Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

QUOTE(rimka @ 2014 06 19, 09:24)
Kepureles dviem lelytems 

Koks krupštus ir dailus darbelis wub.gif Labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 06 19, 15:28)
Labai patiko. Kruopštu, skoninga  wub.gif

QUOTE(Linulemamule @ 2014 06 20, 06:53)
Koks krupštus ir dailus darbelis  wub.gif  Labai labai gražu  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2014 06 19, 08:24)
Kepureles dviem lelytems 

Labai žavios kepurytės wub.gif . Čia tas variantas, kai kuklu, paprasta ir kartu labai gražu ir puošnu.
Labai dailios gėlytės, net pasitikslinsiu, ar jos tikrai nertos tongue.gif . Panašią gėlyte gaminu, tai man labai netvarkingai raitosi žiedlapiai rolleyes.gif , gal galėtumėte patarti, kaip padaryti tokią tvarkingą gėlytę ax.gif .

Papildyta:
loretinskis "lapeliai" wub.gif - dar vienas darbelis, kurį viską metus norisi kopijuoti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2014 06 20, 08:50)
Labai žavios kepurytės wub.gif . Čia tas variantas, kai kuklu, paprasta ir kartu labai gražu ir puošnu.
Labai dailios gėlytės, net pasitikslinsiu, ar jos tikrai nertos  tongue.gif . Panašią gėlyte gaminu, tai man labai netvarkingai raitosi žiedlapiai rolleyes.gif , gal galėtumėte patarti, kaip padaryti tokią  tvarkingą gėlytę ax.gif .
Papildyta:
loretinskis "lapeliai" wub.gif  - dar vienas darbelis, kurį viską metus norisi kopijuoti biggrin.gif .

Aciu 4u.gif
Taip jos tikrai nertos,as ziedlapiukus apejau jungiamosiomis pyneles kilpomis ir tas kilputes gan stipriai sutempdama is pradziu man atrode negraziai rietesi bet isplovus jos susitrauke istampiau padziovinau ir dar lygintuvu kiekviena ziedlapiuka praejau tik prisiudama ant kepures kas trecia ar kas ketvirta ziedlapiuka priduriau siuleliu pirma sluoksni daugiau o antra ir trecia ziedlapi ti prikabinau ir gavosi vat tokios gelytes
Atsakyti
o as noriu paklausti gal kuri turit lietuviska aprasa ar schema kaip nert berete ir skrybelaite paprasta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2014 06 19, 23:49)
Aš savąsias neriu tik žemu stulpeliu. Per visą kiepką gaunasi 6 penkiakampiai, 15 šešiakampių ir 5 pusiniai. Pav vieną šešiakampį neriu taip- 12 pyn ir į jas 10 žemų stulp. Tada apsisuku ir sekančioje eilėje jau didinti pradedu pridedama po vieną papildomą akį. Kai nuneriu taip 8 eiles tada dvi neriu lygiai nieko nepridėdama ir neatimdama. Ir paskui dar 8 eiles neriu kaskart mažindama. Taip gaunasi šešiakampis rombas. Analogiškai neriu ir penkiakampį.

Kitos neria rombus su užmetimu, bet man su žemu stulpeliu gražiau žiūrisi. Mačiau ir klaidžiojant schemą kaip nuo rutuliuko formas išgauti. Berods yra tik schemų temoje
Tiesa, formas apneriu tokia spalva aplinkui, kokios būna penkiakampiai spalvos. Jeigu būnu kur nors nukreivojus tai apnerdama viską pataisau

Labai dėkoju už paaiškinimą 4u.gif Išsisaugojau. Bandysiu smile.gif Va aš apie tą nuo rutuliuko ir kalbėjau, bet Jūsiškės man gražesnės.
Atsakyti
O kaip jus neriate, kai reikia ratu: ar uzbaigibejat kiekviena eile, ar nenutrukstama eilute (na kaip sraige). Ir taip darote, ar kad graziau, kad paprasciau, ar ???...
Atsakyti
QUOTE(Puokste~ @ 2014 06 22, 17:44)
O kaip jus neriate, kai reikia ratu: ar uzbaigibejat kiekviena eile, ar nenutrukstama eilute (na kaip sraige). Ir taip darote, ar kad graziau, kad paprasciau, ar ???...

Aš neriu užbaiginėdama kiekvieną eilę. Man taip tvarkingiau atrodo smile.gif
Atsakyti
Rodausi su komplektuku mažai lelytei 4u.gif Siūlai GAZZAL BABY COTTON.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 06 22, 17:13)
Aš neriu užbaiginėdama kiekvieną eilę. Man taip tvarkingiau atrodo smile.gif

aciu, as irgi, bet saku, gal persistengiu ir laiko netaupau ax.gif

QUOTE(loretinskis @ 2014 06 24, 13:57)
Rodausi su komplektuku mažai lelytei  4u.gif  Siūlai GAZZAL BABY COTTON.
labai super! o gal schemute tokios formos kepurytei (neriant) turite?
Atsakyti
QUOTE(Puokste~ @ 2014 06 25, 16:42)
labai super! o gal schemute tokios formos kepurytei (neriant) turite?

Ačiū 4u.gif kepurytė megzta virbalais, jos pilnas aprašymas nuo A iki Z yra temoje kepurytė- šalmasČIA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2014 06 24, 14:57)
Rodausi su komplektuku mažai lelytei  4u.gif  Siūlai GAZZAL BABY COTTON.

Labai dailu wub.gif
Atsakyti