Elzeda, ačiū
Keliu temą ir rodausi su paprastute, bet spalviškai kitokia. Na gal kaip nors prišauksime vasarą
patinka man tokios margutes! ir gelyte labai grazi gal pasidalintumet kaip neret?
ooo kiek daug ir kokios grazios idekit schemute tos kur iskart su gelytem issineria labai
Kaip grazuuuuuuu....
Rastu ispildymas super, nes as kai kuriuos bandziau, tai man nesigavo.. nzn kodel..
Ir papuosimai nuostabus! As vis nerandu kaip tokias grazias gelytes nunerti, ar cia fantazija?
Rastu ispildymas super, nes as kai kuriuos bandziau, tai man nesigavo.. nzn kodel..
Ir papuosimai nuostabus! As vis nerandu kaip tokias grazias gelytes nunerti, ar cia fantazija?
Aciu labai.Keliat pasitikejima man savimi .
Kai kurios gelytes "nuziuretos",kaip kurios is fantazijos,kaip kas is schemu.Kazkaip pastebejau,kad trafaretine -schemine gelyte labai galima pakeist.Tarkim paprasta gele,kuria randu scemoj papildau "vezlio zingsniu",ar tiesiog papildomu apnerimu su triju kilpuciu spurgeliu virsunelese lapeliu ir ji tampa visiskai kitokia,puosnesne,nematyta.Nes manau,kad viskas jau yra atrasta ir jau nieko neatrasi,bet va papildyt,pridet fantazijos -kartais neblogas dalykas.
Kai kurios gelytes "nuziuretos",kaip kurios is fantazijos,kaip kas is schemu.Kazkaip pastebejau,kad trafaretine -schemine gelyte labai galima pakeist.Tarkim paprasta gele,kuria randu scemoj papildau "vezlio zingsniu",ar tiesiog papildomu apnerimu su triju kilpuciu spurgeliu virsunelese lapeliu ir ji tampa visiskai kitokia,puosnesne,nematyta.Nes manau,kad viskas jau yra atrasta ir jau nieko neatrasi,bet va papildyt,pridet fantazijos -kartais neblogas dalykas.
QUOTE(Viliausmama @ 2014 07 01, 17:37)
Labai aciu Kol kas nedrasi savo darbuose...
Man irgi be galo kepurytes su isnertom gelytem!
Man irgi be galo kepurytes su isnertom gelytem!
ismeginsiu
QUOTE(Viliausmama @ 2014 07 01, 17:58)
Aciu labai.Keliat pasitikejima man savimi .
zvyneliai,karoliukai skirtingu spalvu apnerimai visa grozi duoda as niekad neneriu ju is galvos tik is schemu
Viliausmama, likau sužavėta jūsų kepurytėm, atrodo ir paprasti žinomi raštukai, bet pateikimas jų super, sekmės ir toliau
Viliausmama, pasijutau kaip kepurių parodoj. O gėlytės kartu išnertos - man čia atradimas! Ačiū už schemutę