Sveiki,
Gal kas turite tokią ar panašios formos vonią?
http://www.vup.lt/Sa...-1229-1446.html
Gavojame pirkti, neramina vienas dalykas - ar patogu joje maudytis, kai kraštai tokie statūs? Ir tokia gili... Su knyga turbūt nepagulėsi? Prašau pasidalinti patirtimi
man užuolaidos bene didžiausias minusas yra tas, kad nusiprausus būtina ją palikti išskleistą, kad nudžiūtų, kitaip pelėsis garantuotas. Buvusiam bute buvo poliesterinė užuolaida, ne celofanas, tai ir skalbt periodiškai reikėjo, ir paskui džiovint visada, tai vaizdas šiaip sau. Kaip ir bet ką kitą, šitą daiktą irgi reikia prižiūrėti, tad net nzn kas praktiškiau. Man asmeniškai nei sienelė, nei užuolaida grožio nepriduoda, bet kad kažkurį variantą reikės rinktis naujoj vonioj, tai faktas. Tik dar ateity tas apsisprendimas.
QUOTE(Tanite @ 2014 03 25, 14:31)
man užuolaidos bene didžiausias minusas yra tas, kad nusiprausus būtina ją palikti išskleistą, kad nudžiūtų, kitaip pelėsis garantuotas. Buvusiam bute buvo poliesterinė užuolaida, ne celofanas, tai ir skalbt periodiškai reikėjo, ir paskui džiovint visada, tai vaizdas šiaip sau. Kaip ir bet ką kitą, šitą daiktą irgi reikia prižiūrėti, tad net nzn kas praktiškiau. Man asmeniškai nei sienelė, nei užuolaida grožio nepriduoda, bet kad kažkurį variantą reikės rinktis naujoj vonioj, tai faktas. Tik dar ateity tas apsisprendimas.
Tiek su celofanine, tiek su medziagine gyvenom ir tikrai niekada nepalikdavom isskleistos Jokiu pelesiu ar panasumu i juos Celofanine tik ismesdavau kazkur kas 4-6 savaites ir kabindavau nauja, nes nuplaut gerai sudetinga O su medziagine jokio vargo Kas savaite, jei nepatingedavau nukabindavau, tada skalbenkoj 15-20min, o paskui 10min dziovyklej ir vel kaip nauja
QUOTE(gijok @ 2014 03 25, 15:21)
tik tiek, kad Lenkijoj jas gamina, ne Švedijoj. Vienoj parduotuvėj pardavėjas labai ją siūlė, bet prasitarė, kad lenkų gamybos.
QUOTE(Wiktoo @ 2014 03 24, 22:36)
gal kas galėtų pakomentuoti dėl veidrodžių laikiklių?
Planuoju ir as veidrodi tiek vonioje (tiesa dar yra mintis kabinti veidrodine spintele, bet kiek ziurejau, kad vizualiai vonia sumazeja nuo tokiu, bent jau man lyginant su veidrodziu, bet praktiskiau ), tiek prieskambaryje, tai man asmeniskai graziau, kai nesimato tu pakabinimo laikikliu, o turbut i praktiskiau del dulkiu bei veidrodzio valymo, nes valant nereikia apeidineti ir trinti aplink juos su sluoste. O del gerumo ar kokybes nezinau
Dabar tai didysis galvos skausmas vonios sienele ar uzuolaida . Man graziau gal sienele ir galvoju apie sia , nes jos pliusas, kad susilanksto nenaudojama prie sienos, bet dabar nebezinau , o gal uzuolaida det , nera jos man labai grazu, bet tarnauti sienelei ir nesinori, nes valysiu ja tai as , o uzuolaida atsibodo ar kas nutiko kaip nusitepimas ar dar kas ismetei ir pakeitei i kita , o ir prieziura gali skalbti , vienu zodziu pasimeciau ir nebezinau ...
Man grazu veidrodis imontuotas tarp plyteliu. Pas mus dabar taip yra.
QUOTE(Mistica @ 2014 03 25, 17:43)
tik tiek, kad Lenkijoj jas gamina, ne Švedijoj. Vienoj parduotuvėj pardavėjas labai ją siūlė, bet prasitarė, kad lenkų gamybos.
jooo, deja, Lenkijoje. Bet ir kaina atitinkama. Gaila niekaip nerandu, kas tokią vonią turi Gal viskas su ja gerai..
O dar įdomu apskritai ši forma, nebūtinai konkretus šitas gamintojas. Įprasta, kai vonios su nuožulniomia sienele gale, o čia tokia stati... Daugumoje laisvai statomų vonių taip. Tai va įdomu, ar tai yra patogu "relaxui" kas susidūrėt?
QUOTE(Flirt @ 2014 03 25, 17:17)
Tiek su celofanine, tiek su medziagine gyvenom ir tikrai niekada nepalikdavom isskleistos Jokiu pelesiu ar panasumu i juos Celofanine tik ismesdavau kazkur kas 4-6 savaites ir kabindavau nauja, nes nuplaut gerai sudetinga O su medziagine jokio vargo Kas savaite, jei nepatingedavau nukabindavau, tada skalbenkoj 15-20min, o paskui 10min dziovyklej ir vel kaip nauja
na pas mus pelėsis vonioje apskritai draugas buvo, tad taip ir su ta užuolaida, teko labai jau prižiūrėti. esant gerai ventiliacijai galbūt ir nereikėtų tiek stengtis ir nuolat džiovinti. na bet faktas, kad jis praktiškai nuolat šlapia palieka, ryte vakare naudojama.