prisiminiau laivo denį
prieš 5 metus tikrai buvo medžio centre IKC medžio imitacijos plytelės. Tokios pailgos, atrodė kaip lentos. Jie ten persikėlė kažkur į kitą vietą giliau pastate, tai ekspozicija mažesnė kiek paskutinį kartą mačiau. Turbūt apskritai ir kiti pardavėjai šiai dienai turi jau ką pasiūlyti tokio tipo plyteles - lentas.
Tai tikrai gera alternatyva medžiui už protingą kainą.
QUOTE(dusaras @ 2014 03 29, 00:50)
prisiminiau laivo denį
prieš 5 metus tikrai buvo medžio centre IKC medžio imitacijos plytelės. Tokios pailgos, atrodė kaip lentos. Jie ten persikėlė kažkur į kitą vietą giliau pastate, tai ekspozicija mažesnė kiek paskutinį kartą mačiau. Turbūt apskritai ir kiti pardavėjai šiai dienai turi jau ką pasiūlyti tokio tipo plyteles - lentas.
zinau, kad yra tokia alternatyva. maciau netgi, ir visai nieko atrodo siaip daugelyje plyteliu parduotuviu ju yra. nuo paprastu iki prabangiu. BET musu vonia yra kartu su miegamuoju, tik mini sienele atitverta, bet grindys išvien. Tiksliau atitvertas praustuvas, klozetas ir dusas, o vonia atvira. Norime, kad visur butu medis. su priciudais mes zodziu is tikruju iki siol buvo visur plyteles (virtuveje, duse,svetaineje, net miegamajame), tai dabar tikrai norisi medzio jaukumo ir silumos
QUOTE(Ereba @ 2014 03 28, 18:38)
Juodai, gal papaišėt mano voniai ką
Atsiprašau, visai neprieinu prie pabraižymų
Vat, nežinau, ar to tikėjotės, bet padėliojau maždaug:
Nuo klozeto iki sienos 200mm, skalbyklė 450 gylio - yra tokios berods , praustuvės spintelė 800mm pločio
QUOTE(Juodai @ 2014 03 29, 12:58)
Vat, nežinau, ar to tikėjotės, bet padėliojau maždaug:
Cia beveik mano vonia paprojektuota , tik pas mane kampas ne apvalintas ir zinoma tada pati vonia pailga bei unitazas su skalbykle sukeistas vietom turetu buti bei salia vienas kito (na aisku yra tos vietos, kad normaliai atsisest ant unitazo ), tiesa ten skalbykle kai truputi nisoje gaunasi, o praustuvas su spintele, tai palei visa siena kur ir yra pabraizytas iki vonios krasto, bet deja tokiu nera arba reik gamintis, nes matmuo 145 cm, bet galvojam ir apie kita varianta, nes bus baisiai brangu gaminti
QUOTE(Pūkis @ 2014 03 29, 13:25)
Cia beveik mano vonia paprojektuota , tik pas mane kampas ne apvalintas ir zinoma tada pati vonia pailga bei unitazas su skalbykle sukeistas vietom turetu buti bei salia vienas kito (na aisku yra tos vietos, kad normaliai atsisest ant unitazo ), tiesa ten skalbykle kai truputi nisoje gaunasi, o praustuvas su spintele, tai palei visa siena kur ir yra pabraizytas iki vonios krasto, bet deja tokiu nera arba reik gamintis, nes matmuo 145 cm, bet galvojam ir apie kita varianta, nes bus baisiai brangu gaminti
Gal turite savo brėžinuką? Mažu dar idėjų kils, wc galiu nešti į kt. vietą laisvai
JUODAI , jei dar neištrynėt maketo, gal galėtumėt vietoj skalbyklės tokią pakabinamą ilgą spintelę įterpti?
Galvoju skalbyklę nešti į virtuvę, už durelių, o toj spintelėj laikyt visokias valymo ir kt. priemones, plaukų feną, ličną rankšluostį ir pan.
Nu kaip supykau ant Senuku Pas juos iki kovo 31 akcija uzsakomom plytelem. Bet tai kas is to, kainos zymiai didesnes, nei kitur Tai sh is tos nuolaidos.
Ir dar suzinojau, kad mano norimos grindu plyteliu kaina irgi kosmosas, nors ta pati firma, kaip sienu.. uz 6 dekorines is viso stukike gaunas O ten visas cimusas butu buvusios dekorines (bet cia jau svaigau i virtuve ir hola).. zodziu.. pasiguodziau
Juodai, prisiderinau is Appiani irgi mozaika - spalva idealiai atitinka mano kitas sienu. Bet vienspalve mozaika, kazi, ar verta tu pinigiuku 266 lt uz kvadrata.
Vel susimasciau, ar verta moketi, ypac uz baltas plyteles tokias sumas. Kai vonia ir wc atskirai - ziauriai brangiai iseina uz plyteles. Gal vis tik dazyti dali sienu Ot bedos
Ir dar suzinojau, kad mano norimos grindu plyteliu kaina irgi kosmosas, nors ta pati firma, kaip sienu.. uz 6 dekorines is viso stukike gaunas O ten visas cimusas butu buvusios dekorines (bet cia jau svaigau i virtuve ir hola).. zodziu.. pasiguodziau
Juodai, prisiderinau is Appiani irgi mozaika - spalva idealiai atitinka mano kitas sienu. Bet vienspalve mozaika, kazi, ar verta tu pinigiuku 266 lt uz kvadrata.
Vel susimasciau, ar verta moketi, ypac uz baltas plyteles tokias sumas. Kai vonia ir wc atskirai - ziauriai brangiai iseina uz plyteles. Gal vis tik dazyti dali sienu Ot bedos
Zaria Ruta, o jus norit visas Siena's klijuot plytelem Kam to reikia Juk tai ne tik pinigu, bet ir kasdienio vargo klausimas Nors siaip dazymas ir ne ka pigiau atsistoja Bet ams niekada nesirinkciau plyteliu sienoms Turejau jau ta malonuma
Musu vonios kambaryje plyteles yra iki pat lubu. Man patinka, praktiska. Aisku dabar ateina mada klijuoti plyteles tik aplink vonia ar dusa. As naujoje vonioje, klijuosiu plyteles iki pat lubu. Pabusiu senamadiska.
QUOTE(Flirt @ 2014 03 29, 18:58)
Zaria Ruta, o jus norit visas Siena's klijuot plytelem Kam to reikia Juk tai ne tik pinigu, bet ir kasdienio vargo klausimas Nors siaip dazymas ir ne ka pigiau atsistoja Bet ams niekada nesirinkciau plyteliu sienoms Turejau jau ta malonuma
o jūs dažot sienas vonioj? kokiais dažais? kurią zoną dėsit plytelėm?
aš kažkaip irgi galvojau visą vonią plytelėm, prie lubų tik kokią juostą palikt be plytelių...
QUOTE(Flirt @ 2014 03 29, 19:58)
Pas mus taip dabar yra ir vargo jokio nera Bet man pinigo pagailo
QUOTE(Teka @ 2014 03 29, 18:14)
o jūs dažot sienas vonioj? kokiais dažais? kurią zoną dėsit plytelėm?
aš kažkaip irgi galvojau visą vonią plytelėm, prie lubų tik kokią juostą palikt be plytelių...
Visa vonia isdazyta, tik duso zona plytelem ir grindys Daze su Tikurilla ypac dregnom patalpom
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 29, 18:25)
Pas mus taip dabar yra ir vargo jokio nera Bet man pinigo pagailo
O tai nereikedavo valyt plyteliu