siulus, buvau nuorodas ikelusi, paziurekite paskutinius 2 puslapius , kad nesikartociau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 12, 23:19)
Ateinu su naujais darbeliais

Kepurytės labai gražios ir antrosios spalva tokia pavasariška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 12, 18:36)
bumbula risti ne viengubu siulu, o keliais, ir tada keliose vietose, skirtingais atstumais risti prie kepures  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif

Kepurės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 12, 23:19)

Labai gražios kepurytės, o gal galėtumėte nupaveiksluoti kaip iš nugarytės atrodo? O koks čia raštelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leluxs: 13 kovo 2014 - 15:04
QUOTE(leluxs @ 2014 03 13, 15:03)
Labai gražios kepurytės, o gal galėtumėte nupaveiksluoti kaip iš nugarytės atrodo? O koks čia raštelis?

o kas turi matytis is nugaros? g.gif prailgintas galas ir tiek biggrin.gif Jau ne viena cia ikelus tokio tipo buvo, ir matesi kaip atrodo is galo 4u.gif Rastas irgi daug kartu aptartas visu, tik pavartykite ankstesne tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_online: 13 kovo 2014 - 17:45
Laura online, jūsų kepurytės visada kažkuom išskirtinės wub.gif

Nieko ypatingo, bet pasirodau smile.gif
user posted image
Atsakyti