Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Teka @ 2014 04 11, 07:41)
man labiausiai patiko kaip AstaRaud siūlo. O džvioyklę tai galima statyt ant skalbiankės, bet ar nebus toks didelis gargaras, užgriozdins labai vonią, ne? g.gif

Jei tą variantą daryti, t.y. vonia, praustuvė ir skalbyklė su džiovykle ant viršaus - tai užgiozdins tada... Tad manau kad šis variantas nelabai tinka... kaip ir variantas, jeigu būtų vonia, skalbyklė ir džiovyklė po vienu stalviršiu, plautuvė jau šalia jų nebetilptų schmoll.gif , ją reiktų kelti ant tos sienos, kaip ir pavaizduota vizulkoj dabar. Todėl galvoju, kad geriausia gal būtų vonia taip kaip vizulkoj, skalbyklė irgi tame kampe, ant jos džiovykla, o praustuvė įmontuota stalviršyje einančiam palei visą sieną iki skalbyklės/džiovyklos rolleyes.gif.
Vat jei džiovyklos nebūtų, gal tada AstaRaud variantas ir geresnis butų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 11, 08:46)
Jei tą variantą daryti, t.y. vonia, praustuvė ir skalbyklė su džiovykle ant viršaus - tai užgiozdins tada... Tad manau kad šis variantas nelabai tinka... kaip ir variantas, jeigu būtų vonia, skalbyklė ir džiovyklė po vienu stalviršiu, plautuvė jau šalia jų nebetilptų  schmoll.gif , ją reiktų kelti ant tos sienos, kaip ir pavaizduota vizulkoj dabar. Todėl galvoju, kad geriausia gal būtų vonia taip kaip vizulkoj, skalbyklė irgi tame kampe, ant jos džiovykla, o praustuvė įmontuota stalviršyje einančiam palei visą sieną iki skalbyklės/džiovyklos rolleyes.gif.

man labai sudėtinga su įsivaizdavimu, kai nematau vizulkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 04 11, 08:12)
Atrodo taip pat kaip BASIC-50

tai kaip suprantu tokį galima statyti ir butuose, kur gyvatukas šildomas nuo karšto vandens?

QUOTE(Juodai @ 2014 04 11, 08:46)
Jei tą variantą daryti, t.y. vonia, praustuvė ir skalbyklė su džiovykle ant viršaus - tai užgiozdins tada... Tad manau kad šis variantas nelabai tinka... kaip ir variantas, jeigu būtų vonia, skalbyklė ir džiovyklė po vienu stalviršiu, plautuvė jau šalia jų nebetilptų  schmoll.gif

o kodėl netilptų, nes aš kaip supratau ta siena yra 3,17 m ilgio, gal ne taip brėžinį įskaičiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 11, 08:57)
o kodėl netilptų, nes aš kaip supratau ta siena yra 3,17 m ilgio, gal ne taip brėžinį įskaičiau  g.gif

Na aš, tiesą sakant, į brėžinį net nežiūrėjau, žiūrėjau į vizulką - juk profesionalų daryta, nepieš belekaip ne pagal mastelį unsure.gif . O brėžiny, kiek matau, toji siena yra 2,2m ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 11, 09:06)
Na aš, tiesą sakant, į brėžinį net nežiūrėjau, žiūrėjau į vizulką - juk profesionalų daryta, nepieš belekaip ne pagal mastelį  unsure.gif . O brėžiny, kiek matau, toji siena yra 2,2m  ax.gif

tiksliai ne į tą skaičių pažiūrėjau biggrin.gif tada tikrai nelabai telpa
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 11, 08:06)
Na aš, tiesą sakant, į brėžinį net nežiūrėjau, žiūrėjau į vizulką - juk profesionalų daryta, nepieš belekaip ne pagal mastelį  unsure.gif . O brėžiny, kiek matau, toji siena yra 2,2m  ax.gif

taip taip, tiek ir yra drinks_cheers.gif

ačiū merginos už patarimus 4u.gif man jau naktimis sapnuojasi ir vonia ir virtuvė doh.gif biggrin.gif
manau, taip ir paliksiu, kaip nubalsavote 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 04 11, 07:46)
Jei tą variantą daryti, t.y. vonia, praustuvė ir skalbyklė su džiovykle ant viršaus - tai užgiozdins tada... Tad manau kad šis variantas nelabai tinka... kaip ir variantas, jeigu būtų vonia, skalbyklė ir džiovyklė po vienu stalviršiu, plautuvė jau šalia jų nebetilptų  schmoll.gif , ją reiktų kelti ant tos sienos, kaip ir pavaizduota vizulkoj dabar. Todėl galvoju, kad geriausia gal būtų vonia taip kaip vizulkoj, skalbyklė irgi tame kampe, ant jos džiovykla, o praustuvė įmontuota stalviršyje einančiam palei visą sieną iki skalbyklės/džiovyklos rolleyes.gif.

toks variantas būtų idealus, bet.. skalbenkė ir džiovyklė yra 60cm pločio, o siena, prie durų yra 50cm. Gal net mažiau, nes ten ta sienelė bus dar 10-15cm. Tai po vienu stalviršiu nesigauna pakišti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 04 11, 10:38)
toks variantas būtų idealus, bet.. skalbenkė ir džiovyklė yra 60cm pločio, o siena, prie durų yra 50cm. Gal net mažiau, nes ten ta sienelė bus dar 10-15cm. Tai po vienu stalviršiu nesigauna pakišti sad.gif

Tai tuo variantu skalbyklė ir džiovyklė nesikiša po stalviršiu, o viena ant kitos sustatyta, kažkaip va taip:

user posted image

user posted image

user posted image

Bėda ta, kad praustuvės spintelė tada mano supratimu nelabai telpa su ištisiniu stalviršiu, kas ir matos mano papiešime ax.gif ... arba aš kažką ne taip supratau...
Papildyta:
Kita vertus, o gal nereikia verstis per galvą au tuo stalviršiu per visą sieną, o pasidaryt ~900-1000mm praustuvę ir šalia durų pasidėt skalbinų dėžę? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 11, 08:57)
tai kaip suprantu tokį galima statyti ir butuose, kur gyvatukas šildomas nuo karšto vandens?
o kodėl netilptų, nes aš kaip supratau ta siena yra 3,17 m ilgio, gal ne taip brėžinį įskaičiau  g.gif

Taip tokį galima statyti ir butuose, nes jis yra nerūdijančio plieno
Atsakyti
Juodai, kaip jums atsidėkoti? bigsmile.gif aciuks.gif
Atsakyti
Skalbykle su dziovykle taip gremezdiskai atrodo g.gif ne geriau butu nusipirkti 2 in 1?
ir ar ju varstymo netrukdys radiatorius?
o be to, noriu pasakyti kad pas mus namuose yra jusu svarstytas isplanavimas 1, tik kaireje spinteles kol kas nera, man patogu. gal kiek pradzioj buvo neiprasta, kad kriaukle prie pat duru. viska galima nuveikti toli nezengiant.
geriau skalbimo deze slepti po stalvirsiu, pvz istraukiama auksta stalciu su isvaziuojancia deze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilia143: 11 balandžio 2014 - 11:26
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 11, 11:22)
Skalbykle su dziovykle taip gremezdiskai atrodo  g.gif  ne geriau butu nusipirkti 2 in 1?
ir ar ju varstymo netrukdys radiatorius?
o be to, noriu pasakyti kad pas mus namuose yra jusu svarstytas isplanavimas 1, tik kaireje spinteles kol kas nera, man patogu. gal kiek pradzioj buvo neiprasta, kad kriaukle prie pat duru. viska galima nuveikti toli nezengiant.
geriau skalbimo deze slepti po stalvirsiu, pvz istraukiama auksta stalciu su isvaziuojancia deze

dėl 2in1, kiek teko domėtis, tai niekas nerekomenduoja, daug minusų visokių prisiskaičiau. Atidaryti dureles tikrai neturėtų būti kliūtis, juk durelės per vidurį prietaiso, ne iškart prie šono smile.gif O dėl skalbinių dėžės, tai man nesinori jos slėpti, kaip ir kitų daiktų vonioj. Man suteikia jaukumo, kai įėjus į vonią matai, jog joje verda gyvenimas, o ne viskas išslapstyta 4u.gif
Atsakyti
Na, aš tai nesižaviu visokiais 2in1 schmoll.gif ... Tas gremėzdiškumas kaip čia pasakius, jos bus toliau nuo durų (mes bute turėjom tokį "griozdą" visai šalia durų panašioj vonioj - ir nieko, išgyvenom bigsmile.gif ), o jei reikia tokios technikos tai tenka kampą vonios paaukot ax.gif ... ar geriau skalbiniais nudžiauta svetainė ar miegamasis? smile.gif
Skalbinių dėžės slėpimo prasmės irgi nesuprantu g.gif - kam save apsisunkint, apsistatyt visokiom spintelėm? Man tas gyvenimo matymas namuose irgi visai nebaisus - ne muziejus mano namai mirksiukas.gif .

QUOTE(cuaren @ 2014 04 11, 12:19)
Juodai, kaip jums atsidėkoti? bigsmile.gif  aciuks.gif

biggrin.gif
Kai ko, už virtuvės paveiksliuką, įsiprašiau į svečius naujoj virtuvėj kavos su pyragu atsigert ax.gif ... o pas Jus kaip ir nepadoru būtų prašytis naujoj vonioj nusipraust... unsure.gif lotuliukas.gif
Jei rimtai, tai viską Jūs turėjot pasidarę, aš tik, kad nereiktų ilgai rašyt, beaiškinant ką turiu omeny, greičiau nupiešiau bigsmile.gif ... na ir dėl Tekos kiek pasistengiau blush2.gif ...nes anot jos
QUOTE(Teka @ 2014 04 11, 08:50)
man labai sudėtinga su įsivaizdavimu, kai nematau vizulkos  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 balandžio 2014 - 12:22