Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

prisiminiau laivo denį smile.gif

prieš 5 metus tikrai buvo medžio centre IKC medžio imitacijos plytelės. Tokios pailgos, atrodė kaip lentos. Jie ten persikėlė kažkur į kitą vietą giliau pastate, tai ekspozicija mažesnė kiek paskutinį kartą mačiau. Turbūt apskritai ir kiti pardavėjai šiai dienai turi jau ką pasiūlyti tokio tipo plyteles - lentas.
Tai tikrai gera alternatyva medžiui už protingą kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dusaras: 29 kovo 2014 - 00:51
QUOTE(dusaras @ 2014 03 29, 00:50)
prisiminiau laivo denį smile.gif

prieš 5 metus tikrai buvo medžio centre IKC medžio imitacijos plytelės. Tokios pailgos, atrodė kaip lentos. Jie ten persikėlė kažkur į kitą vietą giliau pastate, tai ekspozicija mažesnė kiek paskutinį kartą mačiau. Turbūt apskritai ir kiti pardavėjai šiai dienai turi jau ką pasiūlyti tokio tipo plyteles - lentas.
Tai tikrai gera alternatyva medžiui už protingą kainą.

zinau, kad yra tokia alternatyva. maciau netgi, ir visai nieko atrodo smile.gif siaip daugelyje plyteliu parduotuviu ju yra. nuo paprastu iki prabangiu. BET musu vonia yra kartu su miegamuoju, tik mini sienele atitverta, bet grindys išvien. Tiksliau atitvertas praustuvas, klozetas ir dusas, o vonia atvira. Norime, kad visur butu medis. su priciudais mes zodziu smile.gif is tikruju iki siol buvo visur plyteles (virtuveje, duse,svetaineje, net miegamajame), tai dabar tikrai norisi medzio jaukumo ir silumos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 28, 18:38)
Juodai, gal papaišėt mano voniai ką ax.gif  4u.gif

Atsiprašau, visai neprieinu prie pabraižymų doh.gif

Vat, nežinau, ar to tikėjotės, bet padėliojau maždaug:

user posted image

user posted image

user posted image

Nuo klozeto iki sienos 200mm, skalbyklė 450 gylio - yra tokios berods unsure.gif , praustuvės spintelė 800mm pločio 4u.gif
Atsakyti
nerealu, būsimų namų vizualizacija wub.gif wub.gif labai ačiū, juodai, viskas planelyje atrodo paprasčiau, erdvės pakankamai, nors galvojau, kad kur skalbyklė, teks spintelę ilgą ir siaurą teįkišti, nes popieriuje atrodo labai ankšta vietos. Bet pasirodo įmanoma ir ten sutilpti, jeigu ką bigsmile.gif LABAI AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 29, 12:58)
Vat, nežinau, ar to tikėjotės, bet padėliojau maždaug:

user posted image

Cia beveik mano vonia paprojektuota thumbup.gif , tik pas mane kampas ne apvalintas ir zinoma tada pati vonia pailga smile.gif bei unitazas su skalbykle sukeistas vietom turetu buti bei salia vienas kito (na aisku yra tos vietos, kad normaliai atsisest ant unitazo biggrin.gif ), tiesa ten skalbykle kai truputi nisoje gaunasi, o praustuvas su spintele, tai palei visa siena kur ir yra pabraizytas iki vonios krasto, bet deja tokiu nera arba reik gamintis, nes matmuo 145 cm, bet galvojam ir apie kita varianta, nes bus baisiai brangu gaminti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkis: 29 kovo 2014 - 13:26
QUOTE(Pūkis @ 2014 03 29, 13:25)
Cia beveik mano vonia paprojektuota  thumbup.gif , tik pas mane kampas ne apvalintas ir zinoma tada pati vonia pailga  smile.gif  bei unitazas su skalbykle sukeistas vietom turetu buti bei salia vienas kito (na aisku yra tos vietos, kad normaliai atsisest ant unitazo  biggrin.gif ), tiesa ten skalbykle kai truputi nisoje gaunasi, o praustuvas su spintele, tai palei visa siena kur ir yra pabraizytas iki vonios krasto, bet deja tokiu nera arba reik gamintis, nes matmuo 145 cm, bet galvojam ir apie kita varianta, nes bus baisiai brangu gaminti

Gal turite savo brėžinuką? Mažu dar idėjų kils, wc galiu nešti į kt. vietą laisvai 4u.gif

JUODAI 4u.gif , jei dar neištrynėt maketo, gal galėtumėt vietoj skalbyklės tokią pakabinamą ilgą spintelę įterpti?
user posted image
Galvoju skalbyklę nešti į virtuvę, už durelių, o toj spintelėj laikyt visokias valymo ir kt. priemones, plaukų feną, ličną rankšluostį ir pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 29 kovo 2014 - 16:14
Nu kaip supykau ant Senuku mad.gif Pas juos iki kovo 31 akcija uzsakomom plytelem. Bet tai kas is to, kainos zymiai didesnes, nei kitur doh.gif Tai sh is tos nuolaidos.

Ir dar suzinojau, kad mano norimos grindu plyteliu kaina irgi kosmosas, nors ta pati firma, kaip sienu.. uz 6 dekorines is viso stukike gaunas doh.gif O ten visas cimusas butu buvusios dekorines (bet cia jau svaigau i virtuve ir hola).. zodziu.. pasiguodziau lotuliukas.gif

Juodai, prisiderinau is Appiani irgi mozaika - spalva idealiai atitinka mano kitas sienu. Bet vienspalve mozaika, kazi, ar verta tu pinigiuku g.gif 266 lt uz kvadrata.

Vel susimasciau, ar verta moketi, ypac uz baltas plyteles tokias sumas. Kai vonia ir wc atskirai - ziauriai brangiai iseina uz plyteles. Gal vis tik dazyti dali sienu g.gif Ot bedos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 kovo 2014 - 16:55
Zaria Ruta, o jus norit visas Siena's klijuot plytelem g.gif Kam to reikia g.gif Juk tai ne tik pinigu, bet ir kasdienio vargo klausimas doh.gif Nors siaip dazymas ir ne ka pigiau atsistoja ax.gif Bet ams niekada nesirinkciau plyteliu sienoms schmoll.gif Turejau jau ta malonuma biggrin.gif
Atsakyti
Musu vonios kambaryje plyteles yra iki pat lubu. Man patinka, praktiska. Aisku dabar ateina mada klijuoti plyteles tik aplink vonia ar dusa. As naujoje vonioje, klijuosiu plyteles iki pat lubu. Pabusiu senamadiska.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 29, 18:58)
Zaria Ruta, o jus norit visas Siena's klijuot plytelem g.gif  Kam to reikia g.gif  Juk tai ne tik pinigu, bet ir kasdienio vargo klausimas doh.gif  Nors siaip dazymas ir ne ka pigiau atsistoja ax.gif  Bet ams niekada nesirinkciau plyteliu sienoms schmoll.gif  Turejau jau ta malonuma biggrin.gif

o jūs dažot sienas vonioj? kokiais dažais? kurią zoną dėsit plytelėm?
aš kažkaip irgi galvojau visą vonią plytelėm, prie lubų tik kokią juostą palikt be plytelių...
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 29, 19:58)
Zaria Ruta, o jus norit visas Siena's klijuot plytelem g.gif  Kam to reikia g.gif  Juk tai ne tik pinigu, bet ir kasdienio vargo klausimas doh.gif  Nors siaip dazymas ir ne ka pigiau atsistoja ax.gif  Bet ams niekada nesirinkciau plyteliu sienoms schmoll.gif  Turejau jau ta malonuma biggrin.gif

Pas mus taip dabar yra ir vargo jokio nera blush2.gif Bet man pinigo pagailo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 29, 18:14)
o jūs dažot sienas vonioj? kokiais dažais? kurią zoną dėsit plytelėm?
aš kažkaip irgi galvojau visą vonią plytelėm, prie lubų tik kokią juostą palikt be plytelių...

Visa vonia isdazyta, tik duso zona plytelem ir grindys ax.gif Daze su Tikurilla ypac dregnom patalpom 4u.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 29, 18:25)
Pas mus taip dabar yra ir vargo jokio nera blush2.gif Bet man pinigo pagailo blush2.gif

O tai nereikedavo valyt plyteliu blink.gif
Atsakyti