QUOTE(Ereba @ 2014 03 16, 14:39)
buvau įlipusi be batų
mano ūgis 175cm, patiko, kad ji gili, gali atsisėsti pilnai ištiesus kojas, norint ir kojas sulenkti, nugarą įkišti parelaxuoti. Man tai optimaliausias var. pagal išplanavimą, nes vonios būtinai reikia, o geresnio var. neradau (taip pat ir į kainą atsižvelgiant), dar patiko, kad yra patogi vieta atsisėsti
Jei yra vietos, tai aišku geriau ilgesnė (gulimoji dalis), nes būna ilga, bet gylis ir naudingas ilgis toks pat ar nežymiai skiriasi, o išoriniai cm didesni
O kokie jūsų poreikiai ir turima vieta?
Man ši vonia irgi patiko dėl sėdimos dalies, kad neišvinguriuotas vidus, vandens išleidimas centre ir išoriniai matmenys nėra dideli.
Mūsų viena siena 170cm, tai viena vonios kraštinė galėtų būti tokio ilgio. Tuomet ir 'naudingas ilgis' būtų didesnis. Bet aš šią vonią randu tik jūsų nuorodoje esančių matmenų. Gal matėte didesnių?
Įdomu, kokia akrilo kokybė. Labai gąsdina mus, kad vaikai su žaislais išbraižys, t.t.
Pirmame aukšte turbūt dėsime plieninę stačiakampę. Tik dar nenužiūrėjom konkrečios. Gal kas esat patenkintos savais atradimais?
ir kur geriausios vonios įrangos kainos? Praustuvai, vonios, maišytuvai.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 03 16, 14:45)
o kur žiūrit/perkat baldus voniai? ar gaminatės?
Mes gaminsimės, kadangi spintelės stalviršis bus iki lango (vietoj palangės).