Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

Jungiuosi ir as prie jusu. Stebiu jusu tema jau seniai.Ir nusprendziau nunerti savo dukrytei skrybelaite vasarai. Niekur nerandu ,kur butu galima nusipirkti regilino( berods taip vadinasi, tai ta jusostele kuri prisineriama prie skrybeles brylio).
Gal galetumet pagelbeti ir patarti kur butu galima jo nusipirkti Kaune arba kokioje internetineje parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(jolita01 @ 2014 04 21, 16:27)
Jungiuosi ir as prie jusu. Stebiu jusu tema jau seniai.Ir nusprendziau nunerti savo dukrytei skrybelaite vasarai. Niekur nerandu ,kur butu galima nusipirkti regilino( berods taip vadinasi, tai ta jusostele kuri prisineriama prie skrybeles brylio).
Gal galetumet pagelbeti ir patarti kur butu galima jo nusipirkti Kaune arba kokioje internetineje parduotuveje.

Aš perku korsetams skirta juosta, o joje priklausomai nuo pločio būna keletas skaidrių gijų, kurios puikiai tinka kraštams standinti wink.gif O nusipirkti galima prakštiškai bet kokioje audinių parduotuvėje.
Atsakyti
Pora mano darbelių.. ax.gif
Kepurė "Braškė"
user posted image
Vasarinė kepurytė su aguona
user posted image
Atsakyti
Na, ne tokia graži, kaip kitų, bet vistiek parodau lininę skrybėlaitę

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 22 balandžio 2014 - 17:06
Atnesu parodyti dukrytes kepuriuka smile.gif

user posted image
Atsakyti
aciu
Atsakyti
Iš karto vasara pakvipo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2014 04 23, 22:56)
Iš karto vasara pakvipo wub.gif

drinks_cheers.gif

Pasirodom su savo pavasarine "Aviete", netobula kaip originalas, bet panašu smile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 25 balandžio 2014 - 13:10
QUOTE(loretinskis @ 2014 04 25, 14:09)
Pasirodom su savo pavasarine "Aviete", netobula kaip originalas, bet panašu smile.gif

Tobula, tikrai tobula ir nepakartojamai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2014 04 25, 13:09)
drinks_cheers.gif

Labai graži wub.gif , man gražu, kai kepurytės blynas ir pagrindinis raštas sutampa, tik be schemos gana sudėtinga tą blyną išplatinti ax.gif . Gal ir schemutę priturite?
Naudoti siūliukai kaip "Begonija" storio?
Atsakyti
Super loretinskio kepuriukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nutty @ 2014 04 25, 15:35)
Tobula, tikrai tobula ir nepakartojamai graži wub.gif

Ačiū wub.gif O tobulėti tikrai dar yra kur smile.gif

QUOTE(v.vileva @ 2014 04 25, 16:42)
Labai graži wub.gif , man gražu, kai kepurytės blynas ir pagrindinis raštas sutampa, tik be schemos gana sudėtinga tą blyną išplatinti ax.gif .  Gal ir schemutę priturite?
Naudoti siūliukai kaip "Begonija" storio?

Ačiū, o siūlai tai Schachenmayr Egypto Cotton 50 g./ 180 m., šiek tiek plonesni už Begonia, bet užtat švelnesni ir minkštesni. Egypto coton
Raštas yra tik bendras, aprašymo kaip platint nėra, yra tik perkamas, todėl platinau tiesiog išskaičiavimo ir keleto kartų ardymo būdu smile.gif
Bendras raštelis:
user posted image

QUOTE(labamba @ 2014 04 25, 19:02)
Super loretinskio kepuriukas  wub.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 25 balandžio 2014 - 18:17