Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

Elzeda, ačiū 4u.gif

Keliu temą ir rodausi su paprastute, bet spalviškai kitokia. Na gal kaip nors prišauksime vasarą g.gif

user posted image
Atsakyti
patinka man tokios margutes! ir gelyte labai grazi smile.gif gal pasidalintumet kaip neret? ax.gif
Atsakyti
susikaupiau parodyti savo turtą 4u.gif
Kepurytes is naturalaus,spalvoto lino ir medvilnes.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image\
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ooo kiek daug ir kokios grazios wub.gif idekit schemute tos kur iskart su gelytem issineria labai thumbup.gif
Atsakyti
Labai aciu 4u.gif Kol kas nedrasi savo darbuose...
Man irgi be galo thumbup.gif kepurytes su isnertom gelytem!

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip grazuuuuuuu.... wub.gif
Rastu ispildymas super, nes as kai kuriuos bandziau, tai man nesigavo.. nzn kodel..

Ir papuosimai nuostabus! As vis nerandu kaip tokias grazias gelytes nunerti, ar cia fantazija?
Atsakyti
Aciu labai.Keliat pasitikejima man savimi smile.gif .
Kai kurios gelytes "nuziuretos",kaip kurios is fantazijos,kaip kas is schemu.Kazkaip pastebejau,kad trafaretine -schemine gelyte labai galima pakeist.Tarkim paprasta gele,kuria randu scemoj papildau "vezlio zingsniu",ar tiesiog papildomu apnerimu su triju kilpuciu spurgeliu virsunelese lapeliu ir ji tampa visiskai kitokia,puosnesne,nematyta.Nes manau,kad viskas jau yra atrasta ir jau nieko neatrasi,bet va papildyt,pridet fantazijos -kartais neblogas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2014 07 01, 17:37)
Labai aciu  4u.gif Kol kas nedrasi savo darbuose...
Man irgi be galo  thumbup.gif  kepurytes su isnertom gelytem!

ismeginsiu thumbup.gif

QUOTE(Viliausmama @ 2014 07 01, 17:58)
Aciu labai.Keliat pasitikejima man savimi  smile.gif .
Kai kurios gelytes "nuziuretos",kaip kurios is fantazijos,kaip kas is schemu.Kazkaip pastebejau,kad trafaretine -schemine gelyte labai galima pakeist.Tarkim paprasta gele,kuria randu scemoj papildau "vezlio zingsniu",ar tiesiog papildomu apnerimu su triju kilpuciu spurgeliu virsunelese lapeliu ir ji tampa visiskai kitokia,puosnesne,nematyta.Nes manau,kad viskas jau yra atrasta ir jau nieko neatrasi,bet va papildyt,pridet fantazijos -kartais neblogas dalykas.

drinks_cheers.gif zvyneliai,karoliukai skirtingu spalvu apnerimai visa grozi duoda wub.gif as niekad neneriu ju is galvos tik is schemu biggrin.gif
Atsakyti
Viliausmama, likau sužavėta jūsų kepurytėm, atrodo ir paprasti žinomi raštukai, bet pateikimas jų super, sekmės ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Aciu Jums uz grazius zodzius 4u.gif Butu nesazininga nepasakyti,kad kurybiniu ideju semiausi is sio skyrelio mergaiciu ir asmeniskai is Jusu darbu 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau savo vaivorykštę 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Viliausmama, pasijutau kaip kepurių parodoj. O gėlytės kartu išnertos - man čia atradimas! Ačiū už schemutę 4u.gif
Atsakyti