Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

sveiki smile.gif
gal kas parekomenduotu baldininkus - ne itin dideliems vonios baldams - kelioms pailgoms spintelems prie sienos ir kriaukles spintelei. bet tik tokius, kurie kazka patarti sugebetu, pabraizyti galetu, kad pamatyciau kaip atrodys galutinis vaizdas
vonios kambarys VILNIUJE ax.gif smile.gif
i az
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 17, 21:07)
Nei tokia, nei tokia, o geriau tokia ax.gif Ant jos galima ir atsisesti.

user posted image

mažoje vonioje nelabai tilps ir galvojau apie kampinę, nes ten kur bus skalbinių dėžė yra ir praėjimas, tad pasisėdėti niekaip nepavyks:)
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 03 17, 21:04)
gal žinote ar praktiška nedidelėje vonioje, kur būna dregmės turėti pintą skalbinių dėžę? gal geriau plastikinę (nors man jų išvaizda nepatinka:()?

turime pinta skalbiniu krepsi gal kokius 7 metus g.gif niu tikrai nieko jai nenutiko... vonia kokiu 4kv.m. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 15, 22:09)
buvom ermitaže, abiems su vyru lipo šis variantas, tiksliau plytelės, dabar nete radau jas interjere. kaip jums?
user posted image

tokioje vonioje rudi baldai turbūt nesižiūrėtų, ane? su baltais problema juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 19, 09:25)
tokioje vonioje rudi baldai turbūt nesižiūrėtų, ane? su baltais problema juodai doh.gif

Rudi tai man cia tikrai nesiziuretu, gal tada geriau juodi, jei jau balti nei kaip neiseina g.gif bet cia tik mano nuomone, nes as esu juodu baldu fanatike biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 03 18, 21:57)
mažoje vonioje nelabai tilps ir galvojau apie kampinę, nes ten kur bus skalbinių dėžė yra ir praėjimas, tad pasisėdėti niekaip nepavyks:)

Kad labai maža šita skalbinių dėžė - tik 30cm skersmens ir ~53,5 cm aukščio... Nebent apatiniam trikotažui tik doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 03 17, 21:04)
gal žinote ar praktiška nedidelėje vonioje, kur būna dregmės turėti pintą skalbinių dėžę? gal geriau plastikinę (nors man jų išvaizda nepatinka:()?

Turejau mazoje vonioje, apie 5kavd., kur ir dregna budavo, pinta balta skalbiniu deze ir nieko jai neatsitiko, kaip nauja, dar ir kitame bute tarnauja, tai tikrai galit nesibaiminti ir pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 03 19, 08:32)
Rudi tai man cia tikrai nesiziuretu, gal tada geriau juodi, jei jau balti nei kaip neiseina  g.gif bet cia tik mano nuomone, nes as esu juodu baldu fanatike  biggrin.gif  blush2.gif

nu jo, pati paklausiau, po to pati supratau, kad nesąmonę paklausiau biggrin.gif tokioj vonioj TIK balti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 03 16, 17:11)
Pora trys variantai - tingiu rašyt, tad tik paveiksliukuas įkelsiu mirksiukas.gif.
Pirmajam gyvatukas nelabai patogiai būtų, antrajam lango atidarymas problematiškas, bet klausimas, kaip dažnai jį atidarinėtumėt  g.gif . Trečiajam lyg viskas taip, kaip norite  bigsmile.gif . Į spalvas dėmesio nekreipti, tik išdėstymas. Plautuvės spintelė apie 950mm, spintelės iš abiejų pusių - po ~370mm pločio. Gal padės  4u.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ačiu jums labai thumbup.gif pagarba uz toki darba wub.gif Man visi variantai patinka 4u.gif Dabar dar labiau galva skaudes del pasirinkimo doh.gif Tik man gal vienos spinteles gana bus , nereikes is abieju pusiu ax.gif O jus pati sau koki varianta rinktumetes ? 4u.gif
Kaip jus manot jei viska palei viena siena isdelioti uztektu vietos ar nelabai ? g.gif Vonia tada jau butu staciakampe ,o ne kampine .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnekk: 20 kovo 2014 - 15:27
APKLAUSA, nebeturiu minčių biggrin.gif
vonioje gyvatukai:
sidabriniai ar balti?

apšvietimas halogenais:
šiltas ar šaltas?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 20, 15:29)
vonioje gyvatukai:
sidabriniai ar balti?

O kokios spalvos plyteles?

Del apsvietimo manau desim ledus, o kokie ar jie buna "saltos" ar "siltos" spalvos nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 20, 16:29)
vonioje gyvatukai:
sidabriniai ar balti?

apšvietimas halogenais:
šiltas ar šaltas?
4u.gif

Šiandien žiūrėjau Kermi gyvatukų spalvų plokšteles tikrai yra pasirinkimas
Atsakyti