Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 09, 23:36)
Kiek suprantu, tai negalima statyti koki isigeidi gyvatuka (turiu omeny dydi). Juk didesnis daugiau silumos atiduos, kaimynams maziau liks.  g.gif kaip vyksta reguliacija tu kombinuotu gyvatuku?
o kam vasarai gyvatuka nuo elektros sildyti, juk jie ir taip sildomi  g.gif

Naujos statybos namu butuose, galite statyti koki norit gyvatuka, kiek pro ji pratekes silumos, tiek ir mokesit. Kaimynai del to nenukentes. O pats gyvatukas yra sildomas taip pat kaip ir radijatoriai prie langu. Kiekvienas butas turi savo suvartotos silumos skaitliuka, kiek prisuka, tiek ir moka.

O vasara toks gyvatukas naujos statybos namuose stovi saltas, nes nera sildymo. Ir del to zmones padaro juos siltus elektros pagalba. smile.gif

Atsakyti
Aciu, aisku - skaitliukas. doh.gif
Atsakyti
Pas mus pvz senos statybos, tai pas mus gyvatukas ne nuo karšto vandens, o nuo centrinio šildymo, taigi vasarą jis nešildo, todėl ir darom elektra kad būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 05:47)
Pas mus pvz senos statybos, tai pas mus gyvatukas ne nuo karšto vandens, o nuo centrinio šildymo, taigi vasarą jis nešildo, todėl ir darom elektra kad būtų smile.gif

Kaip keistai, dar taip negirdejau ax.gif

Amelita, kita savaite atvaziuos pajungt maisytuva praustuvui, tai uzklausiu, jei nepamirsiu ax.gif Paciai idomu pasidare biggrin.gif Jis rekomendavo tik latviskus ir vokiskus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 04 10, 08:02)
Kaip keistai, dar taip negirdejau ax.gif

aš ir nebuvau girdėjus, bet taip yra smile.gif pas mus laabai senas namas
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 22:38)
Sis visai mielas, nes islenktos groteles, patogiau dziauti ranksluoscius.

KERMI 50R

O kopetelese Kermi B 24S pacios groteles yra labai arti sienos, 32 mm atstumu. Mazoka. Vargu ar bus patogu ka nors dziauti... g.gif

50R pajungimas per vidurį, aišku galima ir iš kampų pajungti tik tas pajungimas per vidurį jei jungsit per kampus negražiai atrodys, o B24R išlenktas taip

user posted image

Pas mane namie tiesios kopetėlės, bet pas save salone turiu ir lenktas, pabandžiau pakabinti rankšluostį, tai ant stipriai lenktų net ir nepatogu, nes raukšlėjasi, o ant nedaug lenktų ir tiesių nėra jokio skirtumo, tik man lenktos chromuotos gražiau atrodo nei tiesios, bet chromas reikalauja daugiau priežiūros, nes labiau matosi visi prilietimai ir juos neužtenka pavalyti paprastai drėgna šluoste (reikia blizginti)
Atsakyti
O tai tuose butuose, kuriuose gyvatukas šildomas nuo karšto vandens, tai galima tik tuos S formos...?
Atsakyti

QUOTE(LuxuryCode @ 2014 04 10, 08:22)
50R pajungimas per vidurį, aišku galima ir iš kampų pajungti tik tas pajungimas per vidurį jei jungsit per kampus negražiai atrodys, o B24R išlenktas taip

user posted image

Pas mane namie tiesios kopetėlės, bet pas save salone turiu ir lenktas, pabandžiau pakabinti rankšluostį, tai ant stipriai lenktų net ir nepatogu, nes raukšlėjasi, o ant nedaug lenktų ir tiesių nėra jokio skirtumo, tik man lenktos chromuotos gražiau atrodo nei tiesios, bet chromas reikalauja daugiau priežiūros, nes labiau matosi visi prilietimai ir juos neužtenka pavalyti paprastai drėgna šluoste (reikia blizginti)

Tai B24 R, manai per daug islenktas?
O namie tiesios kopeteles, bet koks atstumas tarp kopeteliu ir sienos? Nes mane Basic-50R baugina, tas mazas atstumas pvz 32 mm. g.gif

Kol kas linkstu link balto gyvatuko. Ir del praktiskumo, ir nes labai patiko wc baltas mygtukas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 04 10, 08:22)
O tai tuose butuose, kuriuose gyvatukas šildomas nuo karšto vandens, tai galima tik tuos S formos...?

Į butus reikalingi tik nerūdijančio plieno arba žalvarinai, jei iš Kermi tai Basic-50 Edelstahl serijos vonios radiatoriai yra nerūdijančio plieno, kaina didesnė 4 kartus nei tokio pačio plieninio radiatoriaus
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 04 10, 09:41)
Į butus reikalingi tik nerūdijančio plieno arba žalvarinai, jei iš Kermi tai Basic-50 Edelstahl serijos vonios radiatoriai yra nerūdijančio plieno, kaina didesnė 4 kartus nei tokio pačio plieninio radiatoriaus

niekur nerandu internete būtent tos serijos, norėčiau pažiūrėti kaip atrodo ir kokių yra...
Atsakyti
Pas mane senos statybos daugiabučio vonioje yra ir gyvatukas ( senas S formos) ir radiatorius. Planuojam remontą ir viską keist, tai dar klausimas, o daugiabučiams kokie radiatoriai tinka? ir kaip žinot kokio dydžio radiatorių galima kabint? Dabar yra du radiatoriai po dvi sekcijas.
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 04 10, 10:52)
Pas mane senos statybos daugiabučio vonioje yra ir gyvatukas ( senas S formos) ir radiatorius. Planuojam remontą ir viską keist, tai dar klausimas, o daugiabučiams kokie radiatoriai tinka? ir kaip žinot kokio dydžio radiatorių galima kabint? Dabar yra du radiatoriai po dvi sekcijas.

pas namo administratoriu reikia nueiti, jis pasakys kokius, pagal atiduodamos silumos kieki.
kai mes domejomes radiatoriu keitimu, sake kad uz sistemos nuleidima administratorius nori kazkur 2-300 lt. g.gif tai visoj laiptinej vandeni is radiatoriu isleidzia ar cia paistalai? ar vasara buna radiatoriuose vanduo?
galvoju, kad tai tiesiog rinkliava, mol, turi pinigu radiatoriams, tai pasidalink... cool.gif
Atsakyti