Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Amelita @ 2014 03 20, 15:52)
O kokios spalvos plyteles?

Del apsvietimo manau desim ledus, o kokie ar jie buna "saltos" ar "siltos" spalvos nezinau.
galvoju apie smėlinės spalvos interjerą, tai vat ir dvejoju. Jau baigiu apsispręsti, kad dėsiu baltą, nu gi gražu
user posted image
O kaip apšvietimą darysit, tiesiog lubose, ar kažkaip įmantriai? Nes ir pati dėliojuosi viską, vaje kiek reikia apgalvoti doh.gif

QUOTE(LuxuryCode @ 2014 03 20, 16:39)
Šiandien žiūrėjau Kermi gyvatukų spalvų plokšteles tikrai yra pasirinkimas

jie geri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 20, 16:29)
APKLAUSA, nebeturiu minčių biggrin.gif
vonioje gyvatukai:
sidabriniai ar balti?

apšvietimas halogenais:
šiltas ar šaltas?
4u.gif

Gyvatukai - plieniniai
apšvietimas - kuo šiltesni LED - palyginus su kitu apšvietimu, jie vistiek bus kiek šaltoki mirksiukas.gif . Šalti LED - schmoll.gif .
Halogenams - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 20, 18:54)
Gyvatukai - plieniniai
apšvietimas - kuo šiltesni LED - palyginus su kitu apšvietimu, jie vistiek bus kiek šaltoki  mirksiukas.gif . Šalti LED -  schmoll.gif .
Halogenams -  schmoll.gif

ačiū, Juodai thumbup.gif
Kodėl halogenams ne? g.gif
Atsakyti
Prie balto gyvantuko, ypac, jei jis prie praustuvo, tai grazu ir baltas maisytuvas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 kovo 2014 - 19:21
Juodai, kodėl gyvatukas tik plieninis?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 20, 19:21)
Prie balto gyvantuko, ypac, jei jis prie praustuvo, tai grazu ir baltas maisytuvas rolleyes.gif

kažkaip neradau tokių pvz. internete, tad sunku įsivaizduoti biggrin.gif vonia, wc, gyvatukas balti (gal ir skalbimo maš.), o kranai, klavišai bus sidabriniai. Turėtų susigroti g.gif
Na jei rasit kokį foto pvz. įmeskit, gal pakeisčiau nuomonę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 20, 19:55)
kažkaip neradau tokių pvz. internete, tad sunku įsivaizduoti biggrin.gif vonia, wc, gyvatukas balti (gal ir skalbimo maš.), o kranai, klavišai bus sidabriniai. Turėtų susigroti g.gif
Na jei rasit kokį foto pvz. įmeskit, gal pakeisčiau nuomonę thumbup.gif

aš ir galvojau, kad baltas gyvatukas turėtų tikt prie baltos vonios, wc, kriauklės, kodėl turėtų būt negražu? pas mane irgi bus baltas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 20, 20:11)
aš ir galvojau, kad baltas gyvatukas turėtų tikt prie baltos vonios, wc, kriauklės, kodėl turėtų būt negražu? pas mane irgi bus baltas smile.gif

čia jau rašiau apie baltą maišytuvą 4u.gif kad nžn ar gražu būtų, nes nemačiau tokių pvz.
Atsakyti
Gelbekit biggrin.gif Keites truputuka planai, nebekabinsim praustuvo spinteles, o jau buvau issirinkus doh.gif Kur ieskot pastatomu moderniu g.gif 80 reikia niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 20, 19:07)
galvoju apie smėlinės spalvos interjerą, tai vat ir dvejoju. Jau baigiu apsispręsti, kad dėsiu baltą, nu gi gražu
user posted image
O kaip apšvietimą darysit, tiesiog lubose, ar kažkaip įmantriai? Nes ir pati dėliojuosi viską, vaje kiek reikia apgalvoti doh.gif
jie geri? 4u.gif

Kermi labai geri vokiski, paprasti kaip aukstos kokybes tai kainos normalios, bet jei rinksites imantresni dizaino radiatoriu galit galvot vidutiniskai apie 3000-5000Lt , tik nekoki asmenini atsiliepima turiu apie lenkiska radijatoriu, nes po 4m prakiuro gaila buvo tik grazus bet ne praktiskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuxuryCode: 20 kovo 2014 - 20:55
QUOTE(Ereba @ 2014 03 20, 20:39)
čia jau rašiau apie baltą maišytuvą 4u.gif kad nžn ar gražu būtų, nes nemačiau tokių pvz.

a, nu jo doh.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 03 20, 20:48)
Gelbekit biggrin.gif  Keites truputuka planai, nebekabinsim praustuvo spinteles, o jau buvau issirinkus doh.gif  Kur ieskot pastatomu moderniu g.gif  80 reikia niekur nerandu doh.gif

o man pastatomos,bet ne modernios prašyčiau biggrin.gif vienos ilgos dviem praustuvams, arba dviejų trumpų
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 03 20, 21:48)
Gelbekit biggrin.gif  Keites truputuka planai, nebekabinsim praustuvo spinteles, o jau buvau issirinkus doh.gif  Kur ieskot pastatomu moderniu g.gif  80 reikia niekur nerandu doh.gif

O baldiniu kojeliu pagal jusu issirinkta spintele negalima pritaikyt, kad pasidaryti pastatoma, o ne kabinama
Atsakyti