Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

QUOTE(Carollina @ 2014 06 15, 22:22)
Truputį ne į temą paklausiu klausimo merginų tų, kurios mezga/neria kepurytes pardavimui  blink.gif  - ar Jums šiemet nesumažėjo užsakymų kepurytėms ? Pastebėjau, jog šį sezoną 'ant bangos' siūtos plonos medvilnės kepurytės... Gatvėje kas antrą vaikutį matau su jomis pasipuošusį. O nertų/megztų bent jau 'iš mano varpinės' žiūrint nlb nori..

Pritariu, deje dabar nertos kepuraites ne ant bangos, gal kiti metai bus derlingesni smile.gif
Atsakyti
noriu pasakyt del kepuryciu, nepamenu kokiuose zurnaluose bet apie vaikus buvo nertu kepuryciu antireklama, nes rase kad vasara jos nepatikimos nes praleidzia saules spindulius, jos neapsaugo, tai jos tik del grozio, geriau medvilnines su snapeliu ir pan. tai manau tikrai daug mamu kas paskaite ir nutare rinktis medziagines sad.gif nors mano panele tik nertas nori devet o medziagininiu nepripazysta
Tai manau tas ir nusmugde nertu kepuryciu troskima
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2014 06 17, 10:03)
Pritariu, deje dabar nertos kepuraites ne ant bangos, gal kiti metai bus derlingesni smile.gif

Aš irgi manau, jog čia mados reikalas. Siūtos kepurytės greit 'išeis iš mados' ir mamytės vėl užsimanys nertų/megztų kepuryčių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2014 06 16, 17:54)

Ačiū 4u.gif

QUOTE(ingauk @ 2014 06 16, 19:17)
pasirodysiu as po ilgelesnio laiko smile.gif

Patiko ir raštas, ir spalva wub.gif

QUOTE(Deimantine Saule @ 2014 06 16, 21:15)
elzeda, traukinukas thumbup.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
As tai jei kaitri diena nededu nertos kepurytes, renkuosi kokia su snapeliu plona.. bet tokiom dienom kai si, kai nei saules, nei silumos, tai nertos labai liux!
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif
mielai pasidalinciau bet sios neturiu kompe, tik popieriuj, o fotikas siuo metu isvaziaves toli nuo manes sad.gif
Atsakyti
o kai sitaip vesu laukia. mazdaug kiek tas kiaurarastis turi buti... ? nes man atrodo kad kartais reikia visiskai uzdaros kepurytes.
Atsakyti
Tokiu oru dedu kepurę kur viršugalvis kiauras, o ant ausų juosta iš stulpelių. O kai karšta panelė vaikšto su skrybėlaite (nerta), kad ausys nenusviltų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 18 birželio 2014 - 08:10
QUOTE(dailele @ 2014 06 18, 09:09)
Tokiu oru dedu kepurę kur viršugalvis kiauras, o ant ausų juosta iš stulpelių.

tai as ir nusinersiu kazka siltesnio savo mazylei.. nes dar turiu kiaurarasciu, bet kai laukia tik +10 ir dar vejas tai bijau kad perpusti gali. o ir tikiuosi kad dazniau prireiks tokios kepurytes, nes siemet labai mazai vasaros
Atsakyti
Jei norit galvą apsaugoti nuo šalčio,tai reikia ,kad būtų šilta viršugalviui.O ausų niekada joks vėjas nesupūs ir joks uždegimas nekils,jei bus nosis sveika.Bet kuris gydytojas gali tą patvirtinti.
Atsakyti
Rodausi su populiariųjų "lapelių" mano versija 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2014 06 18, 16:14)

Abaldet ! blink.gif kaip gražu ! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Čia praleidau jau kažkur šių lapukų schemutę.. einu ieškotis. Labai gražu !
Baigsiu megztini ir eisiu šitą 'atsipūtimui' 1 nunarplioti. Labai labai wub.gif
Atsakyti