Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Teka @ 2014 03 17, 11:29)
ane? na tos pakabinamos visos praktiškai modernaus stiliaus, kiek aš mačiau, sakot netiktų visai?
dabar kai ieškau nuo vakar tų praustuvų su spintelėm, tai nekažką pasirinkimas, galvoju gal visgi daryt/pirkt ilgesnę spintelę ir ant jos statyt du atskirus pastatomus praustuvus. kažka tokio http://www.voniosstu...as-glacera-42cm
kokias firmas geriausia žiūrėt?

patikslinsiu,plyteles vis tik country, jūsų praustuvas tinka, firmas,spintelių ar praustuvų?
user posted image
panašu, wc su spintele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 17 kovo 2014 - 12:14
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 17, 12:11)
patikslinsiu,plyteles vis tik country, jūsų praustuvas tinka, firmas,spintelių ar praustuvų?

praustuvų smile.gif bet būt smagu ir spintelių pavyzdžių, jei esat tinkamų užmačius smile.gif

oi, tik dabar pagalvojau, gi wc tai kabamas bus, jau yra pritvirtintas rėmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 17 kovo 2014 - 12:17
QUOTE(Teka @ 2014 03 17, 12:16)
praustuvų smile.gif bet būt smagu ir spintelių pavyzdžių, jei esat tinkamų užmačius smile.gif

nuo santechnikos jau atitrūkus, pamenu, ciupk.lt santechnikabiz. iris.
jei apžiūrėt,tai Nice Kaune, Vilniui Domus galerijoj.
Vonios baldus gamino.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 03 16, 14:15)
manau, kad jau yra lyginusių, todėl malonu būtų jei pasidalintų patirtimi  4u.gif
Gal kokia neatrasta internetinė parduotuvė siūlo geriausias kainas, o aš jos nežinau  biggrin.gif

nebus taip, kad vienoj parduotuvėj viskas bus pigiausiai. biggrin.gif Geriausiai tam tikrą daiktą įsimest į google ir ieškot per visas parduotuves. nes gi būna akcijų ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 17, 12:21)
nuo santechnikos jau atitrūkus, pamenu, ciupk.lt santechnikabiz. iris.
jei apžiūrėt,tai Nice Kaune,  Vilniui Domus galerijoj.
Vonios baldus gamino.

Nice - čia baldų pavadinimas? Gamintojas ar kas? Kažkaip mano gūglė nieko įdomaus nerodo smile.gif Ar čia toks centras, kaip kad vilniuj domus galerija? praustuvus jau kaip ir radau, reik dabar ieškot spintelės
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 03 17, 12:31)
Nice - čia baldų pavadinimas? Gamintojas ar kas? Kažkaip mano gūglė nieko įdomaus nerodo smile.gif Ar čia toks centras, kaip kad vilniuj domus galerija? praustuvus jau kaip ir radau, reik dabar ieškot spintelės

turbūt turi omeny Nic centrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 03 17, 12:41)
turbūt turi omeny Nic centrą  mirksiukas.gif

aaa, nu aš kai iš vilniaus, tai nesupratau smile.gif
Atsakyti
Taip, atrodo jei aš žinau,tai ir kiti žino blush2.gif
Atsakyti
SOS atiprašau, kad ne į temą, bet labai labai reikia tvarkingų patikimų meistrų Vilniuje, plytelės vonioje ir tualete sudėti, du kambarius ir koridorių išdažyti, lubas išdažyti. Jau dviejų meistrų laukiu po mėnesį ir vieni ir kiti pavedė, tai labai skubiai ieškome gal gali kas rekomenduoti išbandytus? doh.gif
Atsakyti
na vis dėlto įsigijau tą kaliope vonią smile.gif
Kokią klozeto (montuojamo į sieną su rėmu, be bakelio) ir kriauklės formą pagal ją patartumėt? 4u.gif
Primenu vonią:
user posted image
apvalumu į sieną, įlipimas iš tiesiosios pusės smile.gif
Atsakyti
gal žinote ar praktiška nedidelėje vonioje, kur būna dregmės turėti pintą skalbinių dėžę? gal geriau plastikinę (nors man jų išvaizda nepatinka:()?
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 03 17, 21:04)
gal žinote ar praktiška nedidelėje vonioje, kur būna dregmės turėti pintą skalbinių dėžę? gal geriau plastikinę (nors man jų išvaizda nepatinka:()?

Nei tokia, nei tokia, o geriau tokia ax.gif Ant jos galima ir atsisesti.

user posted image
Atsakyti