Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Ereba @ 2014 03 15, 15:22)
kaip ir išsirinkau vonią, ką manote?  CERSANIT KALIOPE 153X100
LT nuoroda pasiskaitymui

user posted image

Ereba,
mes irgi šią žiūrinėjom, bet kad trumpoka ji. Gal 'matavotės'? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 03 16, 13:22)
Ereba,
mes irgi šią žiūrinėjom, bet kad trumpoka ji. Gal 'matavotės'?  smile.gif

buvau įlipusi be batų biggrin.gif mano ūgis 175cm, patiko, kad ji gili, gali atsisėsti pilnai ištiesus kojas, norint ir kojas sulenkti, nugarą įkišti parelaxuoti. Man tai optimaliausias var. pagal išplanavimą, nes vonios būtinai reikia, o geresnio var. neradau (taip pat ir į kainą atsižvelgiant), dar patiko, kad yra patogi vieta atsisėsti thumbup.gif Jei yra vietos, tai aišku geriau ilgesnė (gulimoji dalis), nes būna ilga, bet gylis ir naudingas ilgis toks pat ar nežymiai skiriasi, o išoriniai cm didesni doh.gif O kokie jūsų poreikiai ir turima vieta? 4u.gif
Atsakyti
o kur žiūrit/perkat baldus voniai? ar gaminatės?
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 16, 14:39)
buvau įlipusi be batų biggrin.gif mano ūgis 175cm, patiko, kad ji gili, gali atsisėsti pilnai ištiesus kojas, norint ir kojas sulenkti, nugarą įkišti parelaxuoti. Man tai optimaliausias var. pagal išplanavimą, nes vonios būtinai reikia, o geresnio var. neradau (taip pat ir į kainą atsižvelgiant), dar patiko, kad yra patogi vieta atsisėsti thumbup.gif Jei yra vietos, tai aišku geriau ilgesnė (gulimoji dalis), nes būna ilga, bet gylis ir naudingas ilgis toks pat ar nežymiai skiriasi, o išoriniai cm didesni doh.gif O kokie jūsų poreikiai ir turima vieta? 4u.gif

Man ši vonia irgi patiko dėl sėdimos dalies, kad neišvinguriuotas vidus, vandens išleidimas centre ir išoriniai matmenys nėra dideli.
Mūsų viena siena 170cm, tai viena vonios kraštinė galėtų būti tokio ilgio. Tuomet ir 'naudingas ilgis' būtų didesnis. Bet aš šią vonią randu tik jūsų nuorodoje esančių matmenų. Gal matėte didesnių? bigsmile.gif
Įdomu, kokia akrilo kokybė. Labai gąsdina mus, kad vaikai su žaislais išbraižys, t.t.
Pirmame aukšte turbūt dėsime plieninę stačiakampę. Tik dar nenužiūrėjom konkrečios. Gal kas esat patenkintos savais atradimais?

ir kur geriausios vonios įrangos kainos? Praustuvai, vonios, maišytuvai.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 03 16, 14:45)
o kur žiūrit/perkat baldus voniai? ar gaminatės?

Mes gaminsimės, kadangi spintelės stalviršis bus iki lango (vietoj palangės).
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 03 16, 15:08)
Papildyta:

Issirenkat modeli ir lyginat kainas per visas pardes 4u.gif

______-

Gal kas Baltijos brastos vonios sienele turit? Ju dizainas atrodo normaliausias, ne visu kitu - tai tokie griozdai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 kovo 2014 - 14:14
QUOTE(bambyze @ 2014 03 16, 14:08)
Man ši vonia irgi patiko dėl sėdimos dalies, kad neišvinguriuotas vidus, vandens išleidimas centre ir išoriniai matmenys nėra dideli.
Mūsų viena siena 170cm, tai viena vonios kraštinė galėtų būti tokio ilgio. Tuomet ir 'naudingas ilgis' būtų didesnis. Bet aš šią vonią randu tik jūsų nuorodoje esančių matmenų. Gal matėte didesnių?  bigsmile.gif
Įdomu, kokia akrilo kokybė. Labai gąsdina mus, kad vaikai su žaislais išbraižys, t.t.
Pirmame aukšte turbūt dėsime plieninę stačiakampę. Tik dar nenužiūrėjom konkrečios. Gal kas esat patenkintos savais atradimais?

Papildyta:

Mes gaminsimės, kadangi spintelės stalviršis bus iki lango (vietoj palangės).

buvo labai panaši, irgi ta pati firma, tik užkrito pavad. Tai ji buvo 170cm, bet kad primetėm, kad naudingas ilgis ne ką skiriasi, daugiau išoriniam išlinkimui tas +17cm paskirta g.gif
Aš irgi visokių nuomonių prisiskaičiau, tai net nežinau ką daryti. Vis dėlto esu linkusi rizikuoti, tik dar stabdo tai, kad dauguma atsiliepimų-apie ravak, o dėl šių nieko labai jau neradau, nei teigiamo, nei neigiamo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 16, 15:12)
Issirenkat modeli ir lyginat kainas per visas pardes 4u.gif

manau, kad jau yra lyginusių, todėl malonu būtų jei pasidalintų patirtimi 4u.gif
Gal kokia neatrasta internetinė parduotuvė siūlo geriausias kainas, o aš jos nežinau biggrin.gif
Atsakyti
va lyg šitą lyginau, bet jos nebuvo ekspozicijoj, tik modeliukai ant sienos
http://www.santechni...?productID=5183
tai dar vaikinukas patarė, kad nelabai verta ta, paklausiausia būtent ta maniškė kaliope drinks_cheers.gif bet variantų išties visokių yra, jei turit 170cm vietos, standartinis dydis thumbup.gif patarčiau dar pasižvalgyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 16, 15:16)
va lyg šitą lyginau, bet jos nebuvo ekspozicijoj, tik modeliukai ant sienos
http://www.santechni...?productID=5183
tai dar vaikinukas patarė, kad nelabai verta ta, paklausiausia būtent ta maniškė kaliope drinks_cheers.gif bet variantų išties visokių yra, jei turit 170cm vietos, standartinis dydis thumbup.gif patarčiau dar pasižvalgyti  4u.gif

žvalgausi žvalgausi smile.gif
Norėjom plieninės. Bet kampinės plieninės labai brangios.
Tai plieninę statysime ik pirmame aukšte. Stačiakampę. Bet kiek žinau, plieninės vonios neturi panelių, reikia apdirbinėti plytelėmis. Tiesa?

Antrame aukšte norim kampinės. Ir čia turbūt jau susitaikysim su akriline vonia. Telieka išsirinkti.
Ravak išvingiavimų daug viduj, nelabai man jos.
Įdomu, kur galima 'pasimatuoti' jūsųužrodytą cersanit ilgesnę g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 03 16, 15:28)
Tai plieninę statysime ik pirmame aukšte. Stačiakampę. Bet kiek žinau, plieninės vonios neturi panelių, reikia apdirbinėti plytelėmis. Tiesa?

Antrame aukšte norim kampinės. Ir čia turbūt jau susitaikysim su akriline vonia. Telieka išsirinkti.
Įdomu, kur galima 'pasimatuoti' jūsųužrodytą cersanit ilgesnę  g.gif

o apie akmens masės kampinę negalvojot? ar jau kaina nebetenkina? akrilas labai jau lepus, įbrėžti lengva, o to jau sutvarkyti nelabai išeina. tai sakyčiau, arba plieninę ieškokit, arba akmens masės, ypač jei tai bus pagrindinė naudojama vonia. asmeniškai aš tik už akmens masę, man ji maloniausia, smagiausia liestis, nešalta ir pan. Pas tėvus plieninė, nzn, nejauku joje. dar ir neapipurkšta, tai ir garsas bjaurus bėgant vandeniui.
o dėl kainų, patarčiau tiesiog kreiptis į vieną pardavėją ir ką reikia pirkti vienoje vietoje, aišku žinoma jei turi visus norimus daiktus. tikrai padaro papildomų nuolaidų tokiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 03 16, 15:58)
o apie akmens masės kampinę negalvojot? ar jau kaina nebetenkina?

per brangu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 03 16, 14:28)

Įdomu, kur galima 'pasimatuoti' jūsųužrodytą cersanit ilgesnę  g.gif

kažkaip nebepaklausiau, kai nedomino g.gif gal kur sandėliuose ir turi g.gif o kokiam jūs mieste? reikia žiūrėti kas būtent užsiima cersanit vonių pardavimu ir bandyti skambinti, teirautis pagal pavadinimą 4u.gif
Atsakyti