[quote=Juodai,2014 03 21, 20:50]
Vienos spintelės - turite galvoje aukštą šalia plautuvės? Ar tik po plautuve spintelę? man irgi visi variantai visai nieko atrodo, gal su stačiakampe vonia kiek tvarkingiau, tačiau jei reikia priėjimo prie lango, tada Jūs teisi, kad reiktų kampinę vonią rinktis. Bet, kaip anksčiau rašiau, reiktų įsivertinti, kiek dažnai tą langą reikės atidarinėt, ir jeigu pakankamai retai, gal tikrai vertėtų rinktis stačiakampę - kaip besuksi, joje tikrai daugiau vietos išsitiesti
. Tačiau tuo pačiu sutalpinti viską (gyvatuką. klozetą, plautuvę ir skalbyklę su džiovykle - šita tai jau tikrai turės tokiu atveju būti ant skalbyklės) nelabai realu, man rodos... O dar jei aukštos spintelės prie plautuvės norit, tada net ir fiziškai netilptų turbūt
. Pabandysiu padėliot ant vienos sienos, tik parašykit tiksliai, kas ten turi būti
.
Labas vakaras, taip turejau omeny auksta salia plautuves
Variantas su staciakampe vonia man ir tvarkingiausiai atrodo
bet mes vonia dedame tik del mergaites, o patys maudomes dazniausiai po dusu, tai mano nuomone kampineje vonioje daugiau vietos stoveti ir jei dar deti stikline sienele, kad vanduo nesitaskytu, tai kampine tikrai geriau
Mano nuomone
O jei viska palei viena siena sudeti, tai gal nei vienos aukstos spinteles nedeti, o visa kita : skalbykle dziovykle , tualetas, vonia kraukle tilptu ? Pabandykit jei galit padelioti