Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Juodai @ 2014 03 27, 14:13)
Po plautuve dedasi tik vienas stalčius aukštu fasadu  mirksiukas.gif , nes stalčių blokas iš kelių ten netilptų, kaip teisingai Jūs ir pastebėjot  bigsmile.gif .
Man jis - labai patogu ir praktiška  thumbup.gif . Daug geriau už spintutę  rolleyes.gif  .

O mes pirkom su trim stalciais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 27, 16:06)
O mes pirkom su trim stalciais ax.gif

Mes ir turejom su stalciais, tik dviem, tai vyras ispjove, kad sifonas tilptu, tai gavos vienas nepilnas stalcius, kitas pilnas thumbup.gif spintele buvo pirkta sendaikciuose, prisitaikem, dabar irgi ten dairaus: )
Tiesa reik paminet, kad mano atveju kalba eina apie pastatomus praustuvus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 27 kovo 2014 - 16:46
QUOTE(Teka @ 2014 03 27, 15:45)
Mes ir turejom su stalciais, tik dviem, tai vyras ispjove, kad sifonas tilptu, tai gavos vienas nepilnas stalcius, kitas pilnas thumbup.gif spintele buvo pirkta sendaikciuose, prisitaikem, dabar irgi ten dairaus: )
Tiesa reik paminet, kad mano atveju kalba eina apie pastatomus praustuvus

Kas tas sifonas blush2.gif Pas mus ir pastatoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 27, 16:50)
Kas tas sifonas blush2.gif  Pas mus ir pastatoma ax.gif

Nu kur vanduo is kriaukles isbega: )
Atsakyti
Acii blush2.gif Jau prigooglinau biggrin.gif Apie alkune snekat biggrin.gif Musu spinteles pirmas stalcius va kaip paruostas tam reikalui:
user posted image

Atsakyti
Bože doh.gif doh.gif doh.gif ... panašu, kad būsiu sumaišius temas doh.gif lotuliukas.gif
Taip, pas mane po praustuve irgi 3 stalčiai, viršutinis toks "išpjautas", kaip Flirt įkėlė drinks_cheers.gif .
Stalčiai visur yr patogiau už spinteles mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 kovo 2014 - 17:33
QUOTE(neringucio @ 2014 03 27, 15:08)
Sveiki,

Noriu patarimo. Kokia spinteles po kriauklem naudojat? Su stalciais, tai kiek? Su durelem? Ar geriau mix'as?
Siuo metu pas mus po kriaukle iki zemes stovi spintele su durelem, bet apacia  ispuvo nuo dregmes. Atejo laikas keistis. Man labai imponuoja stalciai, bet ar patogu ir praktiska, nes dar sifonas po kriaukle yra?

pas mus pakabinama spintele su dviem stalciais is ikejos ir mes labai patenkinti smile.gif ekonominis variantas, bet is tikruju kokybei priekaistu jokiu kol kas neturim. ir tikrai patogu. daug patogiau, nei su durelemis (turejome pries tai).

QUOTE(EB @ 2014 03 26, 21:34)
Pas mus bus vadinamas "laivo denis",bet dar tik deda nieko daugiau pasakyt negaliu smile.gif kažkuri pamenu ir iš anksčiau jas turi įdomu būtu išgirst nuomonę apie jas.

o is kur pirkote ir kiek mazdaug kainavo? kokia ten mediena? ir ar nera kaip nors impregnuota, kas butu kenksminga naudoti namuose? na denis tai lauke, gali buti supurkstas ivairomis medziagomis. mes vis dar mastom. vyras labai nori, ir man labai grazu, bet truputi kazkaip stabdau.. galvoju gal per daug nesamone... smile.gif dar pas mus vonia atvira miegamajame ... nu zodziu prisidarysim cia baiku biggrin.gif kad veliau netektu gailetis...
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 03 26, 10:00)
O kur perkat vonios aksesuarus?  g.gif Nieko originalaus ir gražaus negaliu rast arba kainos kosmosas  doh.gif

http://www.tausana.l...rai-146#/page-3

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 27, 17:30)
Bože doh.gif  doh.gif  doh.gif ... panašu, kad būsiu sumaišius temas doh.gif  lotuliukas.gif
Taip, pas mane po praustuve irgi 3 stalčiai, viršutinis toks "išpjautas", kaip Flirt įkėlė  drinks_cheers.gif .
Stalčiai visur yr patogiau už spinteles  mirksiukas.gif .

hihihi.gif naktinio komentavimo rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 28, 11:16)
hihihi.gif naktinio komentavimo rezultatas biggrin.gif

Nu kad lyg ne naktį komentavau unsure.gif ... bet tai dar blogiau - visai nupušau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 28, 10:52)
Nu kad lyg ne naktį komentavau unsure.gif ... bet tai dar blogiau - visai nupušau  doh.gif

aš turiu omeny, kad tavo komentarų labai daug naktim, ne apie tą konkrečiai kalbėjau smile.gif tau miego trūkumas gal jau, tiek naktim komentuot sm'e biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 28, 12:03)
aš turiu omeny, kad tavo komentarų labai daug naktim, ne apie tą konkrečiai kalbėjau smile.gif tau miego trūkumas gal jau, tiek naktim komentuot sm'e biggrin.gif

matyt matyt drinks_cheers.gif ... reik atjungt man internetą naktim doh.gif
Atsakyti