Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Sveikos, gal kas turite toki dusa? atsiliepimu? 4u.gif

http://www.e-aikada....box-vinas-.html
Atsakyti
Salamandra, as kaip tik vengiu bereikalingu nisu, valyti dulkes nuo ju reiks daznai..
Geriau pasizaiski su plytelem. Dabar daug graziu plyteliu yra. smile.gif

Kas klauset del WC aukscio, koks jusu ugis su vyru?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 16:05)
Salamandra, as kaip tik vengiu bereikalingu nisu, valyti dulkes nuo ju reiks daznai..

Kas klauset del WC aukscio, koks jusu ugis su vyru?

Mano 172cm vyro 182cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2014 04 14, 16:08)
Mano 172cm vyro 182cm  g.gif

Paklausiau savo brolio, jis 2 metru, pas juos pakabintas wc. Sake auksciau nei standartas, bet kiek nezino. Vakare paprasysiu, kad pamatuotu.

Vidutiniai zmones jus. As 168, vyras 181, manau darysim 40-41 cm.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 16:16)
Paklausiau savo brolio, jis 2 metru, pas juos pakabintas wc. Sake auksciau nei standartas, bet kiek nezino. Vakare paprasysiu, kad pamatuotu.

Vidutiniai zmones jus. As 168, vyras 181, manau darysim 40-41 cm.

na gal ir vidutiniai, bet ne prie zemuju smile.gif Na mums kitaip nesigauna del vamzdziu ir svarstau ar labai jau bus nepatogu, kad paskui griauti nereiketu, siaip standartas skaitinejausi 45-48cm netgi radau, nors is senu laiku 40cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2014 04 14, 16:23)
na gal ir vidutiniai, bet ne prie zemuju smile.gif Na mums kitaip nesigauna del vamzdziu ir svarstau ar labai jau bus nepatogu, kad paskui griauti nereiketu, siaip standartas skaitinejausi 45-48cm netgi radau, nors is senu laiku 40cm  g.gif

Palauk vakaro, parasysiu. Mano broliene apie 164 cm. Tai paklausiu ar jai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2014 04 11, 19:13)
Sveikos 4u.gif

Noriu sužinoti jūsų nuomonę ax.gif

user posted image

Vonios maketukas, ar protingai viską sudėliojau? g.gif  prie dešinės sienos dar skalbenkę dėsiu tik neradau programoj paveiksliuko jos biggrin.gif

Vis dar laukiu patarimų ax.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 balandžio 2014 - 18:32
QUOTE(Amelita @ 2014 04 14, 16:05)

Sakot daug graziu yra, bet as nematau tokiu sad.gif Aisku, jei jau issirenku, tai kaina buna kosmine.
As linkstu prie baltu ir kokiu dekoratyviniu su gelemis, pvz. orchidejomis. Senukuose tokias visai nieko maciau, bet dar ne tos, kur sakytum ''super''.

O kur jus perkat plyteles? Pastebejau, kad dauguma firmu parduoda lenkiskas plyteles, tik kaina skiriasi pardavimo.
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 04 14, 19:51)
O kur jus perkat plyteles? Pastebejau, kad dauguma firmu parduoda lenkiskas plyteles, tik kaina skiriasi pardavimo.

Man IRIS siūlomas asortimentas patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2014 04 14, 20:04)
Man IRIS siūlomas asortimentas patiko ax.gif

Mes pirkome Lenkijoje. Ten pigiau.
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2014 04 14, 16:23)
na gal ir vidutiniai, bet ne prie zemuju smile.gif Na mums kitaip nesigauna del vamzdziu ir svarstau ar labai jau bus nepatogu, kad paskui griauti nereiketu, siaip standartas skaitinejausi 45-48cm netgi radau, nors is senu laiku 40cm  g.gif

As ant savo wc klozeto, pabandziau uzdet tokia dezute 8 cm, tai butu 49 cm nuo zemes, tai man jau buvo aukstokai, noretus sedet zemiau. cool.gif

Pas mano broli, kurio ugis 200 cm, wc pakabintas 47 cm aukstyje. Jo zmonai siek tiek aukstoka. Jos ugis 164 cm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 14 balandžio 2014 - 20:35