Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Edirga @ 2014 04 14, 15:37)
Vis dar laukiu patarimų ax.gif

Jeigu jums tik patogu tai viskas gerai išdėliota smile.gif aš tokioje patalpoje dariau kitaip - praustuvą dėjau ten kur jūs skalbimo mašina (kad būtų iškarto tik įėjus į patalpą), o dušinę ten kur jūs praustuvėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hadi @ 2014 04 14, 21:59)
Jeigu jums tik patogu tai viskas gerai išdėliota smile.gif aš tokioje patalpoje dariau kitaip - praustuvą dėjau ten kur jūs skalbimo mašina (kad būtų iškarto tik įėjus į patalpą), o dušinę ten kur jūs praustuvėsmile.gif

Ačiū 4u.gif reiks pabandyti taip išdėlioti kaip jūs smile.gif
Atsakyti
Ziuriu apie WC auksti prasnekot ax.gif Pas mus gavos(norejom auksciau) 49-50cm, man galetu but ir aukstesnis, o ugis 172cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 04 14, 22:48)
Ziuriu apie WC auksti prasnekot ax.gif  Pas mus gavos(norejom auksciau) 49-50cm, man galetu but ir aukstesnis, o ugis 172cm mirksiukas.gif

Isvada: kiekvienam reikia daryti pagal save, o ne pagal standartus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 04 14, 15:58)
Sveikos, gal kas turite toki dusa? atsiliepimu?  4u.gif

http://www.e-aikada....box-vinas-.html

Sveika, pasidomėkit kaip su garantinėmis detalėmis, nes iš patirties sakau dauguma Kinų gamintų dušo kabinų detalių išvis nėra arba jų reikia laukti pusmetį. Pas mane salone yra ETOVIS Kinų gamybos dušo kabinų, tai kiek teko užsakinėti, tai be problemų visos net smulkiausios garantinės detalės ir kainos nedidelės. Kam reikia tikrai nebrangios dušo kabinos ir nėra galimybės statyti dušo kabiną be nugarinės dalies tai gera ir Kinų gamybos, bet jei galima statyti dušo kabiną be stiklinės nugarėlės tai panašia kaina galima gerokai kokybiškesnį variantą pasirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 04 14, 22:48)
Ziuriu apie WC auksti prasnekot ax.gif  Pas mus gavos(norejom auksciau) 49-50cm, man galetu but ir aukstesnis, o ugis 172cm mirksiukas.gif

O tai kazkiek apraminot, jau kaip bus taip tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2014 04 15, 08:41)
O tai kazkiek apraminot, jau kaip bus taip tada smile.gif

As Jusu vietoj ant savo klozeto uzsideciau kokiu knygu, tiek, kad butu tie 53 cm nuo zemes ir tada bandyciau atsisesti. Ir ziureciau ar man patogu, ar ne? O butinai norit pakabinama wc kabinti?
Atsakyti

As Jusu vietoj ant savo klozeto uzsideciau kokiu knygu, tiek, kad butu tie 53 cm nuo zemes ir tada bandyciau atsisesti. Ir ziureciau ar man patogu, ar ne? O butinai norit pakabinama wc kabinti?
[/quote]

na apie 49-50cm gausis, ne kiek noriu kiek viskas supirkta jau yra tik, kad veliau paaiskejo, kad tokiame aukstyje gausis, nieko kaip nors... Jei jau labai nepatogu bus tada teks keisti tualeta jau...
Paskui gal kas gali patarti kur graziu kampiniu, kokybsku lentyneliu pasiziureti butu galima?
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2014 04 14, 19:04)
Man IRIS siūlomas asortimentas patiko ax.gif

Ieskomes plyteliu voniai, IRIS asortimentas tikrai geriausias, bet ten beveik visos grazesnes plyteles yra uzsakomos ir reikia laukti po 4-5 savaites. Musu meistras ateis ismatuoti vonios pries pat remonto pradzia, bijau galim tu plyteliu nesulaukti laiku!! Net nezinau ka daryti, nes kitose parduotuvese asortimentas tragiskas, mes norim zalios, geltonos arba oranzines spalvu, o dominuojancios spalvos balta ir ruda...
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2014 04 15, 22:58)
Ieskomes plyteliu voniai, IRIS asortimentas tikrai geriausias, bet ten beveik visos grazesnes plyteles yra uzsakomos ir reikia laukti po 4-5 savaites. Musu meistras ateis ismatuoti vonios pries pat remonto pradzia, bijau galim tu plyteliu nesulaukti laiku!! Net nezinau ka daryti, nes kitose parduotuvese asortimentas tragiskas, mes norim zalios, geltonos arba oranzines spalvu, o dominuojancios spalvos balta ir ruda...

Vaziuokit i Lenkija, visas prekes gausis ta pacia diena.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 15, 23:09)
Vaziuokit i Lenkija, visas prekes gausis ta pacia diena.

nebūčiau tokia garantuota. žinoma gal yra kažkoks prekybos centras, kuris palaiko pastovius likučius, bet bent mano tėvams šioj vietoj nenuskilo. Nuvažiavo, nusipirko kiek turėjo, tuo pačiu užsakė papildomai trūkumą, tada važiavo to užsakyto likučio gal per 3 kartus paimti, nes vis problemų nesąmoningų kildavo iš lenkų pusės.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 04 16, 08:36)
nebūčiau tokia garantuota. žinoma gal yra kažkoks prekybos centras, kuris palaiko pastovius likučius, bet bent mano tėvams šioj vietoj nenuskilo. Nuvažiavo, nusipirko kiek turėjo, tuo pačiu užsakė papildomai trūkumą, tada važiavo to užsakyto likučio gal per 3 kartus paimti, nes vis problemų nesąmoningų kildavo iš lenkų pusės.

Uzsakykit internetu, o po keliu dienu nuvaziuokite pasiimti. Viskas bus paruosta.
Atsakyti