Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Ereba @ 2014 04 04, 20:30)
merginos, kur vonioje dedate fenus, plaukų tiesintuvus? Aš galvoju ar gražu būtų feną kabinti ant sienos g.gif
<...>
na nieko gero, bet vis ne stalčiuj mėtosi. Gal kokių idėjų?

Nežinau, man tai netrukdo tie fenai stalčiuje nė kiek schmoll.gif . Nematau reikalo eksponuoti visų ant sienos/spintelės, ne kirpykla juk unsure.gif .

Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 04, 15:17)
svarstau kur deti gyvatuka... 

Galvoju gal taip:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 balandžio 2014 - 15:38
QUOTE(Ereba @ 2014 04 04, 19:30)
merginos, kur vonioje dedate fenus, plaukų tiesintuvus? Aš galvoju ar gražu būtų feną kabinti ant sienos g.gif

na nieko gero, bet vis ne stalčiuj mėtosi. Gal kokių idėjų?

Nu jau tikrai geriau stalčiuje, negu maskatuojantis ant sienos schmoll.gif

Nors tas laikiklis, atlaisvinantis rankas, gera idėja, bet ne kaip stacionarus laikiklis.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 04 05, 17:08)
Nors tas laikiklis, atlaisvinantis rankas, gera idėja, bet ne kaip stacionarus laikiklis.

Aha, tas, kur atlaisvina rankas kaip padėjėjas neblogas, tačiau nuolat jame laikyti feno nenorėčiau schmoll.gif . Bet gan keistai atrodytų jis vienas ant sienos...
Atsakyti
na ir sutikčiau, ir ne. Taip tiesiog stalčiuj laikyti man asmeniškai nepatinka. Laidai suvynioti, išsidraikę, pats be vietos. Na visai gražių tų laikiklių mačiau, kad ir kur čia įmesti buvo, sidabriniai. Fenai gi irgi gražūs šiuolaikiniai. Man tai suderinus atrodo nebloga detalė netgi, o ir patogiau thumbup.gif Bet turbūt žiūrėsiu vietoj, ar bus laisva ir saugi vieta jam laikyti. Kažkaip norisi maksimalaus patogumo.
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 04 05, 12:03)

Vakar iš kliento turėjau atsiliepimą apie Roca keramiką padengtą MaxiClean danga, ta danga jam laikė 5 metus, o dabar jau jaučia, kad valyti reikia tankiau. Jei keramiką valysit su specialiais valikliais kurie neturi chloro, rūgščių ar dar kokių chemiškai ėdančių paviršių sudėtinių dalių tai danga tarnaus visą dangos garantinį laikotarpį.

Bet kaip suprantu ar padengta, ar nepadengta wc juk galima valyti su wc tualeto valikliais, kurie yra su chloru? Ar bet koks valiklis su chloru jau eda ta wc emale, o tada atsiranda vis didesnes skylutes keramikoje? Gal isvis nepatartina wc valyti su tokiom priemonem? Bijosiu jau savo nauja wc valyti su bet kuo. biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2014 04 05, 13:45)
aš ir nesugalvoju, kur reiks kišt džiovintuvą ir tiesintuvą... bet matomai teks vėliau galvot kažką, arba teks tenkintis stalčiais

Dekit i stalciu ir bus geriausia vieta. Niekas nesimakaluos ant sienos. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 04 05, 15:31)
na ir sutikčiau, ir ne. Taip tiesiog stalčiuj laikyti man asmeniškai nepatinka. Laidai suvynioti, išsidraikę, pats be vietos. Na visai gražių tų laikiklių mačiau, kad ir kur čia įmesti buvo, sidabriniai. Fenai gi irgi gražūs šiuolaikiniai. Man tai suderinus atrodo nebloga detalė netgi, o ir patogiau thumbup.gif Bet turbūt žiūrėsiu vietoj, ar bus laisva ir saugi vieta jam laikyti. Kažkaip norisi maksimalaus patogumo.

Jei tingisi laida graziai suvynioti, taida gal ir nelabai patogu tam stalciui ji laikyt. Bet jei graziai apvyniotumet aplink dziovintuvo rankena, tai labai tvarkingai ir stalciui guletu biggrin.gif Juk i diena 10 kartu jo nereikia traukt is stalciaus ax.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš prašyti pagalbos ir patarimų 4u.gif
Įkeliu planą pagal projektą, tik turiu pasakyti, kad jis pasikeitė, dėl man dar nežinomų priežasčių.. Žodžiu prie 3 sienų vonioj bus "pridėtos" sienelės po 15cm pločio. Kad būtų aiškiau įkeliu ir vonios vizualizaciją (į išdėstymą, plyteles nekreipkit dėmesio, kampinės vonios taip pat nebus). Tai va, dabar jau klausiu - kaip išnaudoti tas sieneles? Ar palikti taip iki pusės ir taip išnaudoti jas kaip lentynas ar kelt iki lubų? Beje, išdėstymas bus, kaip nurodyta projekte.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Patarkite kaip klijuoti plyteles aplink vonios krasta prie sienos?

Issirinkome tokia vonia:

user posted image

Vonios krastas prie vonios yra 11 cm storio (toks kaip padekliukas, jame bus istatytas vonios maisytuvas), visi kiti vonios krastu storiai yra 6 cm.

Vonia glausis prie sienos 2 savo sonais, tai yra L raide glausis prie sienos.

user posted image

Kaip daryti plyteles prie vonios to storiausio krasto:
a. plyteles priklijuoti prie sienos, tada vonia priglausti prie tu plyteliu ir uzsilikoninti ta tarpa? pvz taip:
user posted image

b. plyteles klijuoti ant sienos, siek tiek uzleidziant ant vonios krasto, kad begantis vanduo nuo sienos, begtu i vonia.
nerandu tokios foto.

c. galima padaryti aplink vonia taip:
user posted image

Kaip praktiskiausia, kaip geriausia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 05 balandžio 2014 - 20:14
Amelita, nežinau ką patarti dėl apdailos viršuje, tačiau apačioje siūlau būtinai pasilikti nišą kojoms. Nežinau kaip Jums patogiau tai išspręsti, ar skylę palikti, ar, kaip virtuvės spintelių apačioje cokolis, įgilinimą kokį, bet būtinai apie tai pagalvokit. Nu žiauriai nepatogu kai vonios apdaila nuleista iki pat grindų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 05, 22:55)
apačioje siūlau būtinai pasilikti nišą kojoms. 

labai geras pastebėjimas. Dažnas apie tai nesusimąsto, paskui gailisi..

Juodai, ačiū wub.gif lb lb wub.gif
Žiūriu viotelinė užvaldė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 05 balandžio 2014 - 22:10
Nei vienoj vonioj nebuvo palikta vietos kojom, visiškai netrukdė smile.gif
O kaip atrodo, kai palikta? įdomumo dėlei
Atsakyti