Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 10, 12:26)
pas namo administratoriu reikia nueiti, jis pasakys kokius, pagal atiduodamos silumos kieki.
kai mes domejomes radiatoriu keitimu, sake kad uz sistemos nuleidima administratorius nori kazkur 2-300 lt.  g.gif tai visoj laiptinej vandeni is radiatoriu isleidzia ar cia paistalai? ar vasara buna radiatoriuose vanduo?
galvoju, kad tai tiesiog rinkliava, mol, turi pinigu radiatoriams, tai pasidalink...  cool.gif

dėl sistemps nuleidimo taip, yra mokesčiai, tik dar nuo namo priklauso, vienur reikia sumokėt tam kas nori kad būtų nuleista, o kituose daugiabučiuose tą sumą išdalija ant viso namo ir gaunasi nedaug mokėt.
Atsakyti
Ir vasarą radiatoriuose vanduo būna, jei nebūtų surūdytų. Priklauso nuo namo kiek gali kainuoti vandens išleidimas, tiksliau mokama ne už vandens išleidimą, o už sistemos vandens pripildymą po visų darbų. Jei nėra galimybės išleisti vandens iš vieno stovo, išleidžiama viso namo šilumos sistemos vanduo, tada ir kaina kyla. Kaina skaičiuojama pagal namo sistemos tūrį, kuo didesnis namas tuo brangiau. Aišku jei yra galimybė išleisti tik iš to stovo vandenį kainuos pigiau. Dar būna namo bendrija susikooperuoja ir visi norintys kaimynai pasiremontuoti savo šildymo sistemas, tai daro vienu metu, tada išleisto vandens mokestis dalinamas ant visų.
Dar kainuoja ir paslaugos - konkrečiai pats darbas: sistemos išleidimas ir pripildymas
Atsakyti

ir pakeitiui įtariu dar reikia projekto? kiek kažin kainuoja? kas jį daro? o gyvatuko keitimui irgi reikia projekto?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 09, 15:34)
O kuo kruciau tos kopeteles?

Na, kad modernaus dizaino ir galima jungtis + nuo elektros

QUOTE(Flirt @ 2014 04 09, 16:42)
Mum santechnikas sake tik nepirkt lietuvisko ax.gif  Kodel nezinau, kazka lyg ir minejo, bet nelabai pamenu mirksiukas.gif

Mes pirko m lietuviskas. Daugiau nei pusemti naudojam, tai kol kas viskas gerai. ZIuresim. Kai atvyko santechnikai montuoti, juokesi, kad toks lengvas biggrin.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 10, 08:22)
O tai tuose butuose, kuriuose gyvatukas šildomas nuo karšto vandens, tai galima tik tuos S formos...?

Mums taip aiskino namo administratorius, tai nebeisradinejom dviracio, nesigincijom, statem S formos. SAke, kad kitas isderintu visa namo sistema.

QUOTE(ixiaa @ 2014 04 10, 14:49)
ir pakeitiui įtariu dar reikia projekto? kiek kažin kainuoja? kas jį daro? o gyvatuko keitimui irgi reikia projekto?

radiatoriu keitimui reikia - isduoda nama administruojanti firma. Gyvatuko keitimui nereikia, tik reikia issikviesti namo administratoriaus santechnika, kad nudrenuotu vandeni, o po montavimo darbu pripildytu, nuorintu... Jie patys gali ir sumontuoti.
Atsakyti
Merginos, kuris išplanavimas jūsų nuomone geresnis, jaukesnis? Toks, kaip projekto plane ar antrasis? 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 04 10, 20:13)
Merginos, kuris išplanavimas jūsų nuomone geresnis, jaukesnis? Toks, kaip projekto plane ar antrasis?  4u.gif
user posted image

user posted image

Man antrasis 4u.gif

Gal galite parašyti su kokia programa braižėte? blush2.gif noriu ir aš merginų patarimų kaip daryti vonią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 04 10, 20:13)
Merginos, kuris išplanavimas jūsų nuomone geresnis, jaukesnis? Toks, kaip projekto plane ar antrasis?  4u.gif

man antrasis, bet aš kriauklę statyčiau prie vonios, šalia skalbyklę, o gyvatuką vietoje kriauklės...jei toks sprendimas įmanomas, mano nuomone būtų daugiau erdvės...
panašiai kaip čia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2014 04 10, 20:44)
Man antrasis 4u.gif

Gal galite parašyti su kokia programa braižėte? blush2.gif noriu ir aš merginų patarimų kaip daryti vonią biggrin.gif

žinokit nepadėsiu sad.gif mums braižė studijoj, kuri visą vonią įrenginės. O pati namuose, tai tik ant lapelio pasipaišau blush2.gif bandžiau su sketchup programa, bet kol aš ten išmoksiu, tai mums jau vonios nebereiks doh.gif hihihi.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 10, 20:54)
man antrasis, bet aš kriauklę statyčiau prie vonios, šalia skalbyklę, o gyvatuką vietoje kriauklės...jei toks sprendimas įmanomas, mano nuomone būtų daugiau erdvės...
panašiai kaip čia

user posted image

oi nu super idėja, ačiū ačiū thumbup.gif
tiesa, pamiršau paminėt, kad vonioj dar turės tilpti džiovyklė blush2.gif tai dabar galvoju, o jeigu skalbenkę ir džiovyklę statyt taip, kaip jūsų pvz vietoj kriauklės ir paslėpt po stalviršiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 04 10, 22:37)
tiesa, pamiršau paminėt, kad vonioj dar turės tilpti džiovyklė blush2.gif tai dabar galvoju, o jeigu skalbenkę ir džiovyklę statyt taip, kaip jūsų pvz vietoj kriauklės ir paslėpt po stalviršiu? smile.gif

Man irgi 2 variantas geriau. Džiovyklę galima ant skalbyklės statyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 04 10, 22:37)

oi nu super idėja, ačiū ačiū thumbup.gif

prašom, nes aš taip savąją susiplanavusi esu...ar tilptų abi šalia reiktų pasiskaičiuoti, vonios plotis+kriauklė+skalbyklė+džiovyklė (manyčiau kad galima dėti viską po vienu stalviršium)
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 22:40)
Man irgi 2 variantas geriau.  Džiovyklę galima ant skalbyklės statyt mirksiukas.gif

man labiausiai patiko kaip AstaRaud siūlo. O džvioyklę tai galima statyt ant skalbiankės, bet ar nebus toks didelis gargaras, užgriozdins labai vonią, ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 10, 09:51)
niekur nerandu internete būtent tos serijos, norėčiau pažiūrėti kaip atrodo ir kokių yra...

Atrodo taip pat kaip BASIC-50
user posted image
Atsakyti