QUOTE(Juodai @ 2014 04 11, 13:21)
Na, aš tai nesižaviu visokiais 2in1 ... Tas gremėzdiškumas kaip čia pasakius, jos bus toliau nuo durų (mes bute turėjom tokį "griozdą" visai šalia durų panašioj vonioj - ir nieko, išgyvenom ), o jei reikia tokios technikos tai tenka kampą vonios paaukot ... ar geriau skalbiniais nudžiauta svetainė ar miegamasis?
Skalbinių dėžės slėpimo prasmės irgi nesuprantu - kam save apsisunkint, apsistatyt visokiom spintelėm? Man tas gyvenimo matymas namuose irgi visai nebaisus - ne muziejus mano namai
Skalbinių dėžės slėpimo prasmės irgi nesuprantu - kam save apsisunkint, apsistatyt visokiom spintelėm? Man tas gyvenimo matymas namuose irgi visai nebaisus - ne muziejus mano namai
as megstu minimalizma ir maziau su** matyti. Ir taip netvarkos prisidaro, na nebent jus vyru ir vaiku neturit
argi spintele tai apsunkinimas? Koks skirtumas: ar skalbiniu dezes dangti atidaryt ar stalciu istraukt? antru atveju estetiskiau vonia atrodys
na, o del pirmo, tai dziauti galima balkone, vonioje, o svetaine tebunie isklota lygintinais visos seimos drabuziais ir patalais