Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2014 04 11, 13:21)
Na, aš tai nesižaviu visokiais 2in1  schmoll.gif ... Tas gremėzdiškumas kaip čia pasakius, jos bus toliau nuo durų (mes bute turėjom tokį "griozdą" visai šalia durų panašioj vonioj - ir nieko, išgyvenom bigsmile.gif ), o jei reikia tokios technikos tai tenka kampą vonios paaukot  ax.gif ... ar geriau skalbiniais nudžiauta svetainė ar miegamasis? smile.gif
Skalbinių dėžės slėpimo prasmės irgi nesuprantu  g.gif - kam save apsisunkint, apsistatyt visokiom spintelėm? Man tas gyvenimo matymas namuose irgi visai nebaisus - ne muziejus mano namai  mirksiukas.gif

as megstu minimalizma ir maziau su** matyti. Ir taip netvarkos prisidaro, na nebent jus vyru ir vaiku neturit biggrin.gif
argi spintele tai apsunkinimas? Koks skirtumas: ar skalbiniu dezes dangti atidaryt ar stalciu istraukt? antru atveju estetiskiau vonia atrodys

na, o del pirmo, tai dziauti galima balkone, vonioje, o svetaine tebunie isklota lygintinais visos seimos drabuziais ir patalais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 11 balandžio 2014 - 12:35
Buvau pasimatyme su gyvatukais. smile.gif Kol kas mano lyderis Kemi. :)Ir kokybe, ir groziu. Siusiu vyra su jais susipazinti. Geru kainu dabar ju yra. Panasiai kaip Elonikos.
Atsakyti
Su klaida parasiau. smile.gif Pasitaisau. Gyvatukas Kermi. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu sužinoti jūsų nuomonę ax.gif

user posted image

Vonios maketukas, ar protingai viską sudėliojau? g.gif prie dešinės sienos dar skalbenkę dėsiu tik neradau programoj paveiksliuko jos biggrin.gif
Atsakyti
Pas mano tevukus toks isplanavimas, tik mazesne patalpa. Visai patogu. o kur bus spinteles, skalbiniu deze?
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 11, 22:24)
Pas mano tevukus toks isplanavimas, tik mazesne patalpa. Visai patogu. o kur bus spinteles, skalbiniu deze?

Jei manęs klausiate, tai dešinėj pusėj smile.gif
Atsakyti
Kiek cm turi buti tarpas nuo sienos iki wc klozeto krasto ar vidurio?

Atsakymas toks: "iš šonų turėtų būti bent po 25 cm erdvės. Jeigu tualete yra planuojamas rankšluosčių džiovintuvas, reikėtų į tai atsižvelgti ir praplatinti tualetą dar per 15 cm."

Musu klozeto vidurys bus 49 cm nuo sienos. Ant tos sienos bus gyvatukas, jis pats su savo laikikliais nuo sienos bus atsokes 10 cm. Gyvatuko - kopeteliu dydis 117 x 57 cm. Kas patars kokiame aukstyje geriausiai kabinti tokias kopeteles? 70 cm, 80, 90 cm nuo zemes? Ir kaip del tos ergonomikos, del tu cm...Ar geriausiai isvis permesti gyvatuka- kopeteles ant kitos sienos?

Busiu dekinga, kas atsakysit. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 11 balandžio 2014 - 22:25
Gyvatukas- kopeteles planuojamas salia pacio klozeto, toliau pastumti, kad netrukdytu jo negaliu, neleidzia sienos. Suku galva del tu cm, ergonomikos..

Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 11, 13:32)
as megstu minimalizma ir maziau su** matyti. Ir taip netvarkos prisidaro, na nebent jus vyru ir vaiku neturit  biggrin.gif
argi spintele tai apsunkinimas? Koks skirtumas: ar skalbiniu dezes dangti atidaryt ar stalciu istraukt? antru atveju estetiskiau vonia atrodys

na, o del pirmo, tai dziauti galima balkone, vonioje, o svetaine tebunie isklota lygintinais visos seimos drabuziais ir patalais  lotuliukas.gif

Ir kur toj vonioj džiauti, jeigu jos dydis 1,5 x 2 metrų?.. blink.gif be to, klausimas, ar gražiau skalbiniais pastoviai nukarstyta vonia, ar džiovyklė kampe. Pas mus balkonas bus svetainėje, pro langą gražus vaizdas, tad džiauti balkone būtų dar blogiau nei svetainėje. Jau tada geriau skalbinių džiovykle užgrioztas vonios kampas nei išdžiaustytų triusikų vaizdas salone... cool.gif

Pakol kas džiovyklės neturiu, tad minimalizmu džiovinamų skalbinių vaizdas tikrai nekvepia. Bet artimiausiu metu ji tikrai atsiras drinks_cheers.gif

Dėl 2 in 1: pasidomėjau esmė ta, kad joje taikomas kitoks džiovinimo principas nei A klasės džiovyklėse. Jeigu A klasės džiovyklėje skalbiniai džiovinami 50 laipsnių temperatūroje ir mažiau pažeidžiami audiniai, tai 2 in 1 skalbyklėje jie džiovinami didesniame karštyje, ko pasekoje labiau gadinasi audiniai. Žodžiu, džiovinimo principas skirtingas. Be to, kalba, kad būna blogas kvapas išdžiovinus toje du viename... Ir kaina du viename yra virš 3 t LT... Tad jeigu nusipirksi ir nenaudosi džiovinimo funkcijos, bus pinigai į balą išmesti.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 04 12, 21:25)
Dėl 2 in 1:

As tik zinau is patirties kitu, kad tai nepalyginami dalykai ir 2:1 yra gan blogis. Tai net nesvarstau tokios pirkimo galimybes. Arba atskira, arba jokios. Pati uz juru mariu esu naudojusis dziovyklem, tai nieko nepastebejau del rubu kokybes. O, kai tu rubu kalnai, tai as ju ir nesunesioju, iseina is mados, gaila net buna, nes visai nenusidevi. Nebent mazyliu rubai dazniau skalbiami, bet mano pacios, tai... nebent apatiniai rubai, o ju nebutina ir kisti i ta dziovykle.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 12, 22:57)
As tik zinau is patirties kitu, kad tai nepalyginami dalykai ir 2:1 yra gan blogis.

Na nera ji jau toks blogis biggrin.gif tik gal kiek prastesne alternatyva kai nera iseities biggrin.gif mes tokia jau turim 5 m, ir nieko - naudojam, visai patenkinti, aisku kasmriniu megztuku i ja nekisu, bet patalynei, ranksluosciams, kojinems, dzinsams - liuks daiktas thumbup.gif niekas ten nesmirda tikrai biggrin.gif aisku nebent skalbimo masina prarugusi butu, gal tada ir smirdetu g.gif doh.gif
Atsakyti
O cia tu kermi tokios kainos blink.gif http://kermiradiator...adiatoriai.html

Nu naciort. Ka pigiau perkam, m? cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 balandžio 2014 - 21:05