Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Tikrai dar neilgai, tik nuo lapkricio men biggrin.gif , bet kiti draugai jau virs 5 m turi tuos maisytuvus ir viskas tvarkoje dar drinks_cheers.gif . Tiesa pas mus taip pat mechaninis filtras vonioje yra smile.gif
Atsakyti
taip ir nesupratau ar tie filtrai jau imontuoti i maisytuvus ar juos reikia atskirai isigyt ?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 05, 10:52)
Mes dabar turim "no name" kriaukle. Tai ten tikrai valyt ir valyt reikia doh.gif .

pas mus namo statytojas yra sudejes Jyka, tai po tiek metu ta kriaukle kuo puikiausia, o gi pigus brendas. Apie wc nekalbesiu, nes pati pikrsiu su danga, bet praustuve - man nesunku karta i savaite su acto valikliu isvalyti. tikrai vonioj nera tokiu apnasu, kad reiketu chemijos. mano atradimas yra acto valikliai, nieko nekenkiantys keramikai.

QUOTE(Teka @ 2014 04 05, 13:45)
aš ir nesugalvoju, kur reiks kišt džiovintuvą ir tiesintuvą... bet matomai teks vėliau galvot kažką, arba teks tenkintis stalčiais

Man tik su plauku tiesintuvu nefainai, nes karsto jo gi nekisi i spintele, tai voliojasi ant zemes doh.gif

Patarkite koki maisytuva (bus prie pastatomo praustuvo) imti, kur butu montuojamas i siena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 balandžio 2014 - 13:42
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 07, 14:41)
pas mus namo statytojas yra sudejes Jyka, tai po tiek metu ta kriaukle kuo puikiausia, o gi pigus brendas. Apie wc nekalbesiu, nes pati pikrsiu su danga, bet praustuve - man nesunku karta i savaite su acto valikliu isvalyti. tikrai vonioj nera tokiu apnasu, kad reiketu chemijos. mano atradimas yra acto valikliai, nieko nekenkiantys keramikai.
Man tik su plauku tiesintuvu nefainai, nes karsto jo gi nekisi i spintele, tai voliojasi ant zemes doh.gif

Patarkite koki maisytuva (bus prie pastatomo praustuvo) imti, kur butu montuojamas i siena 4u.gif

Mano no namine, tai manau dar pigesne nei Jika. doh.gif Vyras sake nenori permoketi uz tas dangas.. NU bandysim, jeigu ka, tai ateityje pirksim tik su danga. smile.gif

As fena laikysiu tik stalciuje. Gali pagulet ir ant grindu ar skalbimo masinos kol atsala. smile.gif O kabint dar visokiu rakandeliu ant sienu nenoriu.. Bus kaip pas Oliveri virtuve. smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 balandžio 2014 - 15:05
Del dziovintuvo laikymo, tai man labai grazus tokie kaip spirale susukti ir ant sienos ar spinteles sono kabinami laikikliai, maciau senukuose ar dar kazkur g.gif , nerandu dabar, bet kai uzmatysiu ikelsiu mirksiukas.gif

O filtras, tai atskirai i vamzdyna imontuotas po skaitikliu is karto, kad istekantis vanduo jau prafiltruotas butu mirksiukas.gif , tik pas mane viengubas tas filtras nei buvo foto anksciau mirksiukas.gif, bet esme ta pati - sulaiko visokias daleles, rudis ir t.t., aisku tai priklauso nuo pasirinkto filtro vidaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkis: 07 balandžio 2014 - 15:39
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 04 06, 21:59)
Sveikos,
Lyg ir perskaičiau visą temą, bet nemačiau, kad būtumėt šnekėjusios apie maišytuvus  g.gif Tai kokius renkates  ir ką galėtumėt patarti ?
Mes labai didelės sumos neplanuojame išlesti, tad reikia, kad būtų optimalus santykis -kaina +kokybė.Galvojome apie čkiškus maišytuvus  g.gif Ką manote ?
Meistrai dar mums patarė Rubinetos, bet kažkaip nedrąsu mums ... O dar kai perskaičiua, jog jie veža iš Kinijos juos, o čia pardavinėja kaip lietuviškus, tai iš viso ...
Iš anksto ačiū už jūsų nuomones  4u.gif

Aš tokį pasirinkau, tik dar nesumontuotas Grohe.
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2014 04 07, 16:35)
Del dziovintuvo laikymo, tai man labai grazus tokie kaip spirale susukti ir ant sienos ar spinteles sono kabinami laikikliai, maciau senukuose ar dar kazkur  g.gif , nerandu dabar, bet kai uzmatysiu ikelsiu  mirksiukas.gif

toks? user posted image
Atsakyti
TAAAIP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 04 07, 14:29)
taip ir nesupratau ar tie filtrai jau imontuoti i maisytuvus  ar juos reikia atskirai isigyt ?

Filtrai statosi ant vandentiekio vamzdzio , o jei kalbat apie sietukus tai jie jau buna perkant maisytuva
Atsakyti
Dėl maišytuvų, mes pasirinkom Grohe Eurosmart.
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 04 07, 19:27)
Filtrai statosi ant  vandentiekio vamzdzio , o jei kalbat apie sietukus tai jie jau buna perkant maisytuva

bet sietukai nera filtras? ar cia toks ale mini filtriukas? nesupratau kam tie sietukai buvo rodomi kai kalba ejo apie filtrus g.gif turbut kazka praleidau, nepagavau kampo smile.gif
Atsakyti