Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(@leja @ 2014 04 08, 15:24)
bet sietukai nera filtras? ar cia toks ale mini filtriukas? nesupratau kam tie sietukai buvo rodomi kai kalba ejo apie filtrus  g.gif  turbut kazka praleidau, nepagavau kampo  smile.gif

Ten buvo dvi skirtingos temos: viena apie sietukus, kita apie fitrus.
Atsakyti
QUOTE(ixiaa @ 2014 04 07, 17:05)

Daiktas tai geras, bet ar el.prietaisams nepakens vonios dregme, kuri siekia po duso turbut 100%? g.gif
Atsakyti
O gal turit kokiu nors atsiliepimu apie Fantini keramika? Konkreciai dusus.
Atsakyti
Patarkite kokios firmos gyvatukai yra geresni, patikimesni? Ar gyvatukai Elonikos fimos, kuriuos raso, kad gamina Lietuvoje, yra geri ar ne? Mums reikia gyvatuko, kad ziema jis sildytusi nuo sildymo, o kitu metu laiku, jei reikia nuo elektros.

Lenktos kopeteles praktiskiau nei lygios kopeteles? Ant lenktu kopeteliu kiek matau is foto lengviau uzdeti ranksluosti. Ir geriau kopeteles su didesniais tarpais, kad butu patogiau ka nors dziauti. Ar taip? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 09 balandžio 2014 - 08:37
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 09:26)
Mums reikia gyvatuko, kad ziema  jis sildytusi nuo sildymo, o kitu metu laiku, jei reikia nuo elektros.

traip imanoma? jei galit, idekite nuoroda su tokiu gyvatuku, man ir tokio prireike bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 09, 09:55)
traip imanoma? jei galit, idekite nuoroda su tokiu gyvatuku, man ir tokio prireike  bigsmile.gif

Aisku, kad imanoma. Iveskit kombinuotas gyvatukas/ranksluosciu dziovintuvas i google, pilna ismes.
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 09, 10:55)
traip imanoma? jei galit, idekite nuoroda su tokiu gyvatuku, man ir tokio prireike  bigsmile.gif

Kombinuoti gyvatukai. Bet cia naujos statybos namuose, kur veikia uzdara sildymo sistema. Tikiuos nieko nesuklydau parasydama.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 09:26)
Patarkite kokios firmos gyvatukai yra geresni, patikimesni?

O kuo gali buti gyvatukai nepatikimi? Kas su jais atsitikti gali?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 09, 12:42)
O kuo gali buti gyvatukai nepatikimi? Kas su jais atsitikti gali?

Sprogti. lotuliukas.gif Surudyti, leisti vandeni. Niekada nepirkau gyvatuko ar gyvatuko - kopeteliu.

Domina Elonika firma..Lietuviu..Nezinau ar galima pasiket..
Atsakyti
Koki rinktumetes?

elonika Nr. 1

Elonika Nr.2

Elonika Nr3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 09 balandžio 2014 - 13:53
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 14:52)

Man tai gyvatukai visi kaip vienas - na absoliuc nematau jokio skirtumo, kuris unsure.gif Gal nebent butu koks meno dirbinys padarytas.. dryzeliai, gelytes lotuliukas.gif

O jie pagal energetika gal skiriasi? Nebent pagal tokius parametrus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 10:58)
Kombinuoti gyvatukai. Bet cia naujos statybos namuose, kur veikia uzdara sildymo sistema. Tikiuos nieko nesuklydau parasydama.

Jusu imesti gyvatukai netinka senos statybos bute.
Senos statybos TIK gyvatukas S formos. O naujos, ar name- kopetėles (tik ant vandens arba kombinuotos su elektra).
Atsakyti