Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Juodai, o APE neturi mozaikiniu plyteliu, taip?
Reikes tada ieskoti is kitu, nes visai netiketai sumasciau ivesti ir mozaikos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 23, 16:55)
Bet negrazu, nu toks griozdas, visa vonios vaizda gadins. O subtilios sieneles kainuoja kaip antra vonia.

As apie toki mastau user posted image

aš irgi drinks_cheers.gif pirma pabandysiu kiek ir kur apsitaško besimaudant, kad pasirinkti tinkamo pločio sienelę (kuo mažesnio įmanomo) o jei ką laikinai užuolaidėlę užsidėsiu,
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 23, 18:19)
aš irgi drinks_cheers.gif pirma pabandysiu kiek ir kur apsitaško besimaudant, kad pasirinkti tinkamo pločio sienelę (kuo mažesnio įmanomo) o jei ką laikinai užuolaidėlę užsidėsiu,

As tik del tu dureliu viena pastebejima turiu - ju apacia nutrina vonios krasta, bet jau pardej taip maciau, tai man laaaaabai tas nepatiko.. Nuo tu gumu lieka rieves..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 23, 16:55)
Bet negrazu, nu toks griozdas, visa vonios vaizda gadins. O subtilios sieneles kainuoja kaip antra vonia.

As apie toki mastau user posted image

Tokia grazu, o kaina apie 800 Lt.

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 23, 18:43)

Aha, nepigios jos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 23, 18:10)
Juodai, o APE neturi mozaikiniu plyteliu, taip?
Reikes tada ieskoti is kitu, nes visai netiketai sumasciau ivesti ir mozaikos rolleyes.gif

Mes mozaikas ėmėm iš čia.
Atsakyti
Nu suprantu, kad jums negražu pilnai uždaros vonios, BET, o ką apsaugo tokia miniatiūrinė sienelė? Aš pvz kai stoviu po dušu, tai taškosi, ne toj vietoj, kur ši sienelė, o maždaug per vidurį vonios, tai tokia sienelė būtų visiškai nenaudinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 23, 17:26)
As tik del tu dureliu viena pastebejima turiu - ju apacia nutrina vonios krasta, bet jau pardej taip maciau, tai man laaaaabai tas nepatiko.. Nuo tu gumu lieka rieves..

tų, kur įkėlėt paskutinėj foto?

QUOTE(Amelita @ 2014 03 23, 17:43)

bet ar neišeitų pas kokius stiklininkus išsipjauti, gi nieko čia ypatingo nėra, o kaina ohoho doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 03 23, 17:58)
Nu suprantu, kad jums negražu pilnai uždaros vonios, BET, o ką apsaugo tokia miniatiūrinė sienelė? Aš pvz kai stoviu po dušu, tai taškosi, ne toj vietoj, kur ši sienelė, o maždaug per vidurį vonios, tai tokia sienelė būtų visiškai nenaudinga g.gif

na galimas daiktas. Aš būtent todėl, kad dar nežinau kur taškysis mano naujoj vonioj, neskubu ir sienelės pirkti. Jei jau matysiu, kad šė... gaunasi biggrin.gif tai kokią ypatingą užuolaidą kabinsiu. Nes rėmo tikrai mažiausiai noriu... Negražu ir netiktų mano vonioje. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 23, 18:04)
na galimas daiktas. Aš būtent todėl, kad dar nežinau kur taškysis mano naujoj vonioj, neskubu ir sienelės pirkti. Jei jau matysiu, kad šė... gaunasi biggrin.gif tai kokią ypatingą užuolaidą kabinsiu. Nes rėmo tikrai mažiausiai noriu... Negražu ir netiktų mano vonioje. doh.gif  unsure.gif

o jūs dabar kur prausiatės?
nu, žiūrėkit, stovi po dušu, nesvarbu ar veidu į dušą, ar nugara, jei vonia siauresnė (pas mus 70cm dabar), tai nuo alkūnių vanduo teka ant grindų, taškos irgi nuo kūno ant grindų, na pas mus siaubingai prisitaško, todėl dengiamės užuolaidom, o jų aš turbūt labiau, nei tų uždarų sienelių nekenčiu. taigi...
o kiek ši "gražioji" sienelė pločio? ar jų visokiausių yra?
Atsakyti
Jo, yra ir dvigubu tu sieneliu:

user posted image

Itariu, man irgi viengubos neuzteks. O uzuolaideles man lb negrazu blush2.gif

Juodai, jus jas siuntetes is uzsienio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 23 kovo 2014 - 18:25
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 23, 18:24)
Jo, yra ir dvigubu tu sieneliu:

Juodai,  jus jas siuntetes is uzsienio?

nu bet dviguba, tai jau kaip ir pilnai uždara, nes irgi su tais "baisiais" rėmais biggrin.gif
Atsakyti
Pvz lenku http://www.derekis.l...roduct/torrenta

O nesinori lenku verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 03 23, 19:26)
nu bet dviguba, tai jau kaip ir pilnai uždara, nes irgi su tais "baisiais" rėmais biggrin.gif

Jo, dar esu kazkokias kitas macius, bet kaina kosmosas.
O cia Baltijos brastos su galimais dydziais http://www.baltijosb...n...t&Itemid=54

Ne kazka verysad.gif
Atsakyti