Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Flirt @ 2014 03 29, 20:20)
Visa vonia isdazyta, tik duso zona plytelem ir grindys ax.gif  Daze su Tikurilla ypac dregnom patalpom 4u.gif

hm g.gif

aš tai jau supirkus visas plyteles ir dar su užmetimu, vis galvoju, gal grąžint dar biggrin.gif bent jau dalį biggrin.gif niekaip neapsisprendžiu
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 29, 21:20)
Visa vonia isdazyta, tik duso zona plytelem ir grindys ax.gif  Daze su Tikurilla ypac dregnom patalpom 4u.gif
O tai nereikedavo valyt plyteliu blink.gif

Nuo ko jas valyti??? blink.gif

QUOTE(Teka @ 2014 03 29, 21:25)
hm g.gif

aš tai jau supirkus visas plyteles ir dar su užmetimu, vis galvoju, gal grąžint dar biggrin.gif bent jau dalį biggrin.gif niekaip neapsisprendžiu

O kiek gavosi jums uz plyteles visai voniai?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 29, 19:26)

Dregna, rasoja...Dienos sviesoj visokie dryziai, nuvarvejimai matosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 03 29, 19:25)
hm g.gif

Nu cia jau kiekvienam pagal skoni 4u.gif Jei patiem grazu, tai kodel ne mirksiukas.gif Man tai asmeniskai nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 29, 20:26)
O kiek gavosi jums uz plyteles visai voniai?

apie 1500Lt vien sienų - voniai ir wc mažam atskiram. bet dar reik grindims ir juostai perėjimui tarp dryžuotų ir tų su ornamentukais. kadangi dekorui plytelės kainuoja ne kvadratais, o vienetais doh.gif tai nepirkau, nes būtų kosmosas, dabar reiks sugalvot, kaip perėjimą padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 29 kovo 2014 - 20:42
QUOTE(Flirt @ 2014 03 29, 21:31)
Dregna, rasoja...Dienos sviesoj visokie dryziai, nuvarvejimai matosi doh.gif

Tai tik irodo, kad kai kurios plyteles tarnauja zmogui, o ne zmogus plytelem. As ne karto (per 5 metus) nesu valius, tik dulkes nuo to 'bordiuriuko' dekorinio. Nes pacios plyteles yra matines, nelygios, bet kai kur turi ciut blizgesio. Negaliu prie dirbtinio apsvietimo ant greicio nufotkinti, kad matytusi faktura.
O dabar turesim blizgias, bijau, kad tarnausiu plytelems.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 kovo 2014 - 20:44
Musu buvo blizgios, daugiau nenoreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 29, 20:46)
Musu buvo blizgios, daugiau nenoreciau biggrin.gif

Kokios spalvos?
Atsakyti
citavau citavau ir dingo...į temą apie vonios užuolaidas..na nerealiai gražios čia buvo įkeltos ir pati esu mačius prabangų interjerą su užuolaidomis wub.gif wub.gif , dabar pati ieškau tokios medžiagos-kaip rast....man būtent reikt ne blizgios, o kokios maždaug drobės-lino imitacijos
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 29, 21:31)
Kokios spalvos?

Baltos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 30, 08:24)

Negazdinki. As issirinkau sias plytutes sienoms: gelytes, baltos, rusvos,o grindims rusvos. O buvo baltut baltuteles? Nes sios yra su rastuku, nors ir maziuku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 kovo 2014 - 11:07
QUOTE(Teka @ 2014 03 29, 21:41)
apie 1500Lt vien sienų - voniai ir wc mažam atskiram. bet dar reik grindims ir juostai perėjimui tarp dryžuotų ir tų su ornamentukais. kadangi dekorui plytelės kainuoja ne kvadratais, o vienetais  doh.gif  tai nepirkau, nes būtų kosmosas, dabar reiks sugalvot, kaip perėjimą padaryt.

pas mane dvigubai iseina be dekoru skaiciuojant verysad.gif tik sienoms..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 30, 11:33)
pas mane dvigubai iseina be dekoru skaiciuojant verysad.gif tik sienoms..

nu aš pirkau, kai buvo nuolaida 30proc smile.gif pas mane irgi tik sienom smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 30 kovo 2014 - 11:36