Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(@leja @ 2014 03 23, 22:25)

Man ir grazu drinks_cheers.gif O sienele grazu tik ta sekunde, kol nuvalyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 23, 22:46)
Man tai gadina vaizda nerealiai.

Jamam sita lotuliukas.gif

O, si gerule: D
Atsakyti
Man užuolaidos irgi visai gražu ax.gif . Pritariu Flirt, sienelė, kol nauja, blizga - gal ir galima pavadint gražu, bet paskui to nebelieka. Užuolaidos gerumas tas, kad ją greičiau ir pigiau pasikeist, nei sienelę mirksiukas.gif. O ir jaukumo daugiau su ja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 kovo 2014 - 09:47
QUOTE(Juodai @ 2014 03 24, 09:44)
Man užuolaidos irgi visai gražu ax.gif . Pritariu Flirt, sienelė, kol nauja, blizga - gal ir galima pavadint gražu, bet paskui to nebelieka. Užuolaiodos geumas tas, kad ją greičiau ir pigiau pasikeist, nei sienelę mirksiukas.gif

na tas tai jo, bet galima rinktis stiklą ne skaidrų. aš nesu turėjus sienelės, bet tikrai žinau, kad užuolaidų nenoriu, nu negražu man jos nors tu ką.
o mano vonioj išvis nežinau,kas turėtų tikt ir gerai atrodyt, kai vonia nėra nuo krašto iki krašto. vienas galas ne iki pat sienos, atviras. va čia tai išvis galvos skausmas. pilnai uždara vonia - griozdas lyg atrodytų, užuolaidas reiktų kabint su užsukimu, irgi neočen... ta pusinė sienelė neapsaugo pilnai...
Atsakyti
Dar dėl ko man imponuoja užuolaidos - dad jos yra paslankios. Stiklo jau nepastumsi, kaip, Teka, sakai - pilnai uždara vonia jau griozdas atrodo. O užuolaidą - reikia užsitrauki, nereikia atitrauki ar prisegi.
Papildyta:
Va čia jokia bobute ir piguva net nekvepia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 24, 10:03)
Dar dėl ko man imponuoja užuolaidos - dad jos yra paslankios. Stiklo jau nepastumsi, kaip, Teka, sakai - pilnai uždara vonia jau griozdas atrodo. O užuolaidą - reikia užsitrauki, nereikia atitrauki ar prisegi.
Papildyta:
Va čia jokia bobute ir piguva net nekvepia...  ax.gif

ax.gif man užuolaidos labai gražu, namie vonioj bus ,karnyzo laukiam.

Ovaliai voniai ar suapvalintais kraštais,kitokio sprendimo,net neįsivaizduoju(gražaus). g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 24 kovo 2014 - 10:25
QUOTE(Juodai @ 2014 03 24, 10:03)
Papildyta:
Va čia jokia bobute ir piguva net nekvepia...  ax.gif

Labai grazus sprendimas. smile.gif Tik idomu, koks cia audinys? Nemanau, kad cia yra ta celofanine, kieta uzuolaida? O jei yra paprasta medziagele, idomu kaip praktiskumas?
Ir jei ta medziagele yra tiesiog paprasta medziagele, tai ji kabes kaip foto, bus ant vonios isorines sieneles, o maudantis ja varves ir begs vanduo..Aisku toli neprisitaskys, bet po vonia tai manau bus balos...O sioje nuorodoje, tai yra net griovelis padarytas salia vonios, gal ten yra kaip duse tie latakeliai, kur nubega vanduo i kanalizacija... g.gif

As jei galeciau noreciau nedeti nei sieneles, nei uzuolaidos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 24 kovo 2014 - 11:03
QUOTE(Amelita @ 2014 03 24, 11:42)
Labai grazus sprendimas. smile.gif Tik idomu, koks cia audinys? Nemanau, kad cia yra ta celofanine, kieta uzuolaida? O jei yra paprasta medziagele, idomu kaip praktiskumas?

Nemanau, kad tai paprasta medžiagėlė. Tikiu, kad šiais laikais tikrai yra minkštų, vandeniui nepralaidžių medžiagų dušo užuolaidoms smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 24, 11:27)
Nemanau, kad tai paprasta medžiagėlė. Tikiu, kad šiais laikais tikrai yra minkštų, vandeniui nepralaidžių medžiagų dušo užuolaidoms  smile.gif .

O kur tokias parduoda?Medziagu parduotuvese? Idomu ar brangios?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 24, 12:27)
Nemanau, kad tai paprasta medžiagėlė. Tikiu, kad šiais laikais tikrai yra minkštų, vandeniui nepralaidžių medžiagų dušo užuolaidoms  smile.gif .

Tikrai yra, pvz: http://www.jcpenney....u...&cmJCP_C=D2. Poliesteris, skalbiamos.

Dar intrneto plotuose mačiau variantą dvigubos užuolaidos - vonios pusej plėvelė, išorėj - medžiaga. Tipo pamušalas: http://www.jcpenney....Id=dept20000012

O vienam viešbuty patiko idėja - užuolaidos-pamušalo apačioj magnetukai - tuomet gerai prilimpa prie vonios, jei ta metalinė.

Tokios sienelės (pvz http://www.baltijosb...n...&Itemid=54) be valymo man didžiausias minusas, kad turi būti tuščia sienos erdvė lygi sienelės pločiui, kad ją pilnai atidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 24 kovo 2014 - 12:00
Gal kas turi Kaldewei plienines vonias, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2014 03 24, 11:54)
Tikrai yra, pvz: http://www.jcpenney....u...&cmJCP_C=D2. Poliesteris, skalbiamos.

Tokios uzuolaidos su skylem tiems karnizams- pagaliams. Man jie nepatinka. O ta nuoroda kur ikele Juodai, tai faina..Tik kur tokiu uzuolaidu gaut? Kokia ju kaina?
Atsakyti