Gal esat iš "tankiai/standžiai" neriančių? Nes man, pvz., viskas gaunas mažesni nei nurodo schemos tai galima bandyt imt kaip tik didesnį vašelį, bet tada visas nėrinys bus dar laisvesnis. Arba vietoj stulpelių su vienu užmetimu, daryti stulpelius su dviem užmetimais visoje schemoje.
Man pagal šią schemą kepurytė nesigavo - dar bandžiau daugiau akių į pynutes dėti, pridėjau papildomų motyvų, bet ji gavosi trumpa, skystoka..manau, kad motyvas I **I ** I kepyrytėms netinka, skyst nes skystokas rastas gaunasi..teko ardyti.
kaip padaryti nertos kepurytes virsugalvi (na ta pradini blyna) iki reikiamo skersmens paprastu rastu I*I . kaip zinoti, po kiek, kas kiek akiu platinti, kad per anksti nei trauktis, nei garbanotis nepradetu?
neriu ir matuoju ant galvytės taip man aiškiausia Papildyta:
[quote=natuliona,2014 05 28, 09:12]
keleta...
sesytems
kaip visada nuostabios
Nėra didesnio džiaugsmo , kaip kūdikio gimimas. Pirmasis riksmas, pirmosios ašaros, juokas.Kūdikio gimimas tai vienas dydžiausių stebūklų, o tėvystė - dydžiausias menas pasaulyje .
o kai galvytes nera.... nerti noriu atvykstanciam 6 men sveciui. KOkio dydzio blyna daryti tai zinau, uk pagal ta formule 48/3.14, bet vat platinimo pasiskaiciavimas....
kaip padaryti nertos kepurytes virsugalvi (na ta pradini blyna) iki reikiamo skersmens paprastu rastu I*I . kaip zinoti, po kiek, kas kiek akiu platinti, kad per anksti nei trauktis, nei garbanotis nepradetu?