Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2014 03 28, 11:29)
matyt matyt  drinks_cheers.gif ... reik atjungt man internetą naktim  doh.gif

tai vyro prašyk, kad atjungtų. ne tik internetą biggrin.gif
Atsakyti
kad jis jau greičiau pats atsijungia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 kovo 2014 - 11:39
QUOTE(Juodai @ 2014 03 28, 11:38)
kad jis jau greičiau pats atsijungia  lotuliukas.gif

tai vat ir aišku, ko tu naktim čia sėdi biggrin.gif
Atsakyti
Nu, jau nesėdžiu blush2.gif ...
O kad būtų į temą, va:
user posted image
čia kaip tik langas už vonios, panašiai kaip pas Agnekk smile.gif .

Mažų vonių idėjos
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 28, 12:45)
Nu, jau nesėdžiu  blush2.gif ...
O kad būtų į temą, va:
user posted image
čia kaip tik langas už vonios, panašiai kaip pas Agnekk  smile.gif .

Mažų vonių idėjos
4u.gif

Matau minint savo varda mirksiukas.gif labai grazus vonios kambariai ypac pirmasis wub.gif bet mano atveju reikia "kasdieninio" kambario, kad skalbykle , dziovykle tilptu, skalbiniu deze......
O langas tai jauciu bus istisai slapias , nes po dusu maudantis neisvengiamai apsitasko, ko pasekoje pelesis verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(gijok @ 2014 03 27, 20:33)
ir ar nera kaip nors impregnuota, kas butu kenksminga naudoti namuose? na denis tai lauke, gali buti supurkstas ivairomis medziagomis. mes vis dar mastom. vyras labai nori, ir man labai grazu, bet truputi kazkaip stabdau.. galvoju gal per daug nesamone... smile.gif

viskas ok su ta mediena, puikiai subalansuota vonioms, sitam forume gal nelabai kas tokias isirenginejo, nes tikrai brangu, cia jums geriau patartu kokiam prabangiam salone.
Atsakyti
QUOTE(gijok @ 2014 03 27, 20:33)
pas mus pakabinama spintele su dviem stalciais is ikejos ir mes labai patenkinti smile.gif ekonominis variantas, bet is tikruju kokybei priekaistu jokiu kol kas neturim. ir tikrai patogu. daug patogiau, nei su durelemis (turejome pries tai).
o is kur pirkote ir kiek mazdaug kainavo? kokia ten mediena? ir ar nera kaip nors impregnuota, kas butu kenksminga naudoti namuose? na denis tai lauke, gali buti supurkstas ivairomis medziagomis. mes vis dar mastom. vyras labai nori, ir man labai grazu, bet truputi kazkaip stabdau.. galvoju gal per daug nesamone... smile.gif dar pas mus vonia atvira miegamajame ... nu zodziu prisidarysim cia baiku biggrin.gif kad veliau netektu gailetis...

Laba,
Pirkom Quick Step firmos,grindu turgus berods vadinasi medźio centre,o kaina virš 100lt kv lyg.kokia ten mediena ir kuo purkšta nesigilinom.ši danga ir skirta vonioms tai nemanau,kad ten kažkas baisaus pripurkšta nei įprastame laminate.impregnuota tik papildomai,kad butu atspari drégmei.
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2014 03 28, 15:03)
Matau minint savo varda  mirksiukas.gif  labai grazus vonios kambariai ypac pirmasis  wub.gif  bet mano atveju reikia "kasdieninio" kambario, kad skalbykle , dziovykle tilptu, skalbiniu deze......
O langas tai jauciu bus  istisai slapias , nes po dusu maudantis  neisvengiamai apsitasko, ko pasekoje pelesis    verysad.gif

Tai aš įmečiau pavyzdį tik dėl lango, visa kita aišku, kad pagal poreikius. O vat langas ir stačiakampė vonia krito į akį iškart, nes prisimenu Jus mirksiukas.gif / Pas Jus langas kiek į šoną yra, tad jei dušas bus priešingoj pusėj, tai mažiau nusitaškyt turėtų unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 28, 14:09)
viskas ok su ta mediena, puikiai subalansuota vonioms, sitam forume gal nelabai kas tokias isirenginejo, nes tikrai brangu, cia jums geriau patartu kokiam prabangiam salone.

kiek apsilankeme kazkaip niekur nepasiule jokio denio smile.gif na reikes dar paieskoti. idomu, kiek tas brangu. juk kiek tos vonios..
Papildyta:
QUOTE(EB @ 2014 03 28, 14:14)
Laba,
Pirkom Quick Step  firmos,grindu turgus berods vadinasi medźio centre,o kaina virš 100lt kv lyg.kokia ten mediena ir kuo purkšta nesigilinom.ši danga ir skirta vonioms tai nemanau,kad ten kažkas baisaus pripurkšta nei įprastame laminate.impregnuota tik papildomai,kad butu atspari drégmei.

Aciu,EB smile.gif butinai pasidomesiu kas tai per grindys smile.gif labai idomu, kaip eksploatacijos metu smile.gif
o grindys sildomos pas jus? pas mus bus sildomos. vyras sako, kad reikes mini tarpelius tarp lentu palikti, kai dregme vaiksciotu..
Atsakyti
QUOTE(EB @ 2014 03 28, 15:14)
Laba,
Pirkom Quick Step  firmos,grindu turgus berods vadinasi medźio centre,o kaina virš 100lt kv lyg.kokia ten mediena ir kuo purkšta nesigilinom.ši danga ir skirta vonioms tai nemanau,kad ten kažkas baisaus pripurkšta nei įprastame laminate.impregnuota tik papildomai,kad butu atspari drégmei.

Bet cia tikrai ne ta tikroji mediena, nes kaina per maza, o kazkokia tik kazkiek gal atsparesne. Kiek jus laiko turit tokias grindis?
Atsakyti
QUOTE(gijok @ 2014 03 28, 15:46)
kiek apsilankeme kazkaip niekur nepasiule jokio denio smile.gif na reikes dar paieskoti. idomu, kiek tas brangu. juk kiek tos vonios..
Papildyta:

Aciu,EB smile.gif butinai pasidomesiu kas tai per grindys smile.gif labai idomu, kaip eksploatacijos metu smile.gif
o grindys sildomos pas jus? pas mus bus sildomos. vyras sako, kad reikes mini tarpelius tarp lentu palikti, kai dregme vaiksciotu..

Taip šildomos.mums patiko,nes nemègstame plyteliu,pas mus ju niekur nebus.

Žalia Rūta- tai galbūt yra tu grindu visokiausiu wink.gif kaip ir minèjau dar nesinaudojame.
Atsakyti
Juodai, gal papaišėt mano voniai ką ax.gif 4u.gif
Atsakyti