Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybėlaitės, 28 tema

QUOTE(Seskyte @ 2014 04 05, 17:00)
Mamytes vilnietes,
griebiuosi uz paskutinio siaudo... Rytoj abieju dukryciu (2 ir 4 metu) Krikstynos. Buvau uzsakius pas viena mamyte nertas baltas skrybeliukes su gele ant sono. Sako, kad issiunte 1dieni ryte, deja deja, siandien duzo paskutine viltis gauti siuntini... Nuotaika visai subjuro, nors ir suprantu, kad smulkmena, bet kita savaite man tu kepuryciu jau ir nereikes..Antra karta moketi irgi nesinori.. Gal kas Vilniuje paskolintu ar nelabai brangiai pasiulytu... Gelbekit...

kokiu siuntimu buvo siustos skrybelaites? jeigu registruotu prasykit siuntinuko kodo ir bekit pati i pasta ir pasiimst, jeigu paprastu tai jeigu ir issiunte galit gauti, o galit ir ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Seskyte @ 2014 04 05, 17:00)
Mamytes vilnietes,
griebiuosi uz paskutinio siaudo... Rytoj abieju dukryciu (2 ir 4 metu) Krikstynos. Buvau uzsakius pas viena mamyte nertas baltas skrybeliukes su gele ant sono. Sako, kad issiunte 1dieni ryte, deja deja, siandien duzo paskutine viltis gauti siuntini... Nuotaika visai subjuro, nors ir suprantu, kad smulkmena, bet kita savaite man tu kepuryciu jau ir nereikes..Antra karta moketi irgi nesinori.. Gal kas Vilniuje paskolintu ar nelabai brangiai pasiulytu... Gelbekit...

ojei kokia nemaloni situacija, mano pasiūlymas būtų susižinoti registracijos nr, jei registruotas siuntinys, o jei neregistruotas vis vien keliauti į savo pašto poskyrį su asmens dokumentu, jie bent jau patikrins ar jūsų vardu nėra gauta kokia siunta.. man yra buvę, kad siuntinys pašte, o pranešimo jokio negavau, kol pati ieškot nepradėjau doh.gif
Atsakyti
labas vakaras
visu kepurytes nuodtabios
o cia mano ka tik iskepta dukrytei
http://f16.ifotki.in...23179380684.jpg
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 04 05, 17:51)
kokiu siuntimu buvo siustos skrybelaites? jeigu registruotu prasykit siuntinuko kodo ir bekit pati i pasta ir pasiimst, jeigu paprastu tai jeigu ir issiunte galit gauti, o galit ir ne sad.gif

Siunciau paprastu siuntimu, norisi tiketi tuo zmogum, nes parase ir cekio numeri ir darbuotojos aptarnavusios pavarde.. Visuomet taip siunciuosi ir kazkaip viskas ok budavo.. Dabar jau nusiraminau, bet per pietus tai buvo tragedija, vos nezliumbiau..Busime grazios ir su paprastom kepkom..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2014 04 04, 18:14)
Kepurė panelytei  4u.gif

Labai graži kepurytė ir įdomus nematytas raštelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinas79 @ 2014 04 04, 13:13)
Mano mažoji prancūzaitė...  wub.gif

Žavi prancūzaitė wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimantine Saule @ 2014 04 05, 10:09)
pasirodau ir savo nertas pavasarinukes:

Visos skirtingos ir visos labai gražios thumbup.gif wub.gif

Aš parodysiu tik ką baigtą savo darbelį ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2014 04 05, 11:09)
pasirodau ir savo nertas pavasarinukes:

user posted image

Nu labai grazu,gal butu imanoma gauti paskutines geles schema smile.gif
Atsakyti
gėlė neriama iš atskirų lapelių, o tų lapelių schemą rasite štai čia:
http://www.stranamam.ru/post/3696952/
Atsakyti
saldainiai ir varliukas , viskas viename smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, jau kiek groziu cia prisiziurejau ax.gif
dabar giliuose apmastymuose ka nunerti vyresneliui trimeciui. Pasidalinkit info prasau, kas nerete tas apsmukusias kepurytes su istysine juosta - guma: ar gerai laikosi ant galvytes? ar nesmuksta i prieki? ar gerai uzdengia ausytes? as tokia nuneriau tik su uzdengtom ausytem, tai pastoviai vaziuoja kepure ant akiu g.gif gal reikia siauresne nerti g.gif

pries kelias dienas baigta kepuryte - furbis mazajam suneliui
user posted image

Atsakyti
O kur saldainia? bigsmile.gif

labai graži kepurytė - paprasta, bet ne prasta thumbup.gif man tokios patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2014 04 06, 19:10)
saldainiai ir varliukas , viskas viename smile.gif

Papildyta:
QUOTE(talija @ 2014 04 07, 11:36)
Sveikutes, jau kiek groziu cia prisiziurejau ax.gif
dabar giliuose apmastymuose ka nunerti vyresneliui trimeciui. Pasidalinkit info prasau, kas nerete tas apsmukusias kepurytes su istysine juosta - guma:  ar gerai laikosi ant galvytes? ar nesmuksta i prieki? ar gerai uzdengia ausytes? as tokia nuneriau tik su uzdengtom ausytem, tai pastoviai vaziuoja kepure ant akiu g.gif gal reikia siauresne nerti g.gif

Aš sau tokio tipo nėriau, bet trumpesne, nelabai apsmukusia (temoje prieš kelis psl. yra foto) - man tai gerai laikosi, nesmunka. Čia matyt svarbu ne per plačia gumytę nunerti. Jei apimtis galvos pvz. 55, tai gumytę nerti kokiu 50 cm. Neseniai apie tai dar viena narė rašė - paskaitykite mirksiukas.gif
Atsakyti
cia dar viena kepuryte - peledziuke duktereciai smile.gif
user posted image

QUOTE(Katinas79 @ 2014 04 07, 09:43)
Aš sau tokio tipo nėriau, bet trumpesne, nelabai apsmukusia (temoje prieš kelis psl. yra foto) - man tai gerai laikosi, nesmunka. Čia matyt svarbu ne per plačia gumytę nunerti. Jei apimtis galvos pvz. 55, tai gumytę nerti kokiu 50 cm. Neseniai apie tai dar viena narė rašė - paskaitykite  mirksiukas.gif

kad siauresne nei galvyte reikia gumyte nerti sita zinau, as turejau galvoje gumytes ploti vertikaliai ziurint, na nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(talija @ 2014 04 07, 12:17)

kad siauresne nei galvyte reikia gumyte nerti sita zinau, as turejau galvoje gumytes ploti vertikaliai ziurint, na nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif

aaa doh.gif mezgiau kažkur 4,5 cm wink.gif
Atsakyti