Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(AstaRaud @ 2014 03 24, 13:54)
Gal kas turi Kaldewei plienines vonias, kokie atsiliepimai?

turim. Naudojames 5 metus. Nieko blogo negaliu pasakyti, nesusibraize, nepakito spalva, lengvai valosi. Tik sako plieninei reikia kazka po apacia deti , nes jos labiau barska nei akrilines, bet uzsidejus viskas gerai (bijau nusisneketi bet lyg kazkokias gumas papildomai reikia pirkti )
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 03 24, 13:47)
turim. Naudojames 5 metus. Nieko blogo negaliu pasakyti, nesusibraize, nepakito spalva, lengvai valosi. Tik sako plieninei reikia kazka po apacia deti , nes jos labiau barska nei akrilines, bet uzsidejus viskas gerai (bijau nusisneketi bet lyg kazkokias gumas papildomai reikia pirkti )

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 03 24, 12:54)
Gal kas turi Kaldewei plienines vonias, kokie atsiliepimai?

ir aš nieko blogo negaliu pasakyt, naudojamės turbūt apie 6-7metus. Valosi labai lengvai. dėl pabraižymų, tai turim šunį ir didelį, nagai aštrūs labai... radau ant dugno vos vos pabraižyta. doh.gif Buvo šiaip ir dušas nukritęs ir šiaip buteliukų, neišsidaužė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 03 24, 14:18)
ir aš nieko blogo negaliu pasakyt, naudojamės turbūt apie 6-7metus. Valosi labai lengvai. dėl pabraižymų, tai turim šunį ir didelį, nagai aštrūs labai... radau ant dugno vos vos pabraižyta.  doh.gif Buvo šiaip ir dušas nukritęs ir šiaip buteliukų, neišsidaužė.  mirksiukas.gif

mane dar domina pats montavimas, kalba, kad jos barška, kai vanduo leidžiamas (nebent reikia dugną apipurkšt makroflex, bet gal jau čia senos žinios) ir greitai vanduo atšąla maudantis, ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 03 24, 16:06)
mane dar domina pats montavimas, kalba, kad jos barška, kai vanduo leidžiamas (nebent reikia dugną apipurkšt makroflex, bet gal jau čia senos žinios) ir greitai vanduo atšąla maudantis, ar tiesa?

del barskejimo tai sakau, ten kazkas po apacia dedasi, galima apipurkst. O del atsalimo vandens tai nzn, nepastebejau, o gal palygint neturiu su kuo, bet problemos nebuvo
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 03 24, 15:19)
del barskejimo tai sakau, ten kazkas po apacia dedasi, galima apipurkst. O del atsalimo vandens tai nzn, nepastebejau, o gal palygint neturiu su kuo, bet problemos  nebuvo

supratau
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 03 24, 15:06)

kažkiek barška, na girdisi, kai vanduo bėga, bet kažkaip nėr taip kaip pvz kriauklės. Dugnas pas mus neapipurkštas ir kažkaip nepastebėjau, kad labai greitai vanduo atšaltų. unsure.gif O plius, jei ilgai guliu, vistiek dar karšto dasileidžiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 03 24, 16:00)
kažkiek barška, na girdisi, kai vanduo bėga, bet kažkaip nėr taip kaip pvz kriauklės.  Dugnas pas mus neapipurkštas ir kažkaip nepastebėjau, kad labai greitai vanduo atšaltų. unsure.gif O plius, jei ilgai guliu, vistiek dar karšto dasileidžiu.  biggrin.gif

ačiū... pagal savo vonią išsirinkau tokią, tik reiktų gyvai "išbandyt" ir apžiūrėt, tik va kaina nėra jau tokia iš pigesniųjų, t.y. brangiau už akrilinę

http://www.e-ciupk.l...00-mini-836-834

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 03 24, 16:06)

REiketu apacia ir sonus apipurksti makrofleksu, nebarskes ir siluma daugiau islaikys.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 03 24, 20:30)
REiketu apacia ir sonus apipurksti makrofleksu, nebarskes ir siluma daugiau islaikys.

supratau...galvoju gal kas pasikeitė tų plieninių vonių gamyboje ir jau to makrofekso nebereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 24 kovo 2014 - 20:50
QUOTE(Wiktoo @ 2014 03 23, 18:10)
planuoju veidrodį kolidoriuje ir vonioje tvirtinti ne klijuoti. kaip yra su tokio tipo laikikliais http://furnitanas.lt...dziu-laikikliai ?
ar geriau daryti paslėpiamus už nugaros ir ant jų kabinti (ale kaip paveikslus?)

ačiū

gal kas galėtų pakomentuoti dėl veidrodžių laikiklių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 03 24, 21:47)
supratau...galvoju gal kas pasikeitė tų plieninių vonių gamyboje ir jau to makrofekso nebereikia  smile.gif

gal ir yra kokiu naujoviu g.gif

Mes nebepusrkem. Kazkaip is pradziu atkreipdavau demesi, kad garsiai teska vanduo, bet dabar nebesijaucia, pripratom biggrin.gif
Atsakyti