Audrone, kepurytės tai kaip visada nuostabios. Sakykit, o su kokiais siūlais prisiuvate aplikacijas? siuvimo ar su tais pačiais kur ir kepurytę neriat?
QUOTE(Merginukee @ 2014 05 29, 13:43)
aciu, bet man reiketu "stulpelis su uzmetimu - kilpute - stulpelis su uzmetimu"
ar tuomet tiesiog nekreipti demesio i tas kilputes ir pagal schema platinti ant stulpeliu?
QUOTE(agneciuke @ 2014 05 29, 14:36)
Dėkui. Su tais pačiais. Aš neriu su 'Alize Miss' siūliukais. Jie tokie panašūs kaip 'Maxi', bet minkštesni ir smagesni ant galvytės nešioti. Vašelio numeris 1.5
Carollina, ta su laiveliu nereali
QUOTE(Puokste~ @ 2014 05 29, 14:46)
aciu, bet man reiketu "stulpelis su uzmetimu - kilpute - stulpelis su uzmetimu"
ar tuomet tiesiog nekreipti demesio i tas kilputes ir pagal schema platinti ant stulpeliu?
na zinokit schemu yra visokiausiu, patarciau google paieskoti, yra daugybe variant o siaip is sitos ikeltos galima pasikoreguoti ir daryti su kilpele
Carollina, labai dailios kepurytes
QUOTE(Merginukee @ 2014 05 29, 19:42)
na zinokit schemu yra visokiausiu, patarciau google paieskoti, yra daugybe variant o siaip is sitos ikeltos galima pasikoreguoti ir daryti su kilpele
tikrai bandziau ieskoti, deja... gal neuztikau arba praziopsinau.... na meginsiu, kelis kartus isardysiu ir gausis
QUOTE(Puokste~ @ 2014 05 29, 22:26)
tikrai bandziau ieskoti, deja... gal neuztikau arba praziopsinau.... na meginsiu, kelis kartus isardysiu ir gausis
stai pvz paieskos tikrai galima rasti ne viena varinata
schemos
QUOTE(natuliona @ 2014 05 28, 09:12)
keleta...
sesytems
dar sesytems
sesytems
dar sesytems
Kaip visada- labai gražu
QUOTE(Carollina @ 2014 05 29, 14:26)
Susibadžiau pirštus su adata kol prisiuvau tą laivelį
Ir dar viena vasarinukė.
Ir dar viena vasarinukė.
Labai gražu
Pasirodau su paprastute, kasdienine kepuryte mažajai po kiemą duotis
Ir specialiai nerta Yamahos muzikos mokyklos 20- mečio koncertui
QUOTE(Merginukee @ 2014 05 29, 22:37)
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 05 30, 22:58)
Aciu, kartais buna, ieskai ieskai, o vis tiek nerandi, gal ne i ta puse keliavau