loretinskis, labai gražiai gavosi
QUOTE(Carollina @ 2014 06 18, 16:56)
Abaldet ! kaip gražu !
Čia praleidau jau kažkur šių lapukų schemutę.. einu ieškotis. Labai gražu !
Baigsiu megztini ir eisiu šitą 'atsipūtimui' 1 nunarplioti. Labai labai
Čia praleidau jau kažkur šių lapukų schemutę.. einu ieškotis. Labai gražu !
Baigsiu megztini ir eisiu šitą 'atsipūtimui' 1 nunarplioti. Labai labai
QUOTE(Deimantine Saule @ 2014 06 18, 18:26)
loretinskis, labai gražiai gavosi
Ačiū, panos
Carolina, nu taip skaniai nusijuokiau
O schemučių pilna internete, jei reiks įmesiu
QUOTE(loretinskis @ 2014 06 18, 16:14)
Rodausi su populiariųjų "lapelių" mano
Ojej, o jau dekoro grazumas. Super
QUOTE(ingauk @ 2014 06 16, 18:17)
Sveiki,
gal turite tos kepurytes su lapukais schemute?
QUOTE(Carollina @ 2014 06 15, 22:22)
Truputį ne į temą paklausiu klausimo merginų tų, kurios mezga/neria kepurytes pardavimui - ar Jums šiemet nesumažėjo užsakymų kepurytėms ? Pastebėjau, jog šį sezoną 'ant bangos' siūtos plonos medvilnės kepurytės... Gatvėje kas antrą vaikutį matau su jomis pasipuošusį. O nertų/megztų bent jau 'iš mano varpinės' žiūrint nlb nori..
Aš ypatingo sumažėjimo nejaučiu. Tiksliau pati jau keliems žmonėms atsisakiau nes fiziškai nebespėju. bet pagrinde sukuosi su futbolinėmis kiepkomis, matyt futbolo čempionatas savo daro
Paskutinės iškeliavo į Vokietiją. Jų yra daug daugiau, bet prisipažinsiu esu tinginė ir labai nemėgstu nuotraukų tvarkymo
Papildyta:
QUOTE(Karalaite28 @ 2014 06 19, 10:00)
Namuose turiu spausdintą schemą, jeigu niekas neįdės, perpaveiksluosiu
Radau ir intike schemą http://f-lite.ru/lfp...077b5fd.jpg/htm
QUOTE(rimka @ 2014 06 19, 10:24)
Kepureles dviem lelytems
Labai patiko. Kruopštu, skoninga
QUOTE(Niktė @ 2014 06 19, 15:29)
Aš ypatingo sumažėjimo nejaučiu. Tiksliau pati jau keliems žmonėms atsisakiau nes fiziškai nebespėju. bet pagrinde sukuosi su futbolinėmis kiepkomis, matyt futbolo čempionatas savo daro
Labai fainos, super Gal pasidalintumėt kaip neriat? Stulpeliais su užmetimu? O gal schema kokia yra tų detalių? Esu radusi kiek kitokias. Ten kaip iš gėlyčių gaunasi tos detalės, tai man nelabai kažkaip, o šitos labai patiko
QUOTE(elzeda @ 2014 06 16, 16:15)
Įkvėpta Jūsų grožybių, nurezgiau ir aš sūneliui vasarai porą kepurių
Matosi su kokia meile dėliotas traukinukas , ir toje margoje pievelėje labai smagiai dera. Abi kepurytės tokios su išbaigta mintim, kepuriškos, nieko ne į temą neužlepedinta.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 06 19, 20:47)
Matosi su kokia meile dėliotas traukinukas , ir toje margoje pievelėje labai smagiai dera. Abi kepurytės tokios su išbaigta mintim, kepuriškos, nieko ne į temą neužlepedinta.
Labai malonus komplimentas Dėkui
QUOTE(elzeda @ 2014 06 19, 16:28)
Labai patiko. Kruopštu, skoninga
Labai fainos, super Gal pasidalintumėt kaip neriat? Stulpeliais su užmetimu? O gal schema kokia yra tų detalių? Esu radusi kiek kitokias. Ten kaip iš gėlyčių gaunasi tos detalės, tai man nelabai kažkaip, o šitos labai patiko
Aš savąsias neriu tik žemu stulpeliu. Per visą kiepką gaunasi 6 penkiakampiai, 15 šešiakampių ir 5 pusiniai. Pav vieną šešiakampį neriu taip- 12 pyn ir į jas 10 žemų stulp. Tada apsisuku ir sekančioje eilėje jau didinti pradedu pridedama po vieną papildomą akį. Kai nuneriu taip 8 eiles tada dvi neriu lygiai nieko nepridėdama ir neatimdama. Ir paskui dar 8 eiles neriu kaskart mažindama. Taip gaunasi šešiakampis rombas. Analogiškai neriu ir penkiakampį.
Kitos neria rombus su užmetimu, bet man su žemu stulpeliu gražiau žiūrisi. Mačiau ir klaidžiojant schemą kaip nuo rutuliuko formas išgauti. Berods yra tik schemų temoje
I
QUOTE(vienas zmogus @ 2014 06 19, 17:15)
Prisiziurejau jusu groziu,tai noriu ir savasias parodyt
Man ta su voru pati fainiausia, pilka su balta gražiai persipina
Papildyta:
Tiesa, formas apneriu tokia spalva aplinkui, kokios būna penkiakampiai spalvos. Jeigu būnu kur nors nukreivojus tai apnerdama viską pataisau