Aciu
As ne per viena aki risau , bet tikriausiai su kita kepure reikes pabandyti dar placiau apimti, nes man taip grazu tokie burbulai, bet nepatinka, kai makaluojasi
As ne per viena aki risau , bet tikriausiai su kita kepure reikes pabandyti dar placiau apimti, nes man taip grazu tokie burbulai, bet nepatinka, kai makaluojasi
QUOTE(Muxeliux @ 2014 03 12, 13:14)
Sveikos,
Gal kuri iš patirties galėtų parašyti, kaip pritvirtinti didelį burbulą kepurės viršuje? Aš pririšau su tuo pačiu siūlu, su kuriuo surišau patį burbulą, bet jis toks neprigludęs prie kepurės, o kai dukra eina, tai ir burbulas "kabalduojasi" Gal yra kokių gudrybių, kaip jį gražiai pritvirtinti?
Gal kuri iš patirties galėtų parašyti, kaip pritvirtinti didelį burbulą kepurės viršuje? Aš pririšau su tuo pačiu siūlu, su kuriuo surišau patį burbulą, bet jis toks neprigludęs prie kepurės, o kai dukra eina, tai ir burbulas "kabalduojasi" Gal yra kokių gudrybių, kaip jį gražiai pritvirtinti?
bumbula risti ne viengubu siulu, o keliais, ir tada keliose vietose, skirtingais atstumais risti prie kepures
Ateinu su naujais darbeliais
"Alyvos"
Pavasarinės ramunėlės mano merginai, ta spalva siūliukų mane nukryžiavo tiesiog
"Alyvos"
Pavasarinės ramunėlės mano merginai, ta spalva siūliukų mane nukryžiavo tiesiog
Labai labai
Laura Online nu pasaka grožybės, ir mane nuskryžiuotų tokia spalva kokie siuliukai norim ir mes
ačiū
ačiū
QUOTE(Varlė5 @ 2014 03 13, 09:56)
Laura Online nu pasaka grožybės, ir mane nuskryžiuotų tokia spalva kokie siuliukai norim ir mes
ačiū
ačiū
dekui, praeitos temos gale kalbejome apie tuos siulus, buvau nuorodas ikelusi, paziurekite paskutinius 2 puslapius , kad nesikartociau
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 12, 23:19)
Ateinu su naujais darbeliais
Kepurytės labai gražios ir antrosios spalva tokia pavasariška
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 12, 18:36)
bumbula risti ne viengubu siulu, o keliais, ir tada keliose vietose, skirtingais atstumais risti prie kepures
Ačiū labai
Kepurės
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 12, 23:19)
Labai gražios kepurytės, o gal galėtumėte nupaveiksluoti kaip iš nugarytės atrodo? O koks čia raštelis?
QUOTE(leluxs @ 2014 03 13, 15:03)
Labai gražios kepurytės, o gal galėtumėte nupaveiksluoti kaip iš nugarytės atrodo? O koks čia raštelis?
o kas turi matytis is nugaros? prailgintas galas ir tiek Jau ne viena cia ikelus tokio tipo buvo, ir matesi kaip atrodo is galo Rastas irgi daug kartu aptartas visu, tik pavartykite ankstesne tema