Jungiuosi ir as prie jusu. Stebiu jusu tema jau seniai.Ir nusprendziau nunerti savo dukrytei skrybelaite vasarai. Niekur nerandu ,kur butu galima nusipirkti regilino( berods taip vadinasi, tai ta jusostele kuri prisineriama prie skrybeles brylio).
Gal galetumet pagelbeti ir patarti kur butu galima jo nusipirkti Kaune arba kokioje internetineje parduotuveje.
QUOTE(jolita01 @ 2014 04 21, 16:27)
Jungiuosi ir as prie jusu. Stebiu jusu tema jau seniai.Ir nusprendziau nunerti savo dukrytei skrybelaite vasarai. Niekur nerandu ,kur butu galima nusipirkti regilino( berods taip vadinasi, tai ta jusostele kuri prisineriama prie skrybeles brylio).
Gal galetumet pagelbeti ir patarti kur butu galima jo nusipirkti Kaune arba kokioje internetineje parduotuveje.
Aš perku korsetams skirta juosta, o joje priklausomai nuo pločio būna keletas skaidrių gijų, kurios puikiai tinka kraštams standinti O nusipirkti galima prakštiškai bet kokioje audinių parduotuvėje.
Pora mano darbelių..
Kepurė "Braškė"
Vasarinė kepurytė su aguona
Kepurė "Braškė"
Vasarinė kepurytė su aguona
Na, ne tokia graži, kaip kitų, bet vistiek parodau lininę skrybėlaitę
Iš karto vasara pakvipo
QUOTE(kristinalm @ 2014 04 23, 22:56)
Iš karto vasara pakvipo
Pasirodom su savo pavasarine "Aviete", netobula kaip originalas, bet panašu
QUOTE(loretinskis @ 2014 04 25, 14:09)
Pasirodom su savo pavasarine "Aviete", netobula kaip originalas, bet panašu
Tobula, tikrai tobula ir nepakartojamai graži
QUOTE(loretinskis @ 2014 04 25, 13:09)
Labai graži , man gražu, kai kepurytės blynas ir pagrindinis raštas sutampa, tik be schemos gana sudėtinga tą blyną išplatinti . Gal ir schemutę priturite?
Naudoti siūliukai kaip "Begonija" storio?
Super loretinskio kepuriukas
QUOTE(nutty @ 2014 04 25, 15:35)
Tobula, tikrai tobula ir nepakartojamai graži
Ačiū O tobulėti tikrai dar yra kur
QUOTE(v.vileva @ 2014 04 25, 16:42)
Labai graži , man gražu, kai kepurytės blynas ir pagrindinis raštas sutampa, tik be schemos gana sudėtinga tą blyną išplatinti . Gal ir schemutę priturite?
Ačiū, o siūlai tai Schachenmayr Egypto Cotton 50 g./ 180 m., šiek tiek plonesni už Begonia, bet užtat švelnesni ir minkštesni. Egypto coton
Raštas yra tik bendras, aprašymo kaip platint nėra, yra tik perkamas, todėl platinau tiesiog išskaičiavimo ir keleto kartų ardymo būdu
Bendras raštelis:
QUOTE(labamba @ 2014 04 25, 19:02)
Super loretinskio kepuriukas
Ačiū