Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Kaip naudingai prikalbėjot 4u.gif Įkišiu nosį:

QUOTE(Amelita @ 2014 03 21, 07:57)
O kaip sitie lietuviski gyvatukai? Gyvai dar nesu macius.
ELONIKA

ELONIKOS KOPETELES

Amelita, renkamės gyvatuką abi? Komapnijoj bus paprasčiau, prisėdau po darbelio, įmesiu ir aš jei ką rasiu įdomaus. Šiaip lendu į visai nežinomą sritį ir manau nenoriu gyvatukui išleisti daugiau nei 400lt g.gif

QUOTE(LuxuryCode @ 2014 03 21, 08:13)
Jei klasikinia balti pvz 805x440mm mažmenina kainuoja 404Lt, o jei chromuotas 786Lt

O va tokie 776x508mm mažmenoje kainuoja nuo 1208Lt
Aš suprantu, kad balti pigesni už chromuotus? Ar kaip kuriais atvejais? Čia aplamai kalbu.
Na įkandama, jei gera kokybė, tai kodėl ne g.gif 4u.gif Įsitraukiu į sąrašiuką. Reiktų jau įsigyti kitą savaitę doh.gif
Jūs gal prekiaujate, ar esat kažkaip kitaip susijęs?

QUOTE(Teka @ 2014 03 21, 08:56)
nu man mūsų atveju baltas pasirodė labiau tinkamas, pas mus juk net baldai balti bus. o vat kranai, dušai bus tokios spalvos http://www.skelbimai...sytuvai-5553129 , tai mums tas plieninis gyvatukas būtų  ne į temą. o šiaip standartiškai tai turbūt jo, geriausiai tikt turėtų plieninis smile.gif
kalbant apie mano atvejį, planuoju smėlinės spalvos vonią, tad pradinė nuomonė buvo-tik sidabrinis. Bet pasitariau su draugėmis, pažiūrėjau variantų, pagalvojau apie sidabro spalvos teplumą, pradėjau galvoti apie baltą. Pas mane jis bus pruie pat vonios, arba net truputį "užlipęs" ant vonios zonos smile.gif vonia kampinė, daug balto, kranai visi aišku sidabriniai, bet neakcentuoti, dušo šlangos paslėptos. Vis tik linkstu prie balto g.gif
O baldai pas mane nebus balti tikrai. Tiksliau spintelė su kriaukle. Bet skalbenkę galvoju statyti, ta jau bata aišku bus. Nžn nžn, kažkoks galvos skausmas tas gyvatukas, kaip apsispręsti dėl tokio elementaraus dalyko??
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 21, 19:22)
kalbant apie mano atvejį, planuoju smėlinės spalvos vonią, tad pradinė nuomonė buvo-tik sidabrinis. Bet pasitariau su draugėmis, pažiūrėjau variantų, pagalvojau apie sidabro spalvos teplumą, pradėjau galvoti apie baltą. Pas mane jis bus pruie pat vonios, arba net truputį "užlipęs" ant vonios zonos smile.gif vonia kampinė, daug balto, kranai visi aišku sidabriniai, bet neakcentuoti, dušo šlangos paslėptos. Vis tik linkstu prie balto g.gif
O baldai pas mane nebus balti tikrai. Tiksliau spintelė su kriaukle. Bet skalbenkę galvoju statyti, ta jau bata aišku bus. Nžn nžn, kažkoks galvos skausmas tas gyvatukas, kaip apsispręsti dėl tokio elementaraus dalyko??

nu, žinokit, man kažkaip atrodo, kad jums labiau tiktų sidabarinis, na plieninis tas biggrin.gif
o kodėl jis teplus? kuo jis teplesnis už baltą? kad lieka pirštų antspaudai ar pan?
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 03 21, 19:28)
klausimas dar- išdžiovinus džiovyklėje į lauką nebereikia nešti? vyras atkalbinėja, neva nebeliks to gaivumo kvapo ir pan g.gif

Ne, nereikia nešti, o ir lyginti nereikia, jei iškart po džiovinimo ištraukiat ir sulankstot mirksiukas.gif. Lauko gaivumo kvapo aišku neliks, bet kas draudžia vasaros metu nešti džiovinti į lauką? Žiemą lauke neišdžiovinsit - tad puikiai gelbėja džiovykla thumbup.gif .

QUOTE(Ereba @ 2014 03 21, 20:22)
Jūs gal prekiaujate, ar esat kažkaip kitaip susijęs?

Kiek supratau iš ankstesnių postų - taip rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 21, 19:26)
nu, žinokit, man kažkaip atrodo, kad jums labiau tiktų sidabarinis, na plieninis tas biggrin.gif
o kodėl jis teplus? kuo jis teplesnis už baltą? kad lieka pirštų antspaudai ar pan?
g.gif nieko man atrodo nebus, reikia galutinai susidėlioti spalvas ir baldus bent jau mintyse. Gal ir tikrai, jei spintelė bus šviesiai smėliava, sidabrinis geriau būtų, nors jis įėjus pro duris gausis dešinėje, tai kaip ir nelabai matysis, bet vistiek. uoj. Palaukit gal įmesiu pagalvojusi, kokį interjerą maždaug planuoju biggrin.gif Bus paprasčiau apgalvoti spalvą.
jo, tik dėl pirštų antspaudų rolleyes.gif
Kurie skaitosi pigesni, balti ar sidabriniai? Tai tikrai nėra lemiamas faktorius, bet taip ir nesupratau g.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 03 21, 19:41)
Ne, nereikia nešti, o ir lyginti nereikia, jei iškart po džiovinimo ištraukiat ir sulankstot  mirksiukas.gif. Lauko gaivumo kvapo aišku neliks, bet kas draudžia vasaros metu nešti džiovinti į lauką? Žiemą lauke neišdžiovinsit - tad puikiai gelbėja džiovykla thumbup.gif .
Kiek supratau iš ankstesnių postų - taip  rolleyes.gif .

aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2014 03 20, 16:25)
Ačiu jums labai  thumbup.gif  pagarba uz toki darba  wub.gif Man visi variantai patinka  4u.gif Dabar dar labiau galva skaudes del pasirinkimo  doh.gif Tik man gal vienos spinteles gana bus , nereikes is abieju pusiu  ax.gif O jus pati sau koki varianta rinktumetes ?  4u.gif
Kaip jus manot jei viska palei viena siena isdelioti uztektu vietos ar nelabai ?  g.gif Vonia tada jau butu staciakampe ,o ne kampine .

Vienos spintelės - turite galvoje aukštą šalia plautuvės? Ar tik po plautuve spintelę? man irgi visi variantai visai nieko atrodo, gal su stačiakampe vonia kiek tvarkingiau, tačiau jei reikia priėjimo prie lango, tada Jūs teisi, kad reiktų kampinę vonią rinktis. Bet, kaip anksčiau rašiau, reiktų įsivertinti, kiek dažnai tą langą reikės atidarinėt, ir jeigu pakankamai retai, gal tikrai vertėtų rinktis stačiakampę - kaip besuksi, joje tikrai daugiau vietos išsitiesti rolleyes.gif . Tačiau tuo pačiu sutalpinti viską (gyvatuką. klozetą, plautuvę ir skalbyklę su džiovykle - šita tai jau tikrai turės tokiu atveju būti ant skalbyklės) nelabai realu, man rodos... O dar jei aukštos spintelės prie plautuvės norit, tada net ir fiziškai netilptų turbūt unsure.gif . Pabandysiu padėliot ant vienos sienos, tik parašykit tiksliai, kas ten turi būti smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ereba @ 2014 03 21, 20:46)

Bet ant jų gi rankšluoščiai nuplat kabos rolleyes.gif ... kiek jau tų atspaudų matysis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 21, 19:46)
g.gif nieko man atrodo nebus, reikia galutinai susidėlioti spalvas ir baldus bent jau mintyse. Gal ir tikrai, jei spintelė bus šviesiai smėliava, sidabrinis geriau būtų, nors jis įėjus pro duris gausis dešinėje, tai kaip ir nelabai matysis, bet vistiek. uoj. Palaukit gal įmesiu pagalvojusi, kokį interjerą maždaug planuoju biggrin.gif Bus paprasčiau apgalvoti spalvą.
Kurie skaitosi pigesni, balti ar sidabriniai? Tai tikrai nėra lemiamas faktorius, bet taip ir nesupratau g.gif
aišku smile.gif

jei išeina, pasidėliokit spalvas, bet aš jūsų atveju būčiau už plieninį. kodėl jie brangesni už baltus, nežinau biggrin.gif rodos brangesni g.gif
man atrodo baltas tinka tik ten, kur tikrai daug baltos spalvos, pagalvokit gerai
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 21, 19:50)
Pabandysiu padėliot ant vienos sienos, tik parašykit tiksliai, kas ten turi būti  smile.gif .
Papildyta:

Bet ant jų gi rankšluoščiai nuplat kabos rolleyes.gif ... kiek jau tų atspaudų matysis? smile.gif

Gal ne perdaug paprašysiu, jei labai įvaldžiusi prgramą esat, gal padėliotumėt mano vonią, prisijaukinau tik elementarią programėlę ir maximaliai teišgaunu tokį vaizdą biggrin.gif
user posted image
taip norėtųsi kuo natūralesnį vaizdą pamatyti g.gif lengviau mintyse dėliotųsi.

Yra teisybės. Darau kontrolines apžiūras pas draugus, kai kur ant "kopetėlių" kampų pakabinti rankšluosčiai, tai jau norėtųsi grotas pavalyti, nes apčiupinėtos biggrin.gif jei iš ilgio kabinama, tai taip. Na argumentų naujų manau nelabai prigalvoti galima, pasirinkimui balto ar sidabrinio g.gif Noriu visus galimus var. apsvarstyti, kad priimti idealų sprendimą ax.gif

QUOTE(Teka @ 2014 03 21, 19:55)
jei išeina, pasidėliokit spalvas, bet aš jūsų atveju būčiau už plieninį. kodėl jie brangesni už baltus, nežinau biggrin.gif rodos brangesni  g.gif
man atrodo baltas tinka tik ten, kur tikrai daug baltos spalvos, pagalvokit gerai

labai ačiū už nuomonę, pamėginsiu pasidėlioti planuojamą vaizdą, tikiuosi juodai padės 4u.gif atskiroj žinutėj savo išmąstymus pateiksiu.
Atsakyti
[quote=Ereba,2014 03 21, 20:22]

Aš suprantu, kad balti pigesni už chromuotus? Ar kaip kuriais atvejais? Čia aplamai kalbu.
Na įkandama, jei gera kokybė, tai kodėl ne g.gif 4u.gif Įsitraukiu į sąrašiuką. Reiktų jau įsigyti kitą savaitę doh.gif
Jei ziurint bet kurios tos pacios rusies chromuoti ar metaliko spalvos vonios radijatoriai branges ko ne dvigubai uz baltus
Atsakyti
mano esamas planas
user posted image

gyvatukas pločio 40-50cm tik įėjus pro duris. Jis gali "užlipti" ant vonios sienos, bet nemanau, kad daugiau nei 1/3 dalies g.gif , ir tam tikslui, kad atitraukti duris arčiau vonios (pagal pradinį planą, durys turėjo būti prie pat vonios, bet patraukiau jas link wc tik dėl gyvatuko, nėra kur daugiau jį įpaišyti doh.gif )
Vonia 153*100, cersanit kaliope, jau esu rašiusi, įlipimas bus per tiesiąją pusę ir dėsiu vonios sienelę.
Iš lubų-lietaus galva, iš sienos sidabriniai kranai: ištraukiama šlanga dušas, čiaupas, reguliatorius (terminų tikslių dar neįvaldžiau, žodžiu kad reguliuoti viršutinės galvos ir ištraukiamo dušo, vandens temperatūrą). Nenoriu, kad tie čiaupai būtų akcentas, todėl vengiau ir dušo "šlangos", pakaks ištraukiamo.

Durų manau 70 cm užteks. Galvoju apie šviesias duris, su matiniu stiklu (daugiau ar mažiau)

Kur kriauklė, ten galvoju apie veidrodį ant sienos, atsidarantį, bet ne per gilų (su lentynėlėmis pasidėti dantų pastoms ir kt. einamiausiems daiktams), kriauklė įmontuojama į spintelę, baltos spalvos. Čiaupas sidabrinis. Spintelė būtinai pakabinama (virš žemės), pločio iki 80cm (neturiu nusižiūrėjusi tikslaus modelio, geriau būtų 80cm, kiek žiūrėjau internete pagal patikusių daiktų išmatavimus, bet geriau būtų 70cm dėl vietos trūkumo, gylis ne toks svarbus, aukštis pagal rekomendacijas, kad būtų patogu). Spintelės norėčiau su stalčiuku per visą plotį viršuje, apačioje durelės ar didelis stalčiukas, bus matyti. Spalva artima smėlinė, kakavinė, pilšva (įvairaus spalvos intensyvumo), rankenėlės manau sidabrinės.

Toliau, wc be bakelio, pakabinamas, baltas, manau labiau apvalios nei kvadratinės formos. Kadangi rėmas dedasi, darysiu nišas, gal 2-3, dar nenusprendžiau, tokio tipo kaip čia, kad būtų relaxas maudantis, žvakių pasidėsiu ar smilkaliukų. Na tokios dekoratyvinės nišos žodžiu. Išsikišusios negražu, įleistos į vidų-nuostabu wub.gif Na kaip čia, kur žvakės dega
user posted image
wc klavišas vandens nuleidimui-sidabrinis blizgus. Galvojau tik ne blizgus doh.gif dėl to paties teplumo biggrin.gif bet balti ar matiniai labai pigiai atrodo, tad tebus blizgus.

Kas dar, ten kampe, tiesa, skalbenkę reikia įkišti. Pirksiu naują, žiūrinėjau pagal išmatavimus, tai į planelį įmečiau rastus realiausius mano vonios kambariui. Variantas-pakraunama iš viršaus skalbenkė. Tada galima būtų platesnę kriauklės spintelę dėti. Bet jau lentynų viršuj nepadarysi, nes ji atsidarinės į viršų. O jei iš priekio pakraunama skalbenkė, į kurią pusę pakrovimą daryti? Kentės tos pat spintelės plotis doh.gif nes bus nepatogu atidarinėti. Bet tokių radau 60*45cm išmatavimų, tad tokią ir nupiešiau, tik kaip ir sakau, bėda kad durelėms atsidaryti irgi reikia vietos. Ir tokiu atveju, galima būtų virš skalbenkės įkomponuoti dar vieną spintelę, kuri man būtų ideali laikymui: feno, tiesintuvo, visokių panašių prietaisų, galiausia-kur skalbimo miltelius dėti? Na manau aiškiai gan aš čia biggrin.gif

O dėl apdailos. Visur bus plytelės, manau blizgios, nes ne tokios teplios kaip matinės ir sukuria erdvės įspūdį.
Apšvietimas, kogero led'inis. Pažiūrėjau pavyzdžių, natūralesnė šviesa. Visiškai neturiu minčių kaip jį dėliosiu doh.gif Tik žinau, kad turėtų būti normali dienos šviesa, kruopštumo reikalaujantiems darbams patogiai atlikti, ir relaksacinė blanki, jauki šviesa, turškimuisi vonioje ax.gif
SPALVA-kas svarbiausia biggrin.gif smėlio atspalvių, nuo iki tamsumo... Dėl to nesu tikra. Visai visa šviesi ir vienoda man atrodo per daug ligoniškai sterili. Tad spintelės GAL turėtų būti kiek tamsesnės, na metu patikusių spalvų spintelių pvz.:
tamsesnės
user posted image

čia jei ką virš skalbenkės, daryčiau spintelę su tokiu stiklu, man nerealiai patinka, ir durims galvoju tokį pat
user posted image

šviesi, vos ne balinto medžio
user posted image

o sienos šviesesnio/ tamsesnio smėlio spalvos:
user posted image
tokia, kur nišas rodžiau, na esmė jaukus interjeras ax.gif

Nusipiešė vaizdas, apie ką galvoju? lotuliukas.gif
Ačiū, kam užteko jėgų perskaityti blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 03 21, 20:23)

Jei ziurint bet kurios tos pacios rusies chromuoti ar metaliko spalvos vonios radijatoriai branges ko ne dvigubai uz baltus

nelabai supratau, sakote t.p. rūšies chromuoti brangesni už baltus kone dvigubai? 4u.gif

Pvz čia, radau internete. Nesuprantu koks atstumas nuo skalbenkės iki wc, bet atrodo mažas. Tai kaip ją pakrauti, iškrauti?
user posted image
ne pats gražiausias intejeras, bet va ir spintelės virš skalbenkės, ir wc bei kriauklės padėtis panaši.
Papildyta:
be galo patinka pakabinamų spintelių variantai, neblogas interjeras, tik keisčiau kriauklę ir tą violetavą spalvą lauk scare.gif
user posted image
Papildyta:
dar variantas mano atveju, skalbenkę nešti į virtuvę, po stalviršiu, gal netgi daryti su durelėmis uždaromą, kad nekliūtų ant akių. Ir vonioj tą kampą normaliai išnaudoti kad ir tokio tipo spintele, kad ir kriauklė padori tilptų, nereiktų jaustis kaip degtukų dėžutėj. Būtų švaresnis, laisvesnis ir praktiškesnis vonios kambarys
user posted image

kuo daugiau rašau, tuo labiau linkstu prie to var., nes tikrai-kur skalbimo milteliai, kitos priemonės? Tam tikrai reiks vietos.
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 21, 21:45)
Ačiū, kam užteko jėgų perskaityti blush2.gif

Man neužteko šiuo metu doh.gif ... nusikopijavau į kompą, kai prisiruošiu papiešti Jūsų vonią, paskaitysiu - labai įdomiai ta lenkta siena atrodo rolleyes.gif .
Tik vat kas gaunas - sėdima vieta vonioje dabar gaunas prie krašto - neišeis ja naudotis unsure.gif ... ar dengsit vonią kokia stiklo sienele ar užuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 21, 21:00)
Man neužteko šiuo metu  doh.gif ... nusikopijavau į kompą, kai prisiruošiu papiešti Jūsų vonią, paskaitysiu - labai įdomiai ta lenkta siena atrodo  rolleyes.gif .
Tik vat kas gaunas - sėdima vieta vonioje dabar gaunas prie krašto - neišeis ja naudotis unsure.gif ... ar dengsit vonią kokia stiklo sienele ar užuolaida?

lotuliukas.gif ačiū iš anksto 4u.gif
Išeis, kodėl ne irnesakyk.gif darysiu sienelę, o kiek gi ten to sėdėjimo, kol nagus apsikarpysi ar pan.
Aš ne tą pusę vonios buvau įkėlusi, kad nebūtų dezinformacijos, mano šitaip "gulės" 4u.gif
user posted image

Vonios išlenkimą palei sieną pati sugalvojau, labai "didžiuojuos" savimi lotuliukas.gif , patinka ir toliau ta mintis, o ir prieškambario-saliono erdvė atsivers bent kiek platesnė thumbup.gif
Papildyta:
jau buvau pradėjus stresuoti dėl tos dušo sienelės ir sėdimosios dalies lotuliukas.gif bet ne, viskas bus gerai, visokių juk var. yra, kad ir:
user posted image

Klausykit, o kad jau į temą-kiek dušo sienelės pakanka, kad neaptaškyti visko aplink besimaudant??
Atsakyti
jei jau apie dušo sieneles, tai man įdomu, ar yra tokių, kad pilnai visą vonią "aprėmintų"? iš visų pusių, na su durim be abejo biggrin.gif
Atsakyti