Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

QUOTE(Katinas79 @ 2014 03 07, 00:19)
Noriu kiek pasmukusios wink.gif Mezgu sau.
verysad.gif

Labai grazus rastelis,gal galit atsiust schema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 03 07, 02:13)
žiūrint, ko norit: prigludusios ar pasmukusios (kaip dabar jaunimėlis mėgsta). Jei norit priglidusios, reikia anksčiau siaurinti ir tą daryti tolygiai kas keletą akių suneriant po dvi (dabar Jūs pasiaurinot staigiai ir tik keliose vietose, todėl ir kampai atsikiša)

Jei norit pasmukusios, tada dar reikia pamegzti tiesiai ir tik vėliau imti vėl nuosekliai siaurinti, nebūtina nusmailinti, galima palikus daugiau akių suraukti, tada bus pabanguota ir pasmukusi. (pažiūrėkit senesnių temų).

Man rodos, kad Jūsų atnaras per platus, dedasi ant kaklo (o gal čia kitam žmogui didesne galva darot?)

Lengviau didinti kepurę yra mezgant nuo viršugalvio, tada jaučiat, kiek dar platinti. 

Sėkmės mirksiukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2014 03 07, 10:55)
Man rodos jus perstaigiai pradedat siaurinti, kiek akiu (stulpeliu) turiu kepure? reiketu gal bent 10 siarinimo takeliu padaryt, jei plonas siulas gal net 12-14 reikia.

Ačiū labai už patarimus - tikrai pravers! Viską išardžiau ir pradėjau iš naujo - čia jau principo reikalas, aš vis tiek ją nunersiu!!! doh.gif

QUOTE(vienas zmogus @ 2014 03 07, 17:39)
Labai grazus rastelis,gal galit atsiust schema 4u.gif

Schema iš čia mirksiukas.gif
Žvaigždutės - 148 atsakymas

Už ją dėkoju natuliona'i 4u.gif
Atsakyti
ritukas333, jei Jums geriau sekasi kepurytes megzti, tai kepurytę galite numegzti, o tik paskui detales (ausytes, akytes nunėrus prisiūti)
pavasariui ir megztos kepurytės tinka. tik vasarines dažniausiai visi neria
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Ieskau panasios schemutes kepurei kaip nuotraukoj is filmo. Gal kas uzmatet? 4u.gif
Taip pat gal galetumet paaiskint, kaip padaryt ta "bangele" apacioje? Na kad kepures apacia be kaip puodas butu, o tokia banguota blush2.gif Aciu
user posted image
Atsakyti
turiu klausima.
Nusineriau tampruji kepurytes krasteli.
galvytes apimtis 55cm
dar kas kiek vietu man reikia pradeti kepurytes virsugalvi siaurinti siaurinti ? (nezinau ar teisingai issireiskiau)
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2014 03 08, 01:24)
Ačiū labai už patarimus - tikrai pravers! Viską išardžiau ir pradėjau iš naujo - čia jau principo reikalas, aš vis tiek ją nunersiu!!!  doh.gif
Schema iš čia  mirksiukas.gif
Žvaigždutės - 148 atsakymas

Už ją dėkoju natuliona'i  4u.gif

Labai aciu abiem 4u.gif ,o nebutu rasytines schemos?Noreciau issisaugot ax.gif
Ir dar norejau paklaust kiek mazdaug siuliuku reiketu pusmetinukui nertam komplektukui-kepurytei su snapeliu ir mazom ausytem,kaklaskarei ir pirstinytem? Pavasariui is "Begonijos"geriausia ar kazkokius kitus rinktis? Kepurytes noresis storesnes,tankesniu rasteliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienas zmogus: 08 kovo 2014 - 16:24
Keliu tema aukstyn ir rodau savo naujausius darbelius
user posted image
user posted image
Atsakyti
kiek kepuryciu pavasarinej temoj thumbup.gif Lauros labai wub.gif komplektukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 11 kovo 2014 - 02:43
QUOTE(vienas zmogus @ 2014 03 08, 18:08)
Labai aciu abiem 4u.gif  ,o nebutu rasytines schemos?Noreciau issisaugot ax.gif

Gavau iš natuliona's tik siaurinimo pvz. popieriuje... smile.gif

Atsakyti
Sveikos su pavasariu wink.gif

nutty kokios fainos o jau ta leliukinė kokia graži ar ten jau pusmetinukui smile.gif

pasiūlykit kokią naujieną paauglei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varlė5 @ 2014 03 11, 19:26)
Sveikos su pavasariu wink.gif

nutty kokios fainos o jau ta leliukinė kokia graži ar ten jau pusmetinukui smile.gif

pasiūlykit kokią naujieną paauglei smile.gif

Aciu uz grazius zodzius 4u.gif Antroji kepuryte jau ugtelejusiam maziukui ~pusmetuka panasiai mirksiukas.gif
Deja, pasiulyti nelabai turiu ka, ieskau ideju internete, tikiuos gal ka grazaus rasiu ir galesiu pasidalinti wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri iš patirties galėtų parašyti, kaip pritvirtinti didelį burbulą kepurės viršuje? Aš pririšau su tuo pačiu siūlu, su kuriuo surišau patį burbulą, bet jis toks neprigludęs prie kepurės, o kai dukra eina, tai ir burbulas "kabalduojasi" smile.gif Gal yra kokių gudrybių, kaip jį gražiai pritvirtinti? ax.gif
Atsakyti