Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Teka @ 2014 03 21, 21:30)
jei jau apie dušo sieneles, tai man įdomu, ar yra tokių, kad pilnai visą vonią "aprėmintų"? iš visų pusių, na su durim be abejo biggrin.gif

kai tarėmės su parduotuvės konsultantu, sakė yra ir tokių su rėmu, bet atmetėm iškart, nes rėmas dar vizualiai labiau sumažina vonios kambarį ir pati konstrukcija reikalauja daugiau pastangų sumontuoti. Tik nžn kaip praktiškai g.gif

Aš tai norėčiau kuo trumpesnės, bet gyvenime neturėjusi, iš kur žinoti ar neaptaškysiu visos vonios besimaudant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 21, 21:45)
kai tarėmės su parduotuvės konsultantu, sakė yra ir tokių su rėmu, bet atmetėm iškart, nes rėmas dar vizualiai labiau sumažina vonios kambarį ir pati konstrukcija reikalauja daugiau pastangų sumontuoti. Tik nžn kaip praktiškai g.gif

Aš tai norėčiau kuo trumpesnės, bet gyvenime neturėjusi, iš kur žinoti ar neaptaškysiu visos vonios besimaudant doh.gif

na reiks pasidomėt labiau, pas mus nemaža vonia, tai dzin, jei ir kiek pamažės vizualiai
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 21, 21:30)
jei jau apie dušo sieneles, tai man įdomu, ar yra tokių, kad pilnai visą vonią "aprėmintų"? iš visų pusių, na su durim be abejo biggrin.gif

Ravak yra ivairiu variantu.

As manau uztektu 80 cm plocio vonios sieneles, kad apsaugotum grindis nuo vandens besimaudant. Yra sieneles ir platesnes, bet jos jau su sudurimais, o juose kaupsis nesvarumai...Ir ar bus labai grazu, o dar ir didelis gargaras...As pradzioje darysiu vonia be sieneles, o paskui ziuresiu ar jos man jau taip mirtinai reikia...

Plieniniai gyvatukai yra zymiai brangesni uz baltus.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 22, 10:01)
As manau uztektu 80 cm plocio vonios sieneles, kad apsaugotum grindis nuo vandens besimaudant. Yra sieneles ir platesnes, bet jos jau su sudurimais, o juose kaupsis nesvarumai...Ir ar bus labai grazu, o dar ir didelis gargaras...As pradzioje darysiu vonia be sieneles, o paskui ziuresiu ar jos man jau taip mirtinai reikia...

tai va, man kuo kukliau norisi, bet kad nesitaškytų viskas ir visur doh.gif
aš taip pat sienelę paskiausiai montuosiu drinks_cheers.gif
aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 03 22, 10:01)

na man pvz šalta maudytis, kai vonia atvira biggrin.gif galvoju, kad noriu pilnai uždaros, kad šilta būtų, o ir apie masažinę galvojam, kad ir pasipirtint galima būtų smile.gif sakot, kad ten kaupias labai, ane? g.gif o tai kaip tos dušo kabinos su voniom kur kad būna, tai jose irgi kaupias, bet juk naudoja žmonės, ar yra čia, kas turit tokias?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 22, 11:01)
na man pvz šalta maudytis, kai vonia atvira biggrin.gif galvoju, kad noriu pilnai uždaros, kad šilta būtų, o ir apie masažinę galvojam, kad ir pasipirtint galima būtų smile.gif sakot, kad ten kaupias labai, ane? g.gif o tai kaip tos dušo kabinos su voniom kur kad būna, tai jose irgi kaupias, bet  juk naudoja žmonės, ar yra čia, kas turit tokias?

Kitose temose skaiciau apie tas sieneles is keliu daliu sudarytas, tai moterys keikias del valymo. O kaip yra istikruju nezinau, nes neturiu jokios sieneles.
Atsakyti
[quote=Juodai,2014 03 21, 20:50]
Vienos spintelės - turite galvoje aukštą šalia plautuvės? Ar tik po plautuve spintelę? man irgi visi variantai visai nieko atrodo, gal su stačiakampe vonia kiek tvarkingiau, tačiau jei reikia priėjimo prie lango, tada Jūs teisi, kad reiktų kampinę vonią rinktis. Bet, kaip anksčiau rašiau, reiktų įsivertinti, kiek dažnai tą langą reikės atidarinėt, ir jeigu pakankamai retai, gal tikrai vertėtų rinktis stačiakampę - kaip besuksi, joje tikrai daugiau vietos išsitiesti rolleyes.gif . Tačiau tuo pačiu sutalpinti viską (gyvatuką. klozetą, plautuvę ir skalbyklę su džiovykle - šita tai jau tikrai turės tokiu atveju būti ant skalbyklės) nelabai realu, man rodos... O dar jei aukštos spintelės prie plautuvės norit, tada net ir fiziškai netilptų turbūt unsure.gif . Pabandysiu padėliot ant vienos sienos, tik parašykit tiksliai, kas ten turi būti smile.gif .

Labas vakaras, taip turejau omeny auksta salia plautuves blush2.gif Variantas su staciakampe vonia man ir tvarkingiausiai atrodo 4u.gif bet mes vonia dedame tik del mergaites, o patys maudomes dazniausiai po dusu, tai mano nuomone kampineje vonioje daugiau vietos stoveti ir jei dar deti stikline sienele, kad vanduo nesitaskytu, tai kampine tikrai geriau g.gif Mano nuomone 4u.gif
O jei viska palei viena siena sudeti, tai gal nei vienos aukstos spinteles nedeti, o visa kita : skalbykle dziovykle , tualetas, vonia kraukle tilptu ? Pabandykit jei galit padelioti wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnekk: 22 kovo 2014 - 20:02
Ar kas turit po laisvai pastatomu praustuvu mozaikos plyteles virs spinteles? Ar reikia gipsa deti, daryti nisa tokiam variantui?
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 22, 10:31)
tai va, man kuo kukliau norisi, bet kad nesitaškytų viskas ir visur doh.gif
aš taip pat sienelę paskiausiai montuosiu drinks_cheers.gif
aišku, ačiū 4u.gif

va variantas pilnai uždara vonios sienelė, facebooke nuotrauka
https://www.facebook.......e=1
Atsakyti
QUOTE(dusaras @ 2014 03 23, 15:59)

čia ne man adresuota, nes aš kaip tik noriu kuo mažesnės sienelės, mat maža patalpa 4u.gif bet kam reiks, atsirinks. Kalbėjom su konsultantais, minėjo apie tokį kaip foto variantą, bet ten jau rėmas kažkaip dedasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dusaras @ 2014 03 23, 16:59)

Bet negrazu, nu toks griozdas, visa vonios vaizda gadins. O subtilios sieneles kainuoja kaip antra vonia.

As apie toki mastau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 23 kovo 2014 - 16:56
planuoju veidrodį kolidoriuje ir vonioje tvirtinti ne klijuoti. kaip yra su tokio tipo laikikliais http://furnitanas.lt...dziu-laikikliai ?
ar geriau daryti paslėpiamus už nugaros ir ant jų kabinti (ale kaip paveikslus?)

ačiū
Atsakyti