Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Amelita @ 2014 03 25, 23:32)
Labas,  wc kartu su vonia, tad paklausiu ir Jusu kuri wc rinktumetes?
Nr. 1 Laufen from

Nr. 2 laufen pro new

Nr.3 laufen pro... sis gal nelabai, nes sunkiau valyti, vingiu daug...

Man irgi antras gal, bet reikia žiūrėti į vonios, praustuvo formas.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 26, 00:32)

man irgi Nr.2 labiau
Atsakyti
QUOTE(gijok @ 2014 03 26, 00:22)
gal esate girdėję/matę/turite medines grindis vonioje? Pvz maumedžio?

yra ta speciali mediena, kur laivams naudoja - karve kainuojanti.

___

Tik 2 variantas.
Atsakyti
Aciu uz nuomone. 4u.gif Man labiausiai irgi patiko Nr. 2. smile.gif Dabar reiks apziuret gyvai.

Kur daugiausia pasirinkimo yra sienu kampuku: jie buna metaliniai, buna plastmasiniai?
Atsakyti
O kur perkat vonios aksesuarus? g.gif Nieko originalaus ir gražaus negaliu rast arba kainos kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2014 03 26, 10:00)
O kur perkat vonios aksesuarus?  g.gif Nieko originalaus ir gražaus negaliu rast arba kainos kosmosas  doh.gif

Mes turim geesa. Kaina didelė, bet nesiskundžiam.
Atsakyti
QUOTE(gijok @ 2014 03 26, 00:22)
gražios užuolaidos smile.gif

gal esate girdėję/matę/turite medines grindis vonioje? Pvz maumedžio?

Pas mus bus vadinamas "laivo denis",bet dar tik deda nieko daugiau pasakyt negaliu smile.gif kažkuri pamenu ir iš anksčiau jas turi įdomu būtu išgirst nuomonę apie jas.
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2014 03 25, 23:13)
Radau duso uzuolaidu su polekiu  lotuliukas.gif
Cia

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 25, 22:04)
Man grazu veidrodis imontuotas tarp plyteliu. Pas mus dabar taip yra.

gal ir gražiau,bet mano atveju jau per vėlu:(galvoju apieišorinius laikiklius, nes jų grėžti daugeliu atveju nereikia,o jeigu už veidrodžio, tai norint pakabinti reiks skyles daryti:)
aišku valymo niuansas atsiranda - bet galvoju kas svarbiau valymas ar skylės? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2014 03 26, 00:36)
man labiausiai antras patinka.

man irgi antras atrodo patraukliausias, tik vizualiai kažkokio sunkumo pojūtį suteikia. aišku, jeigu erdvės daug - turėtų gerai atrodyti.

dėl užuolaidų su polėkiu - manau jos gerai atrodo,kai yra išskleistos, bet jeigu daugiau bus suskleistos nei išskleistos tai to grožio ir nesimatys, o kaina - kandžiojasi:)
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2014 03 26, 10:00)
O kur perkat vonios aksesuarus?  g.gif Nieko originalaus ir gražaus negaliu rast arba kainos kosmosas  doh.gif

man irgi aktualu, nes reikia visokių rankšluostuko laikilio,tualetinio popieriaus ir pan. norisi ir geresnės kokybės, tačiau tikrai ne už 1 aksesuarą mokėti 100Lt,norisi kažkaip pigiau.kartu smagu būtų rasti kažkokius komplektus - kad tarpusavyje turėtų tą patį atspalvį,elementus.
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 03 27, 11:01)
dėl užuolaidų su polėkiu - manau jos gerai atrodo,kai yra išskleistos, bet jeigu daugiau bus suskleistos nei išskleistos tai to grožio ir nesimatys, o kaina  - kandžiojasi:)

Kazkaip manau vis tiek apsistosiu ties sienele, nes nu nepatinka man uzuolaidos schmoll.gif , o tas spalvotas, tai nebent kokiam studentu bute isivaizuociau (bet kaina tai turbut jiems perrr diiidele tongue.gif ) ar kokiam lofte bei pas meniskus zmones thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noriu patarimo. Kokia spinteles po kriauklem naudojat? Su stalciais, tai kiek? Su durelem? Ar geriau mix'as?
Siuo metu pas mus po kriaukle iki zemes stovi spintele su durelem, bet apacia ispuvo nuo dregmes. Atejo laikas keistis. Man labai imponuoja stalciai, bet ar patogu ir praktiska, nes dar sifonas po kriaukle yra?
Atsakyti
QUOTE(neringucio @ 2014 03 27, 16:08)
Sveiki,

Noriu patarimo.

Po plautuve dedasi tik vienas stalčius aukštu fasadu mirksiukas.gif , nes stalčių blokas iš kelių ten netilptų, kaip teisingai Jūs ir pastebėjot bigsmile.gif .
Man jis - labai patogu ir praktiška thumbup.gif . Daug geriau už spintutę rolleyes.gif .
Atsakyti